Лаф моабет - том първи

Темата е заключена.
Прескочи до:

02.04.10
22:35

А всъщност, на запад данъците са повече като процент от доходите. И повечето хора тук се осигуряват на някаква минимална сума, като в същото време получават пари под масата, така че реално доста данъци се укриват. Те нещата са навързани. И част от парите, които плащаш като данък  отиват и за пенсии. Работещото население трябва да издържа доста голям процент пенсионери и безработни.

Петко К, съгласен съм с теб, хората плащат сериозни данъци и то без да могат да ги крият като някои от нас, но пак им стигат парите за да живеят средно добре, да не говорим с тия данъци държавата какви пътища, болници,  детски градини, обществен транспорт и т.н. са им осигурили.
Тук плащаш на лекяря за да те прегледа, плащаш на лелката за да обърне внимание на детето ти, плащаш на сервиза за да ти оправи колата след пореднта дупка и т.н. и т.н..
Кажи с моите 380 лева данъци плащани от работодателя ми ежемесечно, колко отиват за цигани дето не си плащат тока, но пък крадат като разпрани, за пенсионери които са фалирали през 89-та, за безработни мъзеливци и евентуално колко остават за магистрали и Доган.
И какво сега, това, че крием данъци пак ни прави лош генетичен материял :)

03.04.10
00:05

казано от Иван Шишманов на 02.04.10, 22:51:

Петко К, съгласен съм с теб, хората плащат сериозни данъци и то без да могат да ги крият като някои от нас, но пак им стигат парите за да живеят средно добре, да не говорим с тия данъци държавата какви пътища, болници,  детски градини, обществен транспорт и т.н. са им осигурили.
Тук плащаш на лекяря за да те прегледа, плащаш на лелката за да обърне внимание на детето ти, плащаш на сервиза за да ти оправи колата след пореднта дупка и т.н. и т.н..
Кажи с моите 380 лева данъци плащани от работодателя ми ежемесечно, колко отиват за цигани дето не си плащат тока, но пък крадат като разпрани, за пенсионери които са фалирали през 89-та, за безработни мъзеливци и евентуално колко остават за магистрали и Доган.
И какво сега, това, че крием данъци пак ни прави лош генетичен материял :)

Не мислиш ли ,че е малко егоистично от твоя страна да говориш така...
Казваш ,че материала е лош - как няма да е лош,ако всеки мисли като теб и избяга като мишка от страната ,и отиде в “белите страни”,вместо да стои тук и да защитава роднината си.

03.04.10
00:12

казано от Иван Шишманов на 02.04.10, 17:14:

българите сме прости щото гледаме да минем лайсна !?!?! .

Ти казваш, че българите сме прости, аз казвам че да се оправим, трябва да отидем да поработим в чужбина да ни се оправи начина на мислене и държание.

То и Ганьо Балкански( познат още като Бай Ганьо) обиколил целия свят ,ама...ама...
И на уроци по държание при Английската кралица да ходиш,ако си със селяндурски манталитет ,няма кой да те оправи...

Мнението беше редактирано от fanfan на 03.04.10 00:14.

Е fanfan както виждаш не съм избягал като мишка, и драпам тук както всеки от нас. Дори държа и малкото си пари да харча тук в БГ а не някъде навън, друг е въпроса доколко е изгодно и удачно.
Това за лошия генетичен материал, не е моя изцепка, а на един бивш пожарникар.
Всеки ден в работата си се боря с това да разчупвам сто годишни комунистически стереотипи, но друг е въпроса как се справям.
Всъшност ако се замислиш, ще видиш, че аз направо съм си цвете, не ползвам наркотици, не ползвам алкохол, не пуша, не убивам, не крада, гледам да не лъжа, не пожелавам жената на ближния, ако имам две ризи бих му дал едната, работя много повече отколкото ме задължава кодекса на труда просто за “сталину за родину”, плащам данъци над РЕАЛНАТА си заплата което е нещо доста рядко по тия земи, плащам си сметките и т.н, неки всеки прави и половината от това което аз и може и да потръгнат нещата, ама знам ли.

03.04.10
09:59

казано от head_hunter на 02.04.10, 20:26:

Хора я кажете КАТ разполагат ли с камери със светкавица?
Преди малко се прибирам по Цариградско от Младост в посока Орлов мост и при табелката 50 нещо така ми светна в очите за секунда, че почти изгубих управление  :ohh: . Надвишил съм разрешената скорост с около 20 км. И каква е глобата евентуално щото това ми е първо нарушение изобщо  :red: . Много дисциплиниран шофьор съм принципно, но направих грешката да вляза в лява лента с Туингото между ML и BMW, а бавареца караше на един пръст разстояние от задната ми броня - сещате се ако бях пипнал спирачката какво се случва  :sick:

Да.
И камерата преди Шел-а на Цариградско, също е със светкавица. (когато има камера в кутията де)

Тази на Орлов мост е съвсем скорошна и най-вероятно е в тестови период, така че дишай спокойно.

03.04.10
10:32

За съжаление не са в тестов период.След около три месеца чакай честитка(за толкова им се запълва паметта и тогава разпращат поканите).

03.04.10
10:54

Айде днес мотора ми замина за Приморско с нов собственик.
Сега вече ще се оглеждам за кола.
Спрял съм се на БМВ 3ка 2000г, дизел 136 коня. Някой ако им знае кусурите и забележките като цяло, да сподели тук.

03.04.10
11:25

Личното ми мнение, е че с най-малко кахъри са JTD моторите.Ама пък всичко друго им куца на италианците :lol:

HE

03.04.10
13:44

казано от С7АЛК3Р на 03.04.10, 09:59:

казано от head_hunter на 02.04.10, 20:26:

Хора я кажете КАТ разполагат ли с камери със светкавица?
Преди малко се прибирам по Цариградско от Младост в посока Орлов мост и при табелката 50 нещо така ми светна в очите за секунда, че почти изгубих управление  :ohh: . Надвишил съм разрешената скорост с около 20 км. И каква е глобата евентуално щото това ми е първо нарушение изобщо  :red: . Много дисциплиниран шофьор съм принципно, но направих грешката да вляза в лява лента с Туингото между ML и BMW, а бавареца караше на един пръст разстояние от задната ми броня - сещате се ако бях пипнал спирачката какво се случва  :sick:

Да.
И камерата преди Шел-а на Цариградско, също е със светкавица. (когато има камера в кутията де)

Тази на Орлов мост е съвсем скорошна и най-вероятно е в тестови период, така че дишай спокойно.

Ей жив да си! Днес я видях - сложили са светкавицата и малко след нея е камерата. Действително скоро са я сложили - на 23.03. Само ако знаеш колко ме успокои. А ми остава само и тази година да изкарам без нарушения и се уреждам със златен талон  :lol:

03.04.10
15:30

martoagr се присъедини към групата ” Да помогнем на Радостин Радев да спре да пише глупости” :-) :-)

03.04.10
19:13

казано от Aleksandar Marinov на 03.04.10, 10:54:

Айде днес мотора ми замина за Приморско с нов собственик.
Сега вече ще се оглеждам за кола.
Спрял съм се на БМВ 3ка 2000г, дизел 136 коня. Някой ако им знае кусурите и забележките като цяло, да сподели тук.

Това ми е фикс идея, да карам чисто ново БМВ.Ако имах възможност бих си взел това.Уникално е.
Мнение на професионалист, разбира се, не мога да дам, така че не го взимай под внимание.Просто любител.

Мнението беше редактирано от alabalaa на 03.04.10 19:14.

Ами кусурите му са че бмв и дизел си пасват като негър и руса коса.
Казва ти го собсвеник на малко по старо бмв от тоя тип.
Дизелът на БМВ е най - лошият дизел в сегмента.
Но като цяло въпросната кола харчи малко, добре върви и добре набира.
Но проблемите с моторите са им чести.

HE

03.04.10
21:29

казано от dieseldriven на 03.04.10, 10:32:

За съжаление не са в тестов период.След около три месеца чакай честитка(за толкова им се запълва паметта и тогава разпращат поканите).

Тази още не е настроена - поставена е на 23.03 ;-)

dieseldriven защо мислиш, че не е в тестови период?
п.п. ако не е в тестови период трябва да дойде след около месец - привечер се връщахме от Метро и от далече си виждаше, че долу е като дискотека  :lol:

Мнението беше редактирано от head_hunter на 03.04.10 21:32.

03.04.10
21:55

По една моя болна тема-”присветването “по пътищата-на кого помагаме по този начин?Никога и по никакъв повод не бих “помогнал” на някой.Лъжем себе си,никой друг.

03.04.10
22:46

Христос Воскресе ! Живи и здрави .

GO

03.04.10
23:02

Воистина Воскресе! Най-големият християнски празник!

бла-бла яйца да има, христос - мристос се е уредил пичът :)

казано от old_man на 03.04.10, 21:55:

По една моя болна тема-”присветването “по пътищата-на кого помагаме по този начин?Никога и по никакъв повод не бих “помогнал” на някой.Лъжем себе си,никой друг.

“Помагаш” на някого да не го спрат катаджиите на някое от стотиците места с безсмислени ограничения на скоростта например...

04.04.10
09:46

казано от Martin Tomov на 04.04.10, 09:21:

“Помагаш” на някого да не го спрат катаджиите на някое от стотиците места с безсмислени ограничения на скоростта например...

x2 Твърдо за !

RH

04.04.10
09:47

казано от Владимир92 на 04.04.10, 06:20:

Грозно.

04.04.10
10:49

казано от Rhythmer на 04.04.10, 09:47:

Грозно.

..... Владо , от къде го измисли т’ва бе пич ?! Пълна деградация........... :smirk:

04.04.10
11:19

Може просто да не е вярващ... защо пък точно деградация?

04.04.10
11:27

Ами като не е вярващ, да говори врели некипели ли ?
Ако имах права щях да го банна за 1 седмица, пък да ходи да се оплачи на armenian@priest.com

Мнението беше редактирано от emzo на 04.04.10 11:27.

04.04.10
12:16

Хаха, луд си. :lol:

Ама много сте набожни всички бе :) Как може да се вярва в господ като сме на този хал? Ако има господ дано да измрем всички  :lol:

04.04.10
15:42

Е тва е филмът - Бат Рамбо, Арни, Брус Уилис, Мики Рурк, Джет Ли, Джейсън Стейтъм. УАУ, очаквам 90 минути безмозъчно тестостеронно зареждане преди тренировка :-)

Мнението беше редактирано от inspect на 04.04.10 15:45.

04.04.10
16:55

Съвсем на твърдя такова нещо, но нищо кой знае какво не е станало. Както й да е всеки да вярва каквото си иска... религия повече аз не желая да коментирам уважавам правото на хората да вярват...

HE

04.04.10
17:13

казано от korpusito на 04.04.10, 09:46:

казано от Martin Tomov на 04.04.10, 09:21:

x2 Твърдо за !

Хора имах в предвид святкането от светкавицата на камерата. Иначе съм предупреждавам останалите шофьори за заложили се полицаи - полезно е. Т.е. спазвам твърдо девиза - “Шофирай изряден - остави поне един полицай гладен”. Един от редките случаи, когато са ме спирали щяха дори да ме пращат на тест за наркотици /е след като видяха, че всичко ми е наред и няма какво друго да направят/. За извращения от страна на такива мога да говоря до утре сутрин. Пример - спаднаха и разлепиха резервната гума /съмнявали се разбираш ли, че пренасям наркотици/ - това е простотия на качулките. Като изляза с Волвото рядко пропускат да ме спират и за това предпочитам Туингото с него ако ме спрат веднъж годишно е цяло чудо и тогава няма заяждания.

04.04.10
18:13

Защо според теб те спират С Волвото?
За наркотрафикант-гангстер ли те вземат :) :P

Мен се чупят да ме спират с бмв-то. И търсят 20 лв. Тва е.
Спират ме и почват, всички документи. На винетката стикера. На гражданската отговорност голямата полица. Пожарогасителя. Ама достъпен ли е. Вие с предпазен колан ли бехте или сега сте го сложили. И накрая вика, спрехме ви щот карате на дълги. А аз карам на къси, ксенон... И като го питам къв цвят ми са дългите, обикновенно не познава.
Имат такъв простотизъм към някои коли и марки....

HE

04.04.10
19:53

Щото волвото им се набива в очичките. Мислят си, че ще изкарат некой лев от мен  :lol:
Застрахователната полица се принудих на Волвото да я снимам тази година на цветен ксерокс щото предишната беше станала на парцал от вадене, разгъване и гледане. Не знам за какво ме взимат, но лъскава ли ти е колата - значи си потенциален спонсор  ;-)
Абе или са много гладни напоследък или ги натягат да изпълняват някъкви тормативи - нали си имат физкултурник за шеф  :lol:

05.04.10
14:13

Сега по Евро спорт лайв гледам Силвия Ангелова как се мъчи с едни щанги на европейското. Стискам палци :)

Мнението беше редактирано от Anelia на 05.04.10 14:16.

05.04.10
14:54

Вчера малко планински туризъм и днес съм настинал :( - да се оплача :lol:

GO

05.04.10
15:42

казано от emzo на 05.04.10, 14:54:

Вчера малко планински туризъм и днес съм настинал :( - да се оплача :lol:

Не се притеснявай!
Ние така събота с/у неделя легнахме на райграса с приятели да погледаме филм и понастинахме малко.. :lol:

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 05.04.10 15:42.

Абе флайса с дъмбели според вас, товари ли достатъчно и вътрешния сектор на мускула ?

05.04.10
17:21

Пек дек !

05.04.10
19:21

Тука има ли кар аудио фенчета ?
Тази марка, става ли , не става ли ?
http://img6.imageshack.us/img6/4081/picture013jy.jpg

казано от Миsh0 на 05.04.10, 16:29:

Абе флайса с дъмбели според вас, товари ли достатъчно и вътрешния сектор на мускула ?

Зависи си от техниката, но според мен си товари. Една от най-дългите мускулни трески в живота ми беше именно на вътрешната част на гърдите след флайс.

HE

06.04.10
04:20

казано от emzo на 05.04.10, 19:21:

Тука има ли кар аудио фенчета ?
Тази марка, става ли , не става ли ?
http://img6.imageshack.us/img6/4081/picture013jy.jpg

Като при останалите марки - има неща дето стават и други които не стават.
Защо? В какво тяхно се огледа?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1