Acai Berry Plus и Pro Cleanse Gold - измама

Прескочи до:

29.03.10
09:00

казано от Alexy на 21.03.10, 08:20:

Говориш пълни глупости в момента,
добре поръчал си го бях преди да прочета това нещо, просто след като пристигна се осъмних, че може да е някакъв боклук това и реших да потърся в google дали не е измама и попаднах на този форум. Но си викам чакам ще пиша че съм си направил експеримент че да не се излагам много много. Но иначе си пристигна точно за 3 дни и си ползвах дебитната в която нямам пари.

А ти си правиш филми, че съм бил измамник и банове зе да раздаваш като даже нито ситуацията знаеш каква е.
И както споменах писах в предния пост, че най вероятно е измама... Не съм казал, че не е и не разубеждавам никой.
На тези от страницата и аз бях им писал, че уж много го фалят там, а тези на снимките не са българи. Него нали мога донякъде да приема, че е роден тука нали.. И след това намерих същия site на English, просто този е изцяло едно към едно преведен на BG и тази функция за поста даже не работи...
Ето снимка на нещата, ако бях измамник надали щях да я сложа.

Днес аз получих Colon cleanse… съвсем друг продукт от това, което бях поръчал. 2рия продукт ще се забави май малко повечко, той ще ми е интересен какъв ще е... :)
Сега съм изправен пред голяма дилема... да го пия ли това нещо или не...

29.03.10
11:39

Taison, ставаме 2-ма пред тази дилема :)
Мен ме увериха, че съдържанието е същото каквото сме поръчали само че опаковката като картинака била объркана.
За пиене защо пък не, не вярвам масово да тровят хората... :)
Пробвах ги и 2-те как да са вкус :) гадни, добре че са на капсули :).

Мнението беше редактирано от Alexy на 29.03.10 11:39.

29.03.10
14:29

казано от gigitas на 22.03.10, 10:24:

Iskren Man ако толкова се страхуваш от източване на картата прави като мен.Имам си една карта която я използвам само за пазаруване от нета,стой винаги празна.Пълня я само като поръчвам и винаги със сумата която ще изразходя за поръчката.Така няма какво да източат.

Е аз така и правя, ползвам Visa Electron, която е дебитна (а не кредитна) и като искам да си купя нещо от Интернет вкарвам само толкова пари, колкото струва стоката. Но ако ползвате кредитна карта това не ви пази ;)

ГА

29.03.10
18:53

Подхлъзнах се и аз...Поръчката направих с дебитна карта , в която имаше точно 5лв.Продуктите ми пристигнаха,но се отказах да ги пия.Как мога да се откажа от тази членска вноска 100euro ... и да съм сигурен , че парите , които вкарам в картата , няма да изчезнат просто хей така ???

29.03.10
22:48

Здравейте, ето и моят случай по темата..... направих поръчката и на двата продукта на 23.3. късно вечерта. Притеснена от всичко, което изчетох в нета, че е измама и т.н. първо се обадих на софийския тел. от сайта, вдигна жена, говореше английски, попитах я има ли там някой, който да говори български, а тя каза НЕ??? както и да е реших, че не е най-добрия начин да откажа членството си в техния клуб по телефона. След работа направо отидох в банката и прехвърлих почти всички средства по друга моя сметка, а в тази оставих 8 евро. Временно реших проблема, нямаше как да вземат сумите, за които говореха в мейла им, потвърждаващ поръчката ми. Написаното остава... писах им мейл, в който учтиво им обясних, не желая да съм член на техния клуб и също така не желая да бъда таксувана, нито за членство, нито искам да получавам продуктите им без да знам дали ще имат ефект и “ще ми харесат”. Поисках потвърждаващ мейл, че след като изтече 14 -дневният безплатен период на членство в клуба им, няма да има месечни доставки на продуктите или автоматични такси за еди си какво..  Отговори ми “уж” авто система и се ядосах доста, но в края на мейла пишеше, че техен служител щял да се свърже с мен. Зачаках. На следващият ден получих така чакания мейл ето го:

Dear Denitsa,

Thank you very much for contacting our Customer Support Team with your inquiry.

We would like to confirm to you that your account has been successfully canceled on 2010-03-26. This cancellation implies that future charges will not be made by our company and no further products will be shipped to you.

If you have any additional questions or suggestions please do not hesitate to contact our Customer Support Team by answering this e-mail or by phone. For a complete list of phone numbers please click on the link www.cleansesupp.com

Best regards,

Marc Louie

Customer Service
support@cleansesupp.com

Ticket Details
===================
Ticket ID: VQH-410455
Department: Cleanse Support
Priority: Medium
Status: Closed

В почивните дни е дошло известие, че имам пратка в пощата. Получих я днес - само един от продуктите и както при всички, така и при мен е друг, а не този, който поръчах. Към момента не съм таксувана. Сега просто чакам другият продукт, ако дойде и разбира се и таксуването за доставката. Проверявам си сметката по 3 пъти на ден, но все още нищо. Ще ви държа в течение. И последно според мен хората са немерили перфектен начин да изкарват пари от всички, който НЕ четат внимателно. Това е като с чейндж-овете с кофти курсовете, те са ги написали, а това че не четем е наш проблем.
Дано да съм била полезна...

30.03.10
08:56

OK,vijte go tozi Kris ot Sofiq,poglednete go dobre.Vseki koito ne e super baluk shte mu trqbvat 2 sekundi za da razbere che tova e tupa amerikanska kofa s izkustvenata si usmivka i napompani muskuli.Te po4ti vsi4ki izglejdat taka ili podobno v USA.Rusolqv kuso podstrigan,leko uhilen.Na men lichno ne mi trqbva nqkoi da mi kaje,4e tova e izmama,zashtoto poso4ete mi pone 1 ot tezi na snimkite,za kogoto mojete da tvurdite 4e prilicha pone malko na bulgarin.

Модерация: нарушена точка 1.0 от условията за ползване.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 30.03.10 10:11.

30.03.10
15:02

Здравейте всички,
и аз като някой от вас се набутах с 4 лева :) (днес)
Не съм получил нищо, незнам дали изобщо ще получа.
Буквално, минути след като направих поръчката получих телефонно обаждане от банката-издател на картата. Госпожицата/Госпожата любезно ми обясни последствията (още не бях получил е-мейла за поръчката, за да разбера за измамата) от тези транзакции.
Обясни ми че след 14 дни от картата ми ще бъдат преведени още 99.95Е към въпросният “продавач” за някакво членство и ала бала- всички знаете какво става по-нататаък.
Аз пиша основно за това как да постъпите. Служителката на банката ми предложи МОМЕНТАЛНО да блокира картата, като незнам дали транзакциите от по 2 лева са минали или и те са блокирани. Предложи ми МОМЕНТАЛНО да се явя в най близкият офис на банката за да подам МОЛБА ЗА БЛОКИРАНЕ НА КАРТАТА И ПРЕИЗДАВАНЕ НА ПЛАСТИКАТА.
Това предизвика 4 събития:
1.оставате без карта за 10-на дни
2.разкарвате се напред-назад, като е възможно да платите и наказателна глоба  - АЗ НЕ СЪМ ПЛАТИЛ.... засега
3.при ПРЕИЗДАВАНЕТО получавате НОВА карта с НОВ номер и НОВ пин-код
4.СПЕСТЯВАТЕ СИ ЗАГУБА ОТ 100 ЕВРО :)

Надявам се да съм помогнал и не ме съдете за правописните грешки, бързах да дам информация :)

30.03.10
15:48

Здр аз полух и от 2 продукта по двапъти поради проста причина , че даже от две карти си бях направил поръчката , както и да е сега се 4удя как да процедирам с тия карти... ??///

30.03.10
16:50

Здравейте, както се вижда по-долу са взели 1.98 евро за доставката и на двата продукта, вместо 1.94, няма нищо притеснително. Остава да дойде и вторият продукт... ако някой се реши все пак да ги пие, нека сподели как се чувства...

29.03.2010
Описание:Плащане ПОС CLN* ABERRYCS.COM+ +448708200066. Обменен курс: 1.960396039604
24.03.2010           1.01
29.03.2010
Описание:Плащане ПОС CLN* CLEANSESUPP.COM+ +448708200066. Обменен курс: 1.958762886598
24.03.2010           0.97

didaka, ако все още не си се свързал с “измамниците” за да откажеш услугите им, просто си поднови картите, както предложи KarnivoR. Недей да губиш време, а действай, че 14 дни ей сега ще минат и после определено ще се чудиш как да си върнеш 100-те евро... Успех!

ГН

30.03.10
16:56

Предлагам тази тема да се превърне изцяло в обсъждане на това как да се помогне на явно начинаещите, решили да се вържат на това нещо. Ако не са начинаещи, бог да им е на помощ...
В това дали е измама или не, смятам абсурдно дори да се коментира. Ето в такъв контекст бяха клиповете ми за стомашния уред, който правиш невероятни бицепси...

30.03.10
19:54

казано от Георги Николаев на 30.03.10, 16:56:

Предлагам тази тема да се превърне изцяло в обсъждане на това как да се помогне на явно начинаещите, решили да се вържат на това нещо. Ако не са начинаещи, бог да им е на помощ...
В това дали е измама или не, смятам абсурдно дори да се коментира. Ето в такъв контекст бяха клиповете ми за стомашния уред, който правиш невероятни бицепси...

Ами ако се позагледаш в заглавието на темата там пише, че се коментира точно това!
Другото което е, за 100-те евро разбираш едва когато платиш малката сумичка от 1 до 4 евро. Никъде другаде не е споменато за въпросния членски внос освен в писмото, което получаваш в последствие. И защо въобще делиш потърпевшите на начинаещи и неначинаещи... и начинаещи в какво..., банковите измами ли? Тогава ти професионалист ли си в тази област?
Може да ти прозвучи обидно, но думата “начинаещ” използвана от тебе също би обидила някой.

И в заключение: Не виждам нищо лошо да предпазиш някого от нежелана загуба на 200 лева.

30.03.10
20:21

Просто не мога да си представя какъв огромен брой хора са изгорели ( и ще изгарят) от цялата тази измама.

30.03.10
20:46

казано от Fantaa на 30.03.10, 20:21:

Просто не мога да си представя какъв огромен брой хора са изгорели ( и ще изгарят) от цялата тази измама.

Да... за съжаление :(
Докато има кой да дава, ще има кой да взима

31.03.10
01:09

Здравейте,

Регистрирам се с мисълта да ви предупредя и евентуално да ви дам малко информация от кухнята. Работех до преди месец в фирма базирана в София, занимаваща се с онлайн маркетинга на точно Acai Extreme, Absolute Acai и Тhermo Cleanse точно от същите доставчици. До колкото знам има няколко такива в България. Няколко съвета, в абосолютно ваша полза ще е да ми се доверите:

- Да почнем от там...Гледайте!!! Когато нещо в интернет ( а и не само ) звучи прекалено добре - 99.99% в от случаите не е!
- Абсолютно винаги когато си давате номера на кредитната карта на треторазряден сайт ЧЕТЕТЕ “TERMS AND CONDITIONS”. Toзи пасаж за 99те евро преди дори го нямаше. Единствения начин да разбере човек беше да изчете страниците, които често са трудни за намиране.
- АКО, вече си се излъгал да поръчаш - моментално се свържи с банката издател на картата за да я впишат като открадната или изчгубена. Ще трябва да изчакаш извесно време за нова. Това е единственият начин! Невъзможно е спирането на доставките или на членската такса чрез телефона даден на сайта.
- Ако е пристигнал така нареченият “Free Trial”. Най-вероятно няма да ти навреди но имай предвид, че наистина продукта не е одобрен или тестван от нито една институция.

Блогът и всички коментари които виждате по-долу се пишат от маркетинг отдела. Те са еднакви за всякакви езици.
Не е само този продукт... има десеткти други таргетиращи всякакви прослойки от публиката (Жени, Мъже, Автомобилни фенове, Пушачи и др.) схемата е абсолютно сходна.

Силно се надявам да не се излъжат още много хора.

Ако имате въпроси - питайте. Ще ви отговоря, стига да мога.

Поздрави!

Мнението беше редактирано от Potrebitel_bg на 31.03.10 01:25.

31.03.10
07:03

Potrebitel_bg, това означава ли, че дори след този мейл от тях (We would like to confirm to you that your account has been successfully canceled on 2010-03-26. This cancellation implies that future charges will not be made by our company and no further products will be shipped to you.) трябва да си сменя картата? Все си мисля, че с наличието му, дори и да вземат остатъка в картата или при бъдещи постъпления, по-големи суми мога да оспоря транзакцията, все пак това е писмено доказателство...

31.03.10
08:15

thexena, не съм сигурен дали ще има срещу кого да спориш, освен с банката която най-вероятно няма да вземе страна.
Фирмите които разпространяват продуктите са регистрирани в различни държави. Не съм ги проверявал, съдя по месторегистрацията на сайтовете.

31.03.10
10:19

казано от KarnivoR на 30.03.10, 19:54:

Ами ако се позагледаш в заглавието на темата там пише, че се коментира точно това!
Другото което е, за 100-те евро разбираш едва когато платиш малката сумичка от 1 до 4 евро. Никъде другаде не е споменато за въпросния членски внос освен в писмото, което получаваш в последствие. И защо въобще делиш потърпевшите на начинаещи и неначинаещи... и начинаещи в какво..., банковите измами ли? Тогава ти професионалист ли си в тази област?
Може да ти прозвучи обидно, но думата “начинаещ” използвана от тебе също би обидила някой.

И в заключение: Не виждам нищо лошо да предпазиш някого от нежелана загуба на 200 лева.

Не виждам какво толкова обидно има в думите на Георги. Факт е, че само човек, неособено запознат с фитнеса и добавките, не би се усъмнил в постигнатите резултати. Самата реклама е насочена точно към такива хора. Не си пръскал бил парите на вятъра за “разни протеинови шейкове”, които за незапознатите са си нещо като синоним на химия... Показва ни как тялото му се е променило за 4 седмици, после казва как един месец му било отнело да разбере как точно се комбинират продуктите... абе, човек вярва в каквото му се иска да повярва... И не го приемай лично това, факта, че си начинаещ в дадена сфера, не означава, че не можеш да си много повече от всички останали тук в друга...

31.03.10
10:49

казано от Martin Tomov на 31.03.10, 10:19:

казано от KarnivoR на 30.03.10, 19:54:

Не виждам какво толкова обидно има в думите на Георги. Факт е, че само човек, неособено запознат с фитнеса и добавките, не би се усъмнил в постигнатите резултати. Самата реклама е насочена точно към такива хора. Не си пръскал бил парите на вятъра за “разни протеинови шейкове”, които за незапознатите са си нещо като синоним на химия... Показва ни как тялото му се е променило за 4 седмици, после казва как един месец му било отнело да разбере как точно се комбинират продуктите... абе, човек вярва в каквото му се иска да повярва... И не го приемай лично това, факта, че си начинаещ в дадена сфера, не означава, че не можеш да си много повече от всички останали тук в друга...

Убидното е думата начинаещ без да се уточни в какво :). Ако става въпрос за фитнеса, аз не съм се обидил понеже и начинаещ не мога да се нарека :)
добавките бяха за мой приятел.., който (ДА) той е начинаещ във фитнеса и незнае.... много неща, които пък видях че ги пише в този сайт.
Нека да не спорим кой-какъв и е по каква причина се е подхлъзнал, а да помогнем ако може :)

Мнението беше редактирано от KarnivoR на 31.03.10 11:33.

31.03.10
10:52

КarnivoR, като разказах цялата история в банката, обсъдихме всички възможности за действие, служителката ми обясни за това оспорване на транзакцията, каза също че възстановяването на сумата НЕ е сигурно, но все пак си струва да опиташ. Е, дано не се стига до там... затова прехварлих средствата по друга сметка, ей таза просто да се презастраховам...

31.03.10
11:32

казано от thexena на 31.03.10, 10:52:

КarnivoR, като разказах цялата история в банката, обсъдихме всички възможности за действие, служителката ми обясни за това оспорване на транзакцията, каза също че възстановяването на сумата НЕ е сигурно, но все пак си струва да опиташ. Е, дано не се стига до там... затова прехварлих средствата по друга сметка, ей таза просто да се презастраховам...

Да и това е вариант... въпроса е дали 100-те евро ще се дръпнат след 14 дни или това са кьор-фишеци, т.е. 100-те евро да се изтеглят в момента в който има финансови постъпления по картата? Мен от това повече ме е страх.., затова предпочетох директно да блокирам картата!

31.03.10
12:12

Е, да, има риск, ще ползвам картата за пазаруване през нета и ако вкарвам пари в нея, то ще са малки суми, които ще изразходвам веднага. И така кротко ще изчакам да свърши валидността и през 2013г. А сега на 7.04. ми изтича trial-a и ще видя дали ще вземат нещо от сметката.

31.03.10
19:39

казано от thexena на 31.03.10, 07:03:

Potrebitel_bg, това означава ли, че дори след този мейл от тях (We would like to confirm to you that your account has been successfully canceled on 2010-03-26. This cancellation implies that future charges will not be made by our company and no further products will be shipped to you.) трябва да си сменя картата? Все си мисля, че с наличието му, дори и да вземат остатъка в картата или при бъдещи постъпления, по-големи суми мога да оспоря транзакцията, все пак това е писмено доказателство...

100% не мога да ти кажа. Зарежи тия писмени доказателства тези фирми работят на ръба на легалността, но не го преминават почти никога, всичко е възможно. Преди имаше Cancellation Fee, update-нали са Terms and Conditions and 18ти Февруари, не пише вече за такова нещо.

А с такива компании трудно можеш да успориш каквото и да е. Дори и моите шефове не съм сигурен, че знаеха къде се намират самите доставчици. Точно поради тази причина много банки филтрират трансакции от подвеждащи или доказано измамни сайтове. За съжаление твоята явно не е била от тях.

01.04.10
06:18

Някой можели да ми каже какви са номера та за свръзка с тоя саит

04.04.10
13:31

Аз просто направих трансфера с карта, която няма да ползвам никога повече и която съм изцедил до дупка. Мисля, че никой прочел темата няма да се набута със 100 евро. Само пак да опоменя - много ми е интересно има ли някакъв ефект тази щуротия. Някой пил ли е ? Или ако е пил жив ли е да сподели мнението си :)
Хайде успех на всички и се стягайте, че лятото иде... ;)

05.04.10
19:43

Защо тази измама в момента се върти на рекламния банер на този форум ?
Администрсатора на сайта наясно ли е с това?

06.04.10
12:28

Попаднах им на рекламата и се замислих дали да не си взема. Ама както казват хората, много хубаво не е на хубаво. Затова и се поразтърсих за мнения относно този продукт и добре, че не си поръчах от тези продукти.

А относно коментарите в техния сайт, ами то няма и как да се “постнат” тъй като просто няма такава опция.

<input class=“textbox” type=“text” name=“author” size=“30”> Име (задължително)
<input class=“textbox” type=“text” name=“email” size=“30”> E-mail (задължително; няма да бъде показван)
<textarea name=“comment” cols=“50” rows=“8”></textarea>

<form> <input type=“button” value=”Изпратете коментар”> </form>

Следният ред:
<input type=“button” value=”Изпратете коментар”>
изпълнява функцията при натискане на бутона “Изпрате коментар” да се изведе съобщение на екрана с горепосочения текст. Това според мен си е пълна измама отвсякъде. Затова всеки трябва много да внимава да не се излъже да си поръча от тези продукти, които не се знае дали не са и вредни.

06.04.10
16:43

И аз попаднах на рекламата на тези продукти , опитах се веднага да напиша мнение , но не може ! Не ми е ясно как може да се подлъжете по нещо такова , но не е моя работа да давам ъкъл. Въпросът ми е за съдържанието , някой от набуталите се , може ли да го препише.... ако вече го има sorry ... не го намерих на първо четене :)

06.04.10
17:43

казано от anniNP на 06.04.10, 16:43:

И аз попаднах на рекламата на тези продукти , опитах се веднага да напиша мнение , но не може ! Не ми е ясно как може да се подлъжете по нещо такова , но не е моя работа да давам ъкъл. Въпросът ми е за съдържанието , някой от набуталите се , може ли да го препише.... ако вече го има sorry ... не го намерих на първо четене :)

За Acai Berry Detox

Acai Proprietary Blend 950mg
Acai Extract 4:1 (Euterpe oleracea) (fruit)
Green Tea Extract (std. to 45% EGCG) (leaf)
Caffeine

this statement has no been evaluated by the food and drug administration. this product is not intended to diagnose, treat or prevent any disease

За Colon Cleanse
Life Cleanse Proprietary Blend 1,245 mg
Psyllium (Planto ovata)(seed husks),
Aloe vera,
Fennel (foeniculum vulgare)(seed),
White Oak Bark (Quercus alba)(bark)
Rhubarb (rheum oficinale) (root),
Licorice (Glycyrhizza Glabra)(root),
Fennel Extract 4:1 (foeniculum vulgare)(seed),
Buckthorn (Rhamnus fragula)(bark),
Blue Vervain (verbana hastata) (whole plant)
Gentian Gentiana lutea (root)
Lactobaillus Acidopfillus (200 million/mg - следват 2 кръста :?, явно не е мн полезно това)

this statement has no been evaluated by the food and drug administration. this product is not intended to diagnose, treat or prevent any disease

Дословно преписано от опаковката!
Добавеното от мен е на кирилица :)
Това отдолу е преведено от чичи Гугъл :) с малки корекции, колкото да има смисъл

За Acai Berry Detox
Acai екстракт 4:1 (Euterpe oleracea) (плодове)
Зелен чай екстракт (std. до 45% EGCG) (листа)
Кофеин

Този продукт не е оценен от Администрацията по храните и наркотиците. Този продукт не е предназначен за диагностика, лечение или предотвратяване на  болести

за Colon Cleanse
Life Cleanse Proprietary Blend 1,245 mg
Psyllium (Planto ovata) (семена люспи),
Алое вера,
Копър (Foeniculum папрат) (SEED),
Бяла дъбова кора (Quercus Alba) (кора)
Ревен (хрема oficinale) (корен),
Женско биле (Glycyrhizza Glabra) (корен),
Копър екстракт 4:1 (Foeniculum папрат) (SEED),
Зърнастец (Rhamnus fragula) (кора),
Blue върбинка (verbana hastata) (цялото растение)
Тинтява Жълта тинтява (корен)
Lactobaillus Acidopfillus (200 милиона/ мг - следват 2 кръста :? , Явно не е мн полезно това)

Този продукт не е оценен от Администрацията по храните и наркотиците. Този продукт не е предназначен за диагностика, лечение или предотвратяване на  болести

07.04.10
08:35

това е абсолютна пародия ... за някои от съставките не успях да намеря инфо...
“Този продукт не е оценен от Администрацията по храните и наркотиците. ” - това не е ли задължително ?

07.04.10
08:48

Не, само при подаден сигнал се прави проверка доколкото съм чувал. Аз проблем в продуктите не виждам, просто описвания ефект няма как да се постигне. Освен това не източват пари от картите на хората с измама... с риск да бъда анатемосан, още колко ще се дъвчи това?

07.04.10
09:03

казано от anniNP на 07.04.10, 08:35:

това е абсолютна пародия ... за някои от съставките не успях да намеря инфо...
“Този продукт не е оценен от Администрацията по храните и наркотиците. ” - това не е ли задължително ?

Да ако се пускат в търговската мрежа :)
Не съм убеден, че онлайн магазините влизат в “търговската мрежа”

07.04.10
09:10

Значи няма проблем онлайн магазин да продава наркотици?

07.04.10
09:25

Би трябвало да влиза в търговската мрежа , не е логично обратното!

07.04.10
09:27

казано от Martin Tomov на 07.04.10, 08:48:

Не, само при подаден сигнал се прави проверка доколкото съм чувал. Аз проблем в продуктите не виждам, просто описвания ефект няма как да се постигне. Освен това не източват пари от картите на хората с измама... с риск да бъда анатемосан, още колко ще се дъвчи това?

Абе и аз не виждам проблем, като гледам съдържанието... корени, семена, ала бала, обаче миришат УЖАСНО тия хапове (не съм ги пил, а и не мисля да го правя), но пък не съм сигурен, че съдържанието написано на опаковката отговаря на съдържанието в капсулите, още повече, че не е изследван продукта. Незнам как са на мирис и вкус хаповете, които си набавяте от БГ, но тези смърдят ужасно, а някой беше споменал (тук в тази тема) че и вкусът им е такъв.
А колкото до ефекта... незнам кое как действа, но ми е трудно да си представя че тревата ще се превърне в месо :D (в кръга на шегата) привърженик съм на подписа на един от съфорумците “Маса се прави на маса ....” :)

Мнението беше редактирано от KarnivoR на 07.04.10 09:33.

07.04.10
09:31

казано от Martin Tomov на 07.04.10, 09:10:

Значи няма проблем онлайн магазин да продава наркотици?

Има проблем, понеже наркотиците са излседвани и са доказано-вредни :) от където са и забранени за разпространение  :)

не е изследвано, съответно няма становище - забранено или удобрено за разпространение :)
мое мнение, не съм запознат кой знае колко

Мнението беше редактирано от KarnivoR на 07.04.10 09:34.

TB

07.04.10
13:26

А някой, който вече се е преебал да си купи тая гняз дали не може да занесе за едно изследване в ХЕИ?
Поне да видиме какво има вътре в тия капсули :)

п.п.
Не мога да повярвам, че има хора, които наистина се връзват на това... наистина не мога!

07.04.10
16:42

казано от tbby на 07.04.10, 13:26:

А някой, който вече се е преебал да си купи тая гняз дали не може да занесе за едно изследване в ХЕИ?
Поне да видиме какво има вътре в тия капсули :)

п.п.
Не мога да повярвам, че има хора, които наистина се връзват на това... наистина не мога!

Ами аз пазя и от двете, но незнам дали в ХЕИ трябва да се занесе за анализ и колко ще ме оръсят за това - не вярвам да е без пари :D
Ако някой иска от тая щуротия може да се разберем да му дам 2-3-10-15 капсули (естествено БЕЗ пари) :D и да си ги носи където иска за изследване.

07.04.10
16:48

По скоро в “Защита на потребителите ” там безплтно  :D

07.04.10
18:26

http://www.hollywood-diets.org/bg/?c=x&k=bg

Ето го и продължението :D

Време е и жените да поотслабнат

Мнението беше редактирано от KarnivoR на 07.04.10 18:26.

07.04.10
19:00

Момчета вие сте луди иначе... Съвсем сериозно ви говоря, ЧЕ ДА, работих в маркетинг отдела за същите шибани “продукти” имахме хора, които пишеха коментарите. Крис се казва със съвсем различни имена в зависимост за коч държава е насочен “продукта”. Нищо добро не можете да очаквате тук.

И отново казвам, по-добре не го пийте, не е удобрен от никъде.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1