Чистене

04.04.10
07:09

Така пуснах пост в моя дневник, но той не е много посещаван, затова реших да пусна отделна тема.След около 2 седмици почивка се връщам във фитнеса.Още съм с шина на пръста, но пръста ми е добре.Смятам да си тренирам, а да не натоварвам краката като първия месец няма да тернирам крака.От системата 5х5 за сила резултатите са ми:
Лег 60 - 85
Клек 0 - 70
Мъртва тяга 0 - 100
Гребане 60 - 90
Сгъване с крив лост 25 - 35
Милитъри преса  40 - 65
Много добри резултати поне за мен.
Както казах вече почвам да чистя.Взех си митотропин + циолин. Ще направя един цикъл от 15 дни. Ето тази програма мисля да почна:

Гърди+трицепс
лежанка 5х15
полулег 5х12
флайс 5х25
френско 4х15
с дъмбел над глава 4х12
с прав лост на скрипец 4х25

Гръб+бицепс
мъртва тяга 5х15
гребане 5х15
горен скрипец пред гърди 5х15
бицепсово сгъване с лост 4х15
скотово 4х12
седна с дъмбел 4х12

Крака
клякане с щанга 5х15
лег преса 5х12
бедрено разтегане 5х15
бедрено сгъване 5х20
прасец 5х25

Рамо+трапец
раменни преси с дъмбели 5х15
разтягане встрани с дъмбели 5х15
вертолет с щанга 5х12
наведен с дъмбели 5х12
пек - дек за задно рамо 5х15
повдигане на рамене с щанга 5х15
повдигане на рамене с дъмбел 5х15

Tова е програмата.Към тези тренировки прибавям 30 мин колело +събота и неделя бягане, но чак след месец.Отново съм втора смяна така че пак трябва да мисля как да я правя тази програма.Кажете си мнението за нея.Имам и няколко въпроса.С чистенето имам и др цели: отстрани имам големи паласки - да ги намаля, гърдите ми са горе долу стегнати но канала между тях е много широк (ако не ме разбирате мога да дам и снимка) - искам да го намаля, искам гърба ми да стане по-широк и по-релефен.Та това са ми целите.Въпросът ми е програмата ще помогне ли за тях? Това е, което исках да питам.От понеделник почвам така че до
тогава ще до тогава ще чакам да пишете.

Може да пишете в тази тема или в дневника  - ще проверявам навсякъде; )

04.04.10
11:11

Е как може за ГОЛЯМ мускул като гърба да правиш нищожните 3 упражнения и в същото време за миниатюрния пред него бицепс да правиш също 3 упражнения?! Същото се отнася и в деня за гърди и трицепс... А пък накрая за рамо тези 5 упражнения не са ли ти много?!

04.04.10
11:20

Ами не знам не съм я правил до сега тази програма. Значи препоръчваш да вкарам още по 1 упражнение за гръб и за гърди и да намаля тези за рамо.А тези за бицепс и трицепс да ги намалям ли или да ги оставя така?

04.04.10
11:45

Кажи колко ти е стажа. Разбрахме че целите ти са да се изчистиш, но това не става само с тренировката... обърни малко внимание и на хранителния режим. Но тази програма не става за каквото и да е...

04.04.10
11:48

Стажът ми е около 2 години и малко повече.Миналата година по това (месец-две по-късно всъщност) почнах да чиста и свалих 35кг.Диетата не ми е проблем, защото братовчедка ми е диетолог и ще ми я подготви (вероятно ще използвам тази от миналата година). Като не става дай идея за някаква друга...

04.04.10
11:58

Ами направи така:
Гърди 4 упражнения
Гръб 4 упражнения (но може и 5, зависи от целите... но според мен задължително трябва да сложиш и набирания!)
Трицепс (тук не мога да ти кажа...но според мен щом го правиш в деня с гърдите може да правиш по 2 упражнения)
Бицепс 2 (щом го правиш в деня с гърба, 2 упражнения са ти предостатъчно, но ако правиш набирания за гръб даже и тези 2 упражнения може да са ти много)
Рамо 3-4 упражнения (а на трапеца едно упражнение му е достатъчно, няма смисъл да правиш повдигане с дъмбели и с лост - избери си едното (аз бих избрал лоста))

Мнението беше редактирано от DaMp370 на 04.04.10 12:01.

04.04.10
12:05

Значи към гърдите ще добавя пек-дек или крос овър, а към гърба - набирания.
Трицепсът ще го оставя с две упражнения, а ако ми е леко ще сложа 3то.Ще оставя френското и с правия лост
По същия начин ще направя и с бицепса.Ще оставя бицепсовото сгъване с лост и с дъмбели.
При рамото ще махна вертолет и наведен с дъмбели , а трапеца ще го остаяв само с лост или може да ги редувам една тренировка с лост една с дъмбел. Мерси за помощта :)

05.04.10
13:55

Днес пробвах програмта.ТЕзи 5 серии с по 15/25 повторения ми е*ават майката.На първото упражнение още на 4 серия почнаха да ми треперят ръцете.Докато стигнах до трицепса целия бях червен и буквално не знаех къде се намирам.От трицепса направих 1 упражнение и си заминах.Даже не правих кардио.Утре правя гръб, който е почти толкова натоварва.От 5 серии смятам да ги намаля на 3.Ще видя утре как ще е.

28.04.10
04:27

Аз ползвам тази програма с малки разлики. От Януари до сега в комбинация с бягане и НВД съм свалил 20 кг. Перфектна е за сваляне на килограми но преди тренировка бягам 45 мин. :) УСПЕХ!

15.02.14
20:26

искам да попитам при ръст 170 килограми 62
не много омазнен
мога ли да се изчистя за 3 месеца
и ако има някаква вероятност как?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1