Препоръки за нова програма след 1год.тренировки

04.04.10
12:16

Здравейте,нов съм в сайта и ако темата не е на мястото си моля да бъде преместена.Давам направо по същество.Тренирам от една година по познатата програма :

1-ви ден :

Гърди,Бицепс

2-ри ден:

Гръб,Трицепс

3-ти ден:

Крака и Рамена

Мисля да сменя с някой по-добра програма, защото тази не ми влезе много добре.Аз съм 1.73 висок, 63 килограма.От тази програма наистина направих що годе добър гръб и гърди, но в ръцете не влезе почти нищо.За тази година тренировки само 2-3 см съм качил в ръка(и сега ми е към 35-36).Храня се по 3-4 пъти на ден.Молбата ми е ако може да ми предложите някой друга програма, вече не за начинаещи която да влиза наистина добре.Мисля че ми трябва нещо за Маса, за сила.

АН

04.04.10
12:38

1-ви ден: Гърди, предно рамо
2-ри ден: Бицепс, трицепс, предмишница, корем
3-ти ден: Гръб, задно рамо, крака

04.04.10
12:56

5х5 ;)

04.04.10
14:02

казано от gxbjc01 на 04.04.10, 12:16:

Мисля да сменя с някой по-добра програма, защото тази не ми влезе много добре.

Това не е програма, а сплит. И той си е доста добър, и аз съм на него. А с един сплит може да си караш и цял живот. 
Програмата е какви упражнения правиш, по колко и с какви тежести и едни други такива неща, от които зависи дали има или няма резултат.

04.04.10
16:27

Добър е да но не знам защо при мен се получиха толкова слаби резултати.За това мисля да пробвам нещо друго.С 5х5 като гледам има доста добри постижения, мисля да пробвам с нея.

Мнението беше редактирано от gxbjc01 на 04.04.10 16:28.

04.04.10
16:28

казано от gxbjc01 на 04.04.10, 16:27:

Добър е да но не знам защо при мен се получиха толкова слаби резултати.За това мисля да пробвам нещо друго.С 5х5 като гледам има доста добри резултати мисля да пробвам с нея.

5х5 е главно за сила, няма да направиш 50см. ръка с нея(не съм казал, че това искаш, но просто споменавам).

04.04.10
16:34

Да разбрах, че е за сила .За размери можеш ли нещо да ми предложиш, защото повече това искам.Ако мога поне 40-42 ръка да направя.

04.04.10
17:03

Според мен трябва да обърне специално внимание на хранителния режим, защото познавам едни приятели които пропиляха добавките така..после вече почваш с програмата, най-добре да започнеш с щангите, не машините, ще си вдигнеш силата и ще си готов напълно за 5х5, пък след няколко години ще имаш и обем и сила,  за която не си и мечтал.
едит1:
Качи размер и снимки, иначе след няколко години ако си готов може да пробваш 10х10….

Мнението беше редактирано от fam0us на 04.04.10 17:04.

04.04.10
17:12

По 4 пъти на ден се храня сутрин доста,на обед много,следобед пак доста и вечер средно,но нищо не ми се лепи.А колкото до добавки нищо не съм вземал.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1