Ехх...дишане...

08.04.10
15:04

Хора от доста време тренирам на лостове,но до сега не съм обръщал внимание на дишането.Днес един човек ми обясни колко е важно то но неможах да го рабера точно.И най важното е че ми обясни защо трябва да дишам правилн,а не ми обясни как да дишам правилно.Правя кофички,набиранки,лицеви и коремни,нямам представа кога да вдишвам и издишвам.
И още нещо докато се ровичках из форума за инфо попаднах на една тема,в която пишеше че за релеф тича аеробно,за незнам си какво анаеробно.(нещо от сорта мисля че беше).Та ако ви се занимава да ми обясните каква е разликата.

Благодаря Ви!!

08.04.10
15:15

Вдишваш,когато не натоварваш мускула.При коремните преси когато се отпускаш назад - вдишваш,когато се надигаш издишваш.При набиранията е същото - набираш се и издишваш,отпускаш и вдишваш.При лицевите упори и кофичките,когато се вдигаш нагоре - издишваш.

08.04.10
18:45

евала мерси много

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1