05.04.10
18:13
Мислех си да пробвам някоя креатинова матрица този път,но виждам че има страхотни отзиви за интраболика и може би ще пробвам с него.Какво мислите за комбинацията като цяло,протеина как е,отзиви ?
И на мен ми е интерсно какво ви е мнението за Intrabolic. По-добро ли е от креатинова матрица?
05.04.10
18:34
Комбинацията е добра, действай. Отзивите и от двата продукта са повече от перфектни. Успех!
05.04.10
19:31
Грабвай!Протеина е страхотен избор, аз съм изключително доволен от него.Най-вече ме изненада вкуса, а това че е изцяло концентрат не го разглеждам като проблем.Пих преди това Голд Стандарт и Синта 6 и разлика във възстановяването не виждам :)
Относно интраболика, също добър интратренировъчен продукт.Отзивите са добри във форума.
А къде пропускаш креатина?За мен това е царя на добавките.След протеина, креатина е най-важната добавка.*
*ПП: Лично мнение
Обмислях и да пропусна интраболика и да взема някаква матрица,но като че ли по-добре да не го правя,имам в наличност и предтренировачен продукт Jack3d - честно казано за първи път ще правя някаква по-стабилна комбинация и доста се чудя какво да вземам.Удря ме много във финансите ако добавя един Size on напримерн,не знам дали един монохидрат на Optimum няма да свърши работа ?
Мнението беше редактирано от mantodeus на 05.04.10 19:36.
05.04.10
19:36
Отзивите за Интраболик във форума са повече от добри, а в американските форуми са НЕВЕРОЯТНИ отзивите. Всички са луди в bb.com по Интраболик, не признават интратренировъчните продукти на другите марки.
@mantodeus - комбинация е добра, наблегни на добра диета, богата на белтъчини. Щом имаш и Jack3d , то тогава не ти трябва друго. А ако държиш и на креатина, вземи си 200-300 гр монохидрат, независимо каква марка. Пак ще ти свърши работа. btw в Jack3d има малко креатин монохидрат, около 1,5 гр в доза, ако не се лъжа.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 05.04.10 19:38.
Обмислях и да пропусна интраболика и да взема някаква матрица,но като че ли по-добре да не го правя.Удря ме много във финансите ако добавя един Size on напримерн,не знам дали един монохидрат на Optimum няма да свърши работа ?
Точно и аз това се чудя, за това питам тали този продукт е по-добър от креатинова матрица? (говорим за цел покачване на маса, като в комбинация протеина е задължителен) И аз съм с ограничен бюджет и искам да си дам парите за нещо което ще си заслужава.
Мнението беше редактирано от DaMp370 на 05.04.10 19:38.
05.04.10
19:44
DaMp370 - Интраболик определно покачва мускулната маса. Страхотното възстановяване, означава по-добри тренировки, повече сила и изграждане на мускулна маса с всяка следваща седмица.
Ето ти ревюта на стотици потребители, за да се ориентираш какво прави и как действа продукта , оценката 9,2/10 говори сама за себе си http://reviews.bodybuilding.com/Athletic_Edge_Nutrition/IntrAbolic/All_Reviews?page=3
05.04.10
19:45
Или креатинова матрица или както каза Сашо, един монохидрат и ей ти free cash.
05.04.10
19:47
Колкото и да е добър Интраболик не виждам как би могъл да бъде заместител на креатинов продукт. Ако парите са проблем, реши какво търсиш като резултат. Ако не са, тогава е лесно - и двете :)
Иначе за Whey Shake - за мен също това, че е концентрат не е проблем. Разлика във възстановяването между изолата на Нау и Нутра Форс или на МГН бленда не съм видял. Пък и ако нямаш непоносимост към лактоза нямаш проблем, а за холестерола има изследвания, които показват, че този от храната не влияе на общия холестерол, така че май и това не е голям проблем.
П.П. Не мога да се обоснова научно за последното, но така съм чувал от доста места, ако някой по-разбиращ е на друго мнение, да каже...
Edit: Доста мнения се изписаха докато го напиша това :) В такъв случай и аз съм на мнение да си вземеш някакъв креатин отделно, не матрица. Монохидрата не знам доколко е добра идея заради задръжката на вода.
Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 05.04.10 19:49.
Мерси за отговорите! Ще давам напред с гореспоменатата комбинация,а креатина може да го оставя и за по-нататък,макар че за още 20-30 лв предполагам мога да взема нещо прилично,ефекта сигурно ще е още по-добър като цяло - проблем със задръжката на вода нямам.
В момента съм в 10-15 дневна почивка - спрял съм тренировки и диети, че около 9-10 месеца не съм прекъсвал,но ми се струва че няма да издържа още дълго така :)
Мнението беше редактирано от mantodeus на 05.04.10 19:51.
05.04.10
19:51
Между другото, гледам, че си споменал Сайз Он, ползвал ли си го преди?
Между другото, гледам, че си споменал Сайз Он, ползвал ли си го преди?
Не съм,но го обмислях като вариант.Опита ми с добавките е доста скромен - отвратих се от 1 гейнър (сега като се сетя с удоволствие бих си дал парите за една кутия протеин),1 протеин на Scivation,по 1 кутия амино и монохидрат на Оптимум и до тук.Последните 2-3 месеца,не съм приемал нищо.
Само не разбрах много добре като има креатин в Jack3d има ли смисъл да вземам монохидрат сега - поразрових се и виждам че CreaFORM е на добра цена,мога да си позволя една опаковка или да се придържам към креатина на оптимум, или пък да търся етил естер ... ? :)
Мнението беше редактирано от mantodeus на 05.04.10 20:06.
05.04.10
20:06
Казвам го, защото аз от Сайз Он бях доста доволен, а основният креатин в него е глюконат, който креатин глюконат го има в България и е на доста сносна цена. Иначе етил естер, кре алкалин, монохидрат, ако си ти е действал, преди като си го пил - избор голям :)
Взимай интраболика, не ти трябва монохидрат да се дуеш с вода. (Лично мнение). Комбинацията от буустер + интратрейн продукт е перфектна !
06.04.10
09:33
Май само аз не усещам нищо от изброените похвални слова за Intrabolic. Вече 6-та тренировка с него и всеки път си имам същата сила и издражливост, и всеки път имам мускулна треска. Макар да не го усещам, надявам се, че на някакво ниво поне предпазва мускулите и т.н :)
Ще оставя моното и ще взема вероятно кре алкалин да допълня комбинацията.Надявам се стака да се отрази добре :)
06.04.10
11:12
За тренировките на гръб и гърди, когато винаги си докарвам м. треска, си сложих доза и половина и не усетих разлика. Но здраве да е... дори преди да ми бе пристигнала кутията и да го пробвам, вече си бях поръчал и от UK нова. Мисля да продължа с рецептата от последната тренировка - към Intrabolic-а да добавям по 5гр BCAA и да си пия по време на тренировка.
06.04.10
11:26
Ще оставя моното и ще взема вероятно кре алкалин да допълня комбинацията.Надявам се стака да се отрази добре :)
Правилен избор. Кре алкалина е много по-добър от моното.
Тъкмо си мислех, че покрай многобройните положителни отзиви само аз съм повреден и не усещам Intrabolic-а като останалите. Ще пробвам да увелича дозата, но засега от 4 тренировки с 1 доза не съм усетил абсолютно нищо.
06.04.10
11:59
IntrAbolic-a кърти! Комбинацията е добра, не се замисляй. Скоро почвам 2-ра опаковка ;-)
Не мога да ви разбера с тоя Whey Shake. Протеин с 72-73% съдържание на сур. КОНЦЕНТРАТ за 80 лв е далавера ?! Ай сиктир :) За ~80 лв ще си намеря чист ИЗОЛАТ :)
Иначе Интраболикът е чук, сега го пия и откачам...
Мнението беше редактирано от Владимир на 06.04.10 13:51.
06.04.10
14:37
Мислите ли, че има нужда от допълнителен източник на БЦАА при 3 дози протеин на ден и интра?
Говоря за качване, при свалянето задължително ще добавя още БЦАА, но за момента се чудя -.-
За протеина аз виждам само 2-3 опции като едната е Whey shake,другата изолата на Nutra Force и евентуално Scivation 5 lb.Ако имаш нещо предвид сподели.
Забравих и изолата на Muscle Gauge.Затова са и тези теми - не мога да си купя наведнъж по 3-4 кутии и сам да преценя кой е по-добър на момента,минават месеци.Ще опитам и други марки по-нататък,така че впечатленията от останалите хора са също важен фактор при избора на продукт.
Мнението беше редактирано от mantodeus на 06.04.10 18:27.
Не мога да ви разбера с тоя Whey Shake. Протеин с 72-73% съдържание на сур. КОНЦЕНТРАТ за 80 лв е далавера ?! Ай сиктир :) За ~80 лв ще си намеря чист ИЗОЛАТ :)
x2
Но комбинацията от добра реклама+име на марката си казват думата! ;)
@Камен
Не мисля,че ти трябва нещо повече! ;)
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 06.04.10 17:19.
01.11.12
22:22
Здравейте,
според вас този протеин добър ли е http://shop.bb-team.org/syntrax-whey-shake, ако може предложете ми и някой друг :)
Благодаря предварително :)