казано от Иван Шишманов на 27.03.10, 20:38:
... някой дне ще се хваля на внуците си, че лично познавам основоположиниците на движенията за функционално трениране в България...
Иване! Какви основоположници :bug:?!? Нито сме първите, нито сме направили кой знае какво досега... И си намери път към Варна, стига си отлагал!
Неделя, 28.03.2010/11.00 ч
Място: Двора на гимназия “Богоров”
Участници:
Limka, Mihail, Vencito0o & Vic
Комплекс:
“The Italian Job”
5 Rounds for time of:
4 Hang Power Cleans (60/30kg)
8 Kettlebell Swing (32/16kg)
12 Toes-to-Bar
Резултати:
Limka - 07:43 мин
С този си резултат, Limka би се класирала на 2-ро място на квалификациите на CrossFit Games 2010 - Southern European Sectional в Милано, Италия:
“The Italian job” Results (Women)
Way to go, girl! (Или както Мишо много точно се изрази: “Миленчеее, пак ни прати да спим...”)
Mihail - 13:27 мин (би се класирал на 32-ро място)
Vic - 08:17 мин (бих се класирал на 21-во място)
——————-
Vencito0o - Като за първа тренировка с нас, направи успешно следния комплекс:
10 Rounds, for time:
10 Pullups
10 Dips
Резултат: 15:15 мин
Отлична тренировка се получи :coolsmile:
Лека вечер!
Мнението беше редактирано от Vic на 29.03.10 06:08.
Някой път става ли аз да избера комплекса? :)
Мнението беше редактирано от Valleri на 28.03.10 18:03.
казано от Vic на 28.03.10, 17:46:
Комплекс:
“The Italian Job”
5 Rounds for time of:
4 Hang Power Cleans (60/30kg)
8 Kettlebell Swing (32/16kg)
12 Toes-to-BarРезултати:
Limka - 07:43 минС този си резултат, Limka би се класирала на 2-ро място на квалификациите на CrossFit Games 2010 - Southern European Sectional в Милано, Италия:
“The Italian job” Results (Women)
Way to go, girl! (Или както Мишо много точно се изрази: “Миленчеее, пак ни прати да спим..”)
Уау, като нашата Лимка нийде няма!
29.03.10
06:05
казано от Vic на 28.03.10, 17:46:
Иване! Какви основоположници :bug:?!? Нито сме първите, нито сме направили кой знае какво досега... И си намери път към Варна, стига си отлагал!
Е как да не сте направили нещо кой знае какво, виж какво хубаво общество от функционално трениращи сте заформили във Варна, редовно се събирате правите си тренировки общувате, като това може да е само в плюс. В колко индивидуални спорта си виждал това да се прави от аматьорите :).
Знаеш, че Варна ми е втория роден град, но наистина нямам времева възможност.
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 29.03.10 06:06.
казано от valerious на 28.03.10, 18:01:
Някой път става ли аз да избера комплекса? :)
Valerious!
Очакваме предложението! Ще го обсъдим тук и ще решим.
Valerious, ако ти не предложиш, аз предлагам :))
300 бърпита
300 суинга с 32/24 кг
300 овърхед напада с 15/10 кг диск
:P :coolsmirk: :vampire: :ahhh:
казано от slavko на 31.03.10, 07:22:
300 суинга с 24/16…иначе ще минете едно часовата бариера:)))...
Сигурен съм, че се имат в предвид “руски” суингове (до хоризонтала). Ако са до вертикала, ще се мре...
Като сме на вълна садо-мазо:
Running with Angie
* 100 pullups
* Run 1 mile
* 100 pushups
* Run 1 mile
* 100 situps
* Run 1 mile
* 100 squats
* Run 1 mile
Е, от мен да мине, бягането може да го намалим на по 400 м, например :P .
‘баси...за бягането с Анджи...мен ще трябва да ме чакате цял ден да го приключа....100 набирания и 100 лицеви...бляк
Ееее, моля ви запазете Angie за след като се върна от Плевен защото тая седмица ще е ваканция...тоест 10-11 април %-P Ще съм ви много благодарен. Но ако пък го правите тази седмица аз ще дойда следващата и ще го направя :coolgrin:
Ще обмисля и моето предложение, но Angie много ми допада.... :)
Мнението беше редактирано от Valleri на 31.03.10 07:49.
31.03.10
10:54
казано от Limka на 31.03.10, 07:17:
Valerious, ако ти не предложиш, аз предлагам :))
300 бърпита
300 суинга с 32/24 кг
300 овърхед напада с 15/10 кг диск:P :coolsmirk: :vampire: :ahhh:
Луда. Машина. Или луда машина. Както си избереш. Приготви се да не спиш след това
оооо valerious мойто момче...ти си ми под ръка...стегай се...петък или събота го правим това...runnin’ with Angie..и не ме карай да те търся из града..:))))...ще ви запозная и с другата малка машина...ще се изкъртим здраво...
Лимка,много добра идея за тренировка ще се лее пот.За съжаление няма да съм във Варна и ще пропусна тази бруталия.
Ако тръгна да бягам с Анджи трябва на изплащане да го правя този комплекс,едната неделя да го почна следващата да довърша.
:)))
Ние пък ще сме на линия в
неделя, 04.04, 10.00 ч
двора на Богоров
Поздрави, и усмивки, и целувки, и сладки сънища дотогава!
Мнението беше редактирано от Vic на 01.04.10 22:37.
Само не правете Running with angie моля :):) Славко : Днеска копах цял ден какъв кроссфит искаш да правим трябва да се разберем за утре, друг ден немога :P
05.04.10
05:36
Чакаме отзиви и снимки от Великденската тренировка :).
Здравейте!
Заради празника, тренировката беше в камерен състав - Лимка и аз :coolsmile: .
Носихме си металните яйца с дръжките (някой им казват пудовки).
Лимка наблегна на усъвършенстване на техниката на kipping pullups, кофички и различни движения с пудовки:
10-на обръщания на ръка, 10-на суинга
5-6 серии кипо-люшкания + опити за кипове в серия
3-4 серии х 4-5-6 кофички
Няколко опита за Flying Ass
3 х 10 OH ходещи напади с пудовката над глава
3 х 10 ренегадско + лицева опора с 2х16 пудовки
3 х 10 румънска тяга с 32 пудовка
Аз си избрах следната вариация на Smokey Bear:
400 м бягане
С една ръка с пудовка, ръцете се сменят след края на целия рунд, т.е. с дясна ръка правя нечетните, а с лява - четните рундове.
Всяка минута и в рамките на минутата в продължение на 20 мин:
* 5 Dead Lift one arm KB 32 kg (5 х мъртва тяга с една ръка с двупудовка)
* 5 Hang Power Clean one arm KB 32 kg (5 х силово обръщане от стоеж с една ръка с двупудовка)
* 5 Thruster one arm KB 32 kg (5 х тръстър (преден клек + пуш преса)с една ръка с двупудовка)
400 м бягане
Солидно размазване и подобрен апетит за последвалите Великденски софри :coolgrin:!
Мнението беше редактирано от Vic на 06.04.10 08:15.
Браво, ъпгреитвате се :) Тази или следващата седмица ви предизвиквам с Running with Angie, да раздвижим малко кръвта след празниците. :coolsmirk:
Мнението беше редактирано от Valleri на 06.04.10 08:04.
Уточнение:
Лимка всъщност се размотава и не правеше нищо съществено...имаше намерение да се размаже с една брутална тренировка с пудовки, но...имаше усложнения...и...истинска умора натрупана от предишни дни...и тя (незнайно как) реши този път да не си пречука тялото:
1. в петък се беше истински преуморила от правене на торта тирамису и козунаци и ...докато втасваше козунака...се буквално довърши с една 20 мин чудесна тренировка ( 50 клека, 40 коремни преси, 50 клека, 30 лицеви опори, 50 клека, 20 планкови ренегадски, 50 клека, 10 набирания, 50 клека, 20 планкови ренегадски, 50 клека, 30 лицеви опори, 50 клека, 40 коремни преси, 50 клека)
2. В събота се опита да катери скали и понеже не е никак лекичка, предмишниците и доволно бяха отмаляли след висенето на тях и... => не можеше да стиска добре пудовката в неделя :)
Мнението беше редактирано от Limka на 06.04.10 08:11.
Здрасти, банда!
Тренировката е в Събота, 10.04.2010/10:30 ч. в двора на гимназия Богоров
Комплекс:
Push Press / Pull up / Run
5 rounds ( 5 кръга):
* 1 Minute Push Press for reps 110/ 75 lbs (1 мин макс брой пуш-преси с 50/ 35 кг в рамките на минутата)
* 1 minute Pullups for reps (1 мин макс брой набирания в рамките на минутата )
Run 400 Meters (400 м бягане)
Rest * (Почивка*)
Рундовете започват на всяка 6:00 мин.
* Почивката е времето, останало до началото на следващия рунд (на всяка 6:00 мин), след като приключи бягането от предходния рунд. Така се получава следното - 2 мин пуш преси и набирания и ти остават 4 мин за 400 м бягане и кратка почивка.
Отчитане на резултатите - чрез точки. Една точка е едно повторение от упражнението.
Например: 103 пуш-преси; 87 набирания -
Възможни са промени в тренировъчния комплекс в зависимост от броя на участниците.
До утре!
супер...примерно Майкъл Джонсън ще си почива 3минути и 17сек...:))))))))))))))))))))
Вик,утре ще пропусна тренировка.По програма трябва да почивам,а и след 3 дни тренировки почивката идва на място.За неделя съм решил Синди да направя.За другия уикенд ако е неделна тренировката съм на линия.
Комплекса,който сте замислили много нагрубяващо звучи......приятно рааазмазване утре:)
Лека вечер
Речено-сторено
Поздравихме се с този комплекс - редовните заподозрени :) - Вик, Валериъс и моя милост. На Мишо пишем отсъствие и следващият път ще го караме да прави 2 комплекса (единия този) ;-P :
Push Press / Pull up / Run
5 rounds ( 5 кръга):
* 1 Minute Push Press for reps 110/ 75 lbs (1 мин макс брой пуш-преси с 50/ 35 кг в рамките на минутата)
* 1 minute Pullups for reps (1 мин макс брой набирания в рамките на минутата )
Run 400 Meters (400 м бягане)
Rest * (Почивка*)
Рундовете започват на всяка 6:00 мин.
Почивката е времето, останало до началото на следващия рунд (на всяка 6:00 мин), след като приключи бягането от предходния рунд. Така се получава следното - 2 мин пуш преси и набирания и ти остават 4 мин за 400 м бягане и кратка почивка.
Резултати:
Вик: 135 пуш преси, 110 набирания
Валериъс: 51 пуш преси; 89 набирания
Милена: 85 пуш преси; 83 набирания
Вик ни размаза...както се очакваше. Той си е мастър на всякакви преси и набирания :)
На Вал му дойдоха повече килата на пуш пресите. На набиранията беше железен.
Моите набирания бяха леко чийт, в смисъл: кипове, но на по-нисък лост. Понеже не мога да хвана риъма на киповете, на почти всяка бройка стъпвам на земята и се засилвам наново => губя малко повече време, но хватът ми се изморява относително по-малко.
Мнението беше редактирано от Limka на 10.04.10 15:27.
хехех...щом има бягане се покривам ,че и два комплекса:-P бъзик :-)
Ако е неделя следващия път тренировката идвам да си понеса наказанието ;-)
Тия пуш преси ми разказаха играта, след тях нямах сили и да се набирам, напрао се размазах :) Иначе Limka i Vic, както показват и резултатите, са шампиони :) Добра тренировка се получи. Но вече е време за Running with angie %-P , това е моето предложение.
Здравейте,
За съжаление, този уикенд май няма да успеем да вмъкнем тренировка на открито в графика :) Забавлявайте се без нас (Вик & аз)
Мнението беше редактирано от Vic на 16.04.10 07:38.
и плевен почива, защото ще Славко е на сватба...кросфит...право със ситно-влашко хоро...за време:)))
казано от slavko на 16.04.10, 08:34:
и плевен почива, защото ще Славко е на сватба...кросфит...право със ситно-влашко хоро...за време:)))
Няма за време. До отказ!
казано от valerious на 24.04.10, 09:54:
И тази седмица ли я пропускате? :D
Валка, утре в 11.00 ще тренирате (ме).
Аз може да пропусна. Вик е на линия.
Млако късно включване, но...ако имате време и желание, заповядайте!
казано от valerious на 24.04.10, 18:51:
Ок. Пак ли ще е в Богоров?
Богоров.
Running with Angie или Murph :coolsmile:
Ееее, какво съвпадение! Точно сега разглеждах темата “Тренировки-списък” и се чудих кое от Running with Angie и Murph да избера за утре :) Аз лично съм за Running with Angie :coolsmile: