08.04.10
07:59
транирам бицепс и трицепс в 1 тренировка , мислех да действам така - 1 тренировка супер серии , после нормална, после тренировката ми да е упражнението 21, пак супер серии пак нормална и пак 21 и така да ги редувам.. или как ми препоръчвате супер серии всеки път ли да правя..понеже от тях чуствам ръцете ми най-тренирани :)
И аз тренирам в супер серии. Най-добре е през 2-3 тренировки за ръце да разнообразяваш с друг метод. А когато на края на тренировката чувствам, че не съм дотренирал колкото трябва, правя 1-2 серии за бицепс и трицепс с много леки килограми, мног оповторения. Така мускулът се донапомпва в края на тренировката. Естествено ако целиш огромни размери и маса, това не е най-идачното, но в моя случай работи добре...просто идея давам.
Мнението беше редактирано от Callo на 08.04.10 11:27.
09.04.10
13:38
аз не мисля че е удачно да правя 3 тренировки суперсерии..ами на месеца да правя веднъж суперсерии веднъж 21 и 2 пъти нормална тренировка.. ами да аз целя главно маса :) ..пия геинер мускул джуис и съм качил вече 3-4 килца ама имам и коремче вече мн кофти :)