трябва ми малко помощ.

06.04.10
15:22

Здравейте искам да сваля някое и друго кило и реших да попитам за подходяща фитнес програма.Проблема е че нямам вазможност да ходя до някой фитнес и искам нещо за вкъщи.Имам велоергометър и няколко дъмпела.Ако може да ми кажете нещто като за нов.Благодаря предварително

06.04.10
16:37

Освен програмата ще трябва да се поинтересуваш и от хранителен режим. А пък и само с дъмбели нямаш голям избор. Кардио!

06.04.10
16:39

нече не искам да ти отговоря на въпроса но е доста обширен , и затова вземи да прочетеш малко от темите и прецени тогава какво ще правиш.

VA

06.04.10
17:28

С велото, тичане и правилно хранене можеш да свалиш сериозни килограми. Зависи както точно търсиш като резултат.

07.04.10
03:25

Ако имаш време ходи да бягаш . А фитнес програма за вкъщи незнам то са просто упражнения. Клякай прави, лицеви , коремни преси  и  през деня ходи да бягаш (например сутрин рано) не пий кафе и алкохол (забавят метаболизма) ,не преяждаи , намали хляба и сладкото . хах чувал сам че от прекалено много сън се пълнее . Просто импровизираи

07.04.10
06:04

казано от punkisha на 07.04.10, 03:25:

не пий кафе и алкохол (забавят метаболизма)

това за кафето, откъде го научи? сигурно съвсем случайно в огромната част от бърнарите има кофеин ;)

07.04.10
13:54

Така значи явно не съм се изразил добре.Нали форума е за тренировки и упражнения :).И аз можех да се досетя че ми трябва хранителен режим,тичане,клекове,велото и т.н.Тук видях някои упражнения за корем (точно там искам да сваля).Та мисълта ми беше да ми кажете някаква програма да изпълнявам известно време.Да ми кажете примерно колко клека да права,колко коремни,колко да карам колелото и други упражнения.Целта ми е да чуя мнение на човек които разбира от тия неща,такаче да правя правилно нещата.Иначе аз от 1 месец си правя някакви неща но маи няма много ефект :)

07.04.10
14:35

Аз нямам самочувствитето на човек “който ги разбира тези неща” , но ще се опитам да дам някоя идейка упражнения за корем в домашни условия.
коремни преси с дъмбел (гушваш дъмбел или тежест...каквото имаш)
съкращения, които натоварват повече
повдигане на крака от лег
повдигане на крака , висейки от лост ( ние имаме лост в коридора , но ако нямаш може да използваш тези до блоковете) - важно е прав гръб
коремни преси със завъртане( противоположни лакет - коляно )
изписване на цифрички с крака :D без да пускаш до долу

и идейка за кръг редуваш по 20 бройки всяко едно след друго  без почивка... и така няколко пъти ( индивидуално колкото можеш)
Тази идея е от списание за фитнес и може да се прави с различни упражнения за корем!
Аз лично няколко лета под ред вече я използвам - много доволно!

Успех !

07.04.10
14:44

http://www.youtube.com/watch?v=pNqrkGnkUWc
http://vbox7.com/play:0ba91504
Избери си ;-)

08.04.10
14:19

.

Мнението беше редактирано от Васил Р на 05.07.12 18:35.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1