Мой ли фитнеса да пожлияе в/у растежа и мой ли да се поправи

GE

20.02.05
21:39

на 16 сам и не сам дръпнал нито сантиметар от 1 година! горе долу от тогава запо4нах да тренирам!какво става с мен? :?  :?:  :?:  :?:  :?:

21.02.05
00:02

Ами просто си порастнал ;)

21.02.05
11:02

Не мисля че фитнеса има нещо общо с височината ти.  Аз започнах на 16 и малко, от тогава съм качил около 1 см височина за около година, но от 15 годишен си раста с тоя темп, просто толкова ми е гена да съм висок, толкова ще си порастна.
А по  темата дали фитнеса влияе върху растежа има поне 2 огромни теми, потърси ги! Моето мнение е че не влияе върху ръста, и че “поправяне” може да стане само с хормонални препарати (по-конкретно хормон на растежа - който по принцип си отговаря за ръста ти), но не ти препоръчвам такива опити за “ремонт” на нещата които не харесваш  в тялото си

21.02.05
14:42

Ами Gen ти колко си висок?

GE

21.02.05
21:50

171 см сам ама не съм много доволен!Та са чудя дали няма някав стречинг или упрайнения,докато сам о6те млад 6тот кат мина 20 съвсем мога да забравя! :(

21.02.05
22:45

Опитай с някой спорт с много скачане (баскет, волей,...) и се моли  :wink:

OD

16.03.05
19:06

Не просто трябва да се висиш на лост по всяко време което можеш и много да се разтягаш,казва ти го баскетболист :wink:

LA

16.03.05
20:12

Gen от Пловдив ли си бе човек?Имаш няколко чудесни думи....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1