Syntrax Whey Shake + Intrabolic

05.04.10
18:13

Мислех си да пробвам някоя креатинова матрица този път,но виждам че има страхотни отзиви за интраболика и може би ще пробвам с него.Какво мислите за комбинацията като цяло,протеина как е,отзиви ?

05.04.10
18:25

И на мен ми е интерсно какво ви е мнението за Intrabolic. По-добро ли е от креатинова матрица?

05.04.10
18:34

Комбинацията е добра, действай. Отзивите и от двата продукта са повече от перфектни. Успех!

Грабвай!Протеина е страхотен избор, аз съм изключително доволен от него.Най-вече ме изненада вкуса, а това че е изцяло концентрат не го разглеждам като проблем.Пих преди това Голд Стандарт и Синта 6 и разлика във възстановяването не виждам :)

Относно интраболика, също добър интратренировъчен продукт.Отзивите са добри във форума.

А къде пропускаш креатина?За мен това е царя на добавките.След протеина, креатина е най-важната добавка.*

*ПП: Лично мнение

05.04.10
19:35

Обмислях и да пропусна интраболика и да взема някаква матрица,но като че ли по-добре да не го правя,имам в наличност и предтренировачен продукт Jack3d - честно казано за първи път ще правя някаква по-стабилна комбинация и доста се чудя какво да вземам.Удря ме много във финансите ако добавя един Size on напримерн,не знам дали един монохидрат на Optimum няма да свърши работа ?

Мнението беше редактирано от mantodeus на 05.04.10 19:36.

05.04.10
19:36

Отзивите за Интраболик във форума са  повече от добри, а в американските форуми са НЕВЕРОЯТНИ отзивите. Всички са луди в bb.com по Интраболик, не признават интратренировъчните продукти на другите марки.
@mantodeus - комбинация е добра, наблегни на добра диета, богата на белтъчини. Щом имаш и Jack3d , то тогава не ти трябва друго. А ако държиш и на креатина, вземи си 200-300 гр монохидрат, независимо каква марка. Пак ще ти свърши работа. btw в Jack3d има малко креатин монохидрат, около 1,5 гр в доза, ако не се лъжа.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 05.04.10 19:38.

05.04.10
19:37

казано от mantodeus на 05.04.10, 19:35:

Обмислях и да пропусна интраболика и да взема някаква матрица,но като че ли по-добре да не го правя.Удря ме много във финансите ако добавя един Size on напримерн,не знам дали един монохидрат на Optimum няма да свърши работа ?

Точно и аз това се чудя, за това питам тали този продукт е по-добър от креатинова матрица? (говорим за цел покачване на маса, като в комбинация протеина е задължителен) И аз съм с ограничен бюджет и искам да си дам парите за нещо което ще си заслужава.

Мнението беше редактирано от DaMp370 на 05.04.10 19:38.

05.04.10
19:44

DaMp370 - Интраболик определно покачва мускулната маса. Страхотното възстановяване, означава по-добри тренировки, повече сила и изграждане на мускулна маса с всяка следваща седмица.
Ето ти ревюта на стотици потребители, за да се ориентираш какво прави и как действа продукта , оценката  9,2/10 говори сама за себе си  http://reviews.bodybuilding.com/Athletic_Edge_Nutrition/IntrAbolic/All_Reviews?page=3

Или креатинова матрица или както каза Сашо, един монохидрат и ей ти free cash.

05.04.10
19:47

Колкото и да е добър Интраболик не виждам как би могъл да бъде заместител на креатинов продукт. Ако парите са проблем, реши какво търсиш като резултат. Ако не са, тогава е лесно - и двете :)

Иначе за Whey Shake - за мен също това, че е концентрат не е проблем. Разлика във възстановяването между изолата на Нау и Нутра Форс или на МГН бленда не съм видял. Пък и ако нямаш непоносимост към лактоза нямаш проблем, а за холестерола има изследвания, които показват, че този от храната не влияе на общия холестерол, така че май и това не е голям проблем.
П.П. Не мога да се обоснова научно за последното, но така съм чувал от доста места, ако някой по-разбиращ е на друго мнение, да каже...

Edit: Доста мнения се изписаха докато го напиша това :) В такъв случай и аз съм на мнение да си вземеш някакъв креатин отделно, не матрица. Монохидрата не знам доколко е добра идея заради задръжката на вода.

Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 05.04.10 19:49.

05.04.10
19:50

Мерси за отговорите! Ще давам напред с гореспоменатата комбинация,а креатина може да го оставя и за по-нататък,макар че за още 20-30 лв предполагам мога да взема нещо прилично,ефекта сигурно ще е още по-добър като цяло - проблем със задръжката на вода нямам.

В момента съм в 10-15 дневна почивка - спрял съм тренировки и диети, че около 9-10 месеца не съм прекъсвал,но ми се струва че няма да издържа още дълго така :)

Мнението беше редактирано от mantodeus на 05.04.10 19:51.

05.04.10
19:51

Между другото, гледам, че си споменал Сайз Он, ползвал ли си го преди?

05.04.10
19:58

казано от Martin Tomov на 05.04.10, 19:51:

Между другото, гледам, че си споменал Сайз Он, ползвал ли си го преди?

Не съм,но го обмислях като вариант.Опита ми с добавките е доста скромен - отвратих се от 1 гейнър (сега като се сетя с удоволствие бих си дал парите за една кутия протеин),1 протеин на Scivation,по 1 кутия амино и монохидрат на Оптимум и до тук.Последните 2-3 месеца,не съм приемал нищо.

Само не разбрах много добре като има креатин в Jack3d има ли смисъл да вземам монохидрат сега - поразрових се и виждам че CreaFORM е на добра цена,мога да си позволя една опаковка или да се придържам към креатина на оптимум, или пък да търся етил естер ... ? :)

Мнението беше редактирано от mantodeus на 05.04.10 20:06.

05.04.10
20:06

Казвам го, защото аз от Сайз Он бях доста доволен, а основният креатин в него е глюконат, който креатин глюконат го има в България и е на доста сносна цена. Иначе етил естер, кре алкалин, монохидрат, ако си ти е действал, преди като си го пил - избор голям :)

06.04.10
07:27

Взимай интраболика, не ти трябва монохидрат да се дуеш с вода. (Лично мнение). Комбинацията от буустер + интратрейн продукт е перфектна !

06.04.10
09:33

Май само аз не усещам нищо от изброените похвални слова за Intrabolic. Вече 6-та тренировка с него и всеки път си имам същата сила и издражливост, и всеки път имам мускулна треска. Макар да не го усещам, надявам се, че на някакво ниво поне предпазва мускулите и т.н :)

06.04.10
09:37

това е интересно.пробва ли да увеличиш дозата ?

06.04.10
11:10

Ще оставя моното и ще взема вероятно кре алкалин да допълня комбинацията.Надявам се стака да се отрази добре :)

06.04.10
11:12

За тренировките на гръб и гърди, когато винаги си докарвам м. треска, си сложих доза и половина и не усетих разлика. Но здраве да е... дори преди да ми бе пристигнала кутията и да го пробвам, вече си бях поръчал и от UK нова. Мисля да продължа с рецептата от последната тренировка - към Intrabolic-а да добавям по 5гр BCAA и да си пия по време на тренировка.

06.04.10
11:26

казано от mantodeus на 06.04.10, 11:10:

Ще оставя моното и ще взема вероятно кре алкалин да допълня комбинацията.Надявам се стака да се отрази добре :)

Правилен избор. Кре алкалина е много по-добър от моното.

06.04.10
11:48

Тъкмо си мислех, че покрай многобройните положителни отзиви само аз съм повреден и не усещам Intrabolic-а като останалите. Ще пробвам да увелича дозата, но засега от 4 тренировки с 1 доза не съм усетил абсолютно нищо.

IntrAbolic-a кърти! Комбинацията е добра, не се замисляй. Скоро почвам 2-ра опаковка ;-)

06.04.10
13:50

Не мога да ви разбера с тоя Whey Shake. Протеин с 72-73% съдържание на сур. КОНЦЕНТРАТ за 80 лв е далавера ?! Ай сиктир :) За ~80 лв ще си намеря чист ИЗОЛАТ :)
Иначе Интраболикът е чук, сега го пия и откачам...

Мнението беше редактирано от Владимир на 06.04.10 13:51.

КК

06.04.10
14:37

Мислите ли, че има нужда от допълнителен източник на БЦАА при 3 дози протеин на ден и интра?
Говоря за качване, при свалянето задължително ще добавя още БЦАА, но за момента се чудя -.-

06.04.10
17:02

За протеина аз виждам само 2-3 опции като едната е Whey shake,другата изолата на Nutra Force и евентуално Scivation 5 lb.Ако имаш нещо предвид сподели.

Забравих и изолата на Muscle Gauge.Затова са и тези теми - не мога да си купя наведнъж по 3-4 кутии и сам да преценя кой е по-добър на момента,минават месеци.Ще опитам и други марки по-нататък,така че впечатленията от останалите хора са също важен фактор при избора на продукт.

Мнението беше редактирано от mantodeus на 06.04.10 18:27.

06.04.10
17:17

казано от Владимир92 на 06.04.10, 13:50:

Не мога да ви разбера с тоя Whey Shake. Протеин с 72-73% съдържание на сур. КОНЦЕНТРАТ за 80 лв е далавера ?! Ай сиктир :) За ~80 лв ще си намеря чист ИЗОЛАТ :)

x2
Но комбинацията от добра реклама+име на марката си казват думата! ;)

@Камен

Не мисля,че ти трябва нещо повече! ;)

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 06.04.10 17:19.

01.11.12
22:22

Здравейте,
    според вас този протеин добър ли е http://shop.bb-team.org/syntrax-whey-shake, ако може предложете ми и някой друг :)
                                    Благодаря предварително :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1