05.12.08
22:25
Здрасти момчета :) и такам имам 5 месеца да направя плочки ..като говорим за добър релеф .. искам да ви питам как да правя коремни преси, за да съм сигурен че след 5 месеца ще съм постигнал големи резултати. Мерси ;)
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 14:40.
05.12.08
22:55
http://www.youtube.com/watch?v=pNqrkGnkUWc При мен имаше много добри резултати,дори и след 2 месеца.Разбира се,трябва с някакво НВД,или по-добре РБД да се комбинира.След тази тренировка,коремните ти мускули “горят”
Мерси много, само може ли да ми поясниш какво е НВД и РБД и да ми кажеш как да комбинирам тези упражнения защото се надявам след 5 месеца да има големи резултати :P
Първо трябва да имаш натрупана съответна коремна мускулатура, което предполага да имаш някакъв стаж в залата. След това съчетаваш хранителен режим за чистене с усилени кардио тренировки и някоя добавка за чистене и може би ще изкараш добър релеф, ако спазваш стриктно нещата.
Чети!—> http://www.bb-team.org/articles/1548/
Ами аз нямам мазнини, просто искам да направя релеф. За стажа в залата имам 11 месеца мисля че са достатъчни ;p. Но кажете и вие какво мислите :}
Щом мислиш, че са достатъчни - орелефявай. Аз бих изчакал по-благоприятно време - пролетта, а дотогава прогължавай да трупаш. Или имаш подкожни мазнини или нямаш достатъчно мускул в пресата ;)
Ами аз ям доста здраво и искам да ви питам нещо между другото ..тъй като съм 1-ва смяна на даскало и за да ям трябва да ставам много рано ям навън.. и да питам добре ли е да изяждам 1 баничка 1 кифла и 3 вафли за 1-ва закуска..като нямам възможност да ям в къщи или трябва да сменя менюто :)
вай четете малко от малко форума.във форума през ред се казва че тез банички и темподобни глупости не трябва да се ядат.+ това
ти питаш какво да ям апак казваш че не можеш да ядеш друго освен банички и вафли. ,кво питаш тогава.Апък като ядеш тези работи плочките не знам дали ще ти се очертаят ,най много някоя фавла или килфа да ти се очертае на корема .........
Баници, кифли и 3 вафли...абе пич за кви плочки питаш тогава?! Ако искаш плички не трябва да си позволяваш бързи въглехидрати, ама грам! Айде почети малко за правилното хранене и после задавай адекватни въпроси. Мисля, че ти дадох линк...
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 06.12.08 09:57.
06.12.08
10:36
В кви филми се вкарваш!Ки фафли е мен.Кви Фафли,ти си объркал рейса бе пич... Ей преди малко видях тая реклама и сега се сетих за нея :)
казано от Klp на 06.12.08, 08:53:
Ами аз ям доста здраво и искам да ви питам нещо между другото ..тъй като съм 1-ва смяна на даскало и за да ям трябва да ставам много рано ям навън.. и да питам добре ли е да изяждам 1 баничка 1 кифла и 3 вафли за 1-ва закуска..като нямам възможност да ям в къщи или трябва да сменя менюто :)
Хапвай банички и кифли и след 5 месеца пиши дали си направил пресата...Стига бе човек....
казано от Klp на 06.12.08, 08:53:
Какво значи много рано? Ако ставаш в 6:30 примерно и не закусваш ще трябва да станеш в 6:10 за да закусиш. Двайсетина минути сън по-малко, голяма работа - ако толкова ти трябват си ги вземи от вечерта. Банички,кифли,вафли... наистина си объркал рейса (ей, много добра реклама :) ).
А това дето нямаш мазнини и просто търсиш релеф звучи нелепо - то точно това е релефът, да нямаш мазнини върху мускулатурата. Ако няма мазнини и няма плочки - явно няма и мускулатура.
казано от Klp на 06.12.08, 08:37:
За стажа в залата имам 11 месеца мисля че са достатъчни ;p.
Достатъчни са, да...за елементарна двигателна култура и навици за трениране ;) За да се замисляш толкова за козметичните детайли (плочки в случая) се предполага да имаш повечко тренировки, но всеки си реди приоритетите сам. Важното е, че явно трябва още доста четене, най-вече за храната.
09.12.08
09:41
ае, луТ ти до сега не си ли правил корем? Ако нямаш мазнини и си правил корем до сега би трябвало да ти излизат плочките. Аз хем съм с мазнини по корема и пак се очертава при положение, че ги тренирам сериозно от 3 месеца. Направо ви завиждам на такива, които нямате мазнини. :)
И защо ти е до 5 месеца да направиш плочки ми е интересно? :) ‘Щото и аз имам подобна цел. :D
казано от Траян Атанасов на 05.12.08, 22:55:
http://www.youtube.com/watch?v=pNqrkGnkUWc При мен имаше много добри резултати,дори и след 2 месеца.Разбира се,трябва с някакво НВД,или по-добре РБД да се комбинира.След тази тренировка,коремните ти мускули “горят”
А тази тренировка секи ден ли трябва да я права за да имам ефект в най-скоро време??
Мнението беше редактирано от kashalota на 18.03.10 14:26.
казано от Taen на 09.12.08, 09:41:
ае, луТ ти до сега не си ли правил корем? Ако нямаш мазнини и си правил корем до сега би трябвало да ти излизат плочките. Аз хем съм с мазнини по корема и пак се очертава при положение, че ги тренирам сериозно от 3 месеца. Направо ви завиждам на такива, които нямате мазнини. :)
И защо ти е до 5 месеца да направиш плочки ми е интересно? :) ‘Щото и аз имам подобна цел. :D
Би ли разяснил какво значи сериозно и какви са ти тренировките за корем, защото аз не го правя много, много, но възнамерявам да го стегна? Благодаря :)
19.03.10
20:44
казано от Taen на 09.12.08, 09:41:
Ами има си и положителните има си и отрицателните черти в това да нямаш никакви мазнини, и бърз метаболизъм :) Аз съм така и тренирам от 4 години, като последната сериозно. Винаги са ми се очертавали плочките ама качването на маса е много, много трудно дори при спазване на режим на хранене и тренировки 4 пъти в седмицата :)
какво толкова упреквате момчето за вафлите ... Има организми които със вафли и банички пак правят мускули ; Аз тренирах една година без никакъв режим на хранене ; (банички сандвичи и вскички тем подобни боклуци) но това не ми попречи на плочките ... а във другото отношение сте прави :)
Но естествено е че ако имаш възможност няма да е зле да ограничиш баничките :lol: впрочем на колко години си ?
04.04.10
18:33
Пичове,теми от преди 2 години ли се заехте да съживявате?!
Колко пьти седмично максимално трябва да се тренира корема, защото чувам доста противоречиви мнения
казано от Андриан К на 06.04.10, 12:39:
2-3 мисля,че е напълно достатъчно. :)
x2
Зависи от това колко пъти тренираш в седмицата, нали така.Но аз смятам , че два са достатъчни.Може и 3 . .... но вече си зависи.
казано от Стоянчо на 06.12.08, 08:30:
Първо трябва да имаш натрупана съответна коремна мускулатура, което предполага да имаш някакъв стаж в залата. След това съчетаваш хранителен режим за чистене с усилени кардио тренировки и някоя добавка за чистене и може би ще изкараш добър релеф, ако спазваш стриктно нещата.
Чети!—> http://www.bb-team.org/articles/1548/
х2
02.02.11
23:39
Пичове на 15 съм висок съм 174 см и тежа 72 кг....искам да си стопя мазнините от корема и паласките и да си уформя плочките и пресата до лятото.....искам да попитам достатъчно ли е 3-4 пъти седмично 30 минути колело или бягане и 150 коремни преси?И ако може да ми кажете с кое е по голям ефекта за орелефяване коремни преси с тежест или без?Благодаря предварително
Освен бягането, хранителният режим е решаващ (а не бройката преси)! Аз предпочитам коремните с тежест, защото така се товари по-пълноценно пресата и с малко повторения.
03.02.11
13:37
казано от S.P.Q.R. на 06.04.10, 12:36:
Колко пьти седмично максимално трябва да се тренира корема, защото чувам доста противоречиви мнения
аз и с една тренировка имам преса ;)
18.02.12
22:16
Програмата ми : ставам 8:00 и започвам тренировка ( в нас, имам лост , дъмбели )
3 серий по 30 повторения коремни
3 серий по 20 повторения махало на земята
3 серий по 20 лицеви
3 серий по 30 бицепсово сгъване
Хранителен режим нямам (моля за помощ и съвет, имам 3ма приятели дето са направили тяло и не са имали хранителен режим за 1 година )
62 кг тегло
166 см ръст
15 години