подкожни мазнини и вътрешна част на гърдите

29.03.10
14:24

Здравейте.След като търсих в нета и не открих нищо конкретно което да ме заинтригува реших да пиша тук.Значи искам да ви питам подкожни мазнини как се свалят с тичане ли,диета ли,двете заедно ли ...майка ми от 1 месец е почнала стабилно да тренира жената.Каза ли са и че има 1 кг подкожни мазнини ли нещо такова и се чуди как да ги свали.

И нещо за мене.Трябва да развия малко вътрешната част на гърдите,но в домашни условия незнам нито едно упражнение за тях...

Благодаря Ви предварително!Същевременно ще търся и в нета...

29.03.10
15:02

Нещо си в грешка, ако има 1кг подкожни мазнини майка ти, то работата е на зле, но не става дума за сваляне.
Вътрешна част на гърдите - флайс, флайс на скрипец, по тесен хват на лоста, по-тясно разположение на ръцете, ако правиш с дъмбели и т.н.

30.03.10
14:40

значи не съм се изказал правилно има 1 кг подкожни мазнини в областа на корема който трябва да свали (излишни)и не знае как.Аз пък не се сещам упражнение за :      \_/\_/——>  _/\_     тази част на гърдите.Но да ги правя в домашни условия или на лостове нещо не във фитнеса.Може би някаква разновидност на лицеви или кофички,или нещо с дъмбели...

MA

30.03.10
15:33

За корема големи серии преси ..да не прекалява с калоричната и мазна храна .
Гърдите неможах да разбера коя е тази част която искаш да развиеш ..но просто казано лежанка със щанга при  тесен хват би трябвало да ти помогне ,ако нямаш такава възможност кофички + гири на лежанка.

31.03.10
10:40

значи за гърдите:Представи сви че гърдите са това \_/\_/  това е долна част _ _ , това е Външна част \_ _/ , мене ме интересува тая _/\_. дано да сте разбрали.

31.03.10
19:05

а бе я кажете как да сметна коллко мазнини въглехидрати и белтъчини да приемам на ядене.Не ми пращайте оная куцата статия с грешната формула плс ....

31.03.10
20:03

Нямаме по-вярна.

01.04.10
08:44

казано от Петко К на 31.03.10, 20:03:

Нямаме по-вярна.

Сравнение с тея калкулатури в интернет, статията в форума е много по-добра и по-вярна.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1