Търся мнение и съветче

03.04.10
15:46

Здравейте : ). На 17 години съм и ми трябва мнение относно програмата ми. Преди да я напиша да ви кажа 1-2 неща. Понеже бях боксьорче миналата година ми трябваше да сваля килца и бях станал 60кг. От тогава досега съм изпил някокло кутии протеин и с тази същата програма и съм 69.200кг. Искам да ви попитам дали това което съм качил е добре(не е само мускулна маса за жалост, има си и мазно) и дали ми е добра програмата:

1 ден: Гърди , Бицепс ,
      Лег - 4х6
      Полулег - 4х8
      Флайс - 4х10
      Бицепсово сгъване с лост - 3х6
      Сгъване на дъмпели с хват чук  - 3х8
      Koнцентрично- 3х10
2 ден: Трицепс, Гръб,
    Хоризонтални набирания  - 4х8
      Гребане с щанга - 4х8
      Мъртва тяга - 4х10
      Гребане с дъмбели  - 4х10
      Бутане на лост с тесен хват 3х6
      Френско - 3х8
      Кикбек - 3х10

3 ден: Рамо, Врат
      Раменна преса пред гърди с лост  - 4х6
      Вертолет 3x8
      Разтваряне в страни с дъмпели от наклон  - 3х10
      Повдигане на ръцете напред - 3х10
      Борцови мостове – 4х40

Крака не правя умишлено заради големи проблеми с колената. А упражненията са ми такива понеже тренирам в нас, имам лежанка и 2 дъмпела :P нямам възможност да ходя на фитнес. Ако може да ми дадете съвет как да включа корема в тренировките понеже сега го правя малко безразборно когато се сетя. Благодаря Ви предварително за вниманието и помощта.

Темата беше редактирана от Dancho1421 на 04.04.10 17:59.

04.04.10
16:27

И аз имам проблеми с колената(повярвай ми, сериозни са), откакто почнах да правя клекове, напади краката не ме болят толкова, даже вече мога да бягам на спринт :)

04.04.10
17:12

Аз само не разбрах къде са ти упражненията за трицепс...
Може да сложиш още едно упражнение за гърди.
Тези 3 упражнения за бицепс не са ли ти много?
При гърба според мен можеш да замениш едното гребане с някое друго упражнение но това е въпрос на личен избор.
Крака прави колкото можеш, но в никакъв случай не ги забравяй!

Мнението беше редактирано от DaMp370 на 04.04.10 17:12.

04.04.10
18:00

казано от DaMp370 на 04.04.10, 17:12:

Аз само не разбрах къде са ти упражненията за трицепс...
Може да сложиш още едно упражнение за гърди.
Тези 3 упражнения за бицепс не са ли ти много?
При гърба според мен можеш да замениш едното гребане с някое друго упражнение но това е въпрос на личен избор.
Крака прави колкото можеш, но в никакъв случай не ги забравяй!

Добавих ги тия за трицепса, бях ги забравил да ги напиша :D Та как да ги включа краката ? Кога да ги правя ?

04.04.10
19:51

Краката прави след рамото. Щом имаш травма не се насилвай с някакви големи тежести и не забравяй да заграваш много хубаво! Аз също имам проблеми с капачките и повярвай ми ако не загрея преди клековете капачките направо ще ми изхвръкнат!

Мнението беше редактирано от DaMp370 на 04.04.10 19:53.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1