ставите на краката ми пукат ли пукат..

Прескочи до:
KO

24.12.06
18:42

tpd, видя ли ефект от добавки, съдържащи гкюкозамин. Моите стави много се разпукаха, смятам да си взема АртроСтоп ПЛЮС + хрущял от акула на Walmark.

24.12.06
23:44

[quote author=“koisymazzz”]tpd, видя ли ефект от добавки, съдържащи гкюкозамин. Моите стави много се разпукаха, смятам да си взема АртроСтоп ПЛЮС + хрущял от акула на Walmark.

Ами честно казано мисля, че профилактиката 2-3 месеца ми дойде добре. Пукания още има когато ги предизвиквам умишлено, но се старая да не го правя.

Но конкретно за ефект не мога да кажа... тъй като при мен няма и проблем конкретен. За щастие нищо не съм конрузвал, нямал съм и болки и проблеми... Само пукането което се появява... Но и баща ми и той е така, проблеми е нямал...

Аз не ползваш артростоп, ами една друга история, която струва ми се е по-добра от артростопа.

Но ти ако имаш парите инвестирай ги в двете неща които казваш. И ще ти дам само един съвет: Вниамвай как ги приемаш и по колко точно, защото ако тъпчеш без нужда може да стане лошо. Товарят доста бъбреци и стобаш тия неща. Пий и повече вода.

LA

02.08.07
17:24

значи аз сам на 16 год и още съм в пубертета обаче абсолутно всички стави ми пукат като се започне от палец на крака до ченето(наскоро се научих) знам че не е добре това обаче ми е по наследство и майка ми е така а тя вече не е в пубертета а и тя пука като мен и нз какво да правя обикновенно като ходя на фитнес имам проблеми единствено с лактите като правя трицепс и мн мн малко за рамо като тренирам ама това е от загрявката а за лактите днеска загрявах доста вр и пак си ме болят лактите и нз мн се дразня обаче за пукането на ставите за мене е като необходимост става въпрос за кръста и врата сутрин като стана и чуствам огромно напрежение на тези 2 места и ако не ги изпукам немога просто и през деня няколко пати задалжително  не че го правя нарочно просто ме принуждава и съм решил да си взимам налакатници обаче нз дали ще има някакав ефект

10.03.10
07:38

E az тренирам футбол, миналата година ми пукаха адукторите , таз година почнаха да ми пукат и капачките , има и още 2 ма 3 ма от тренировките който се оплакват от сащия проблем , реших да не ходя на тренировки ,пукането леко мина почнах трен отново се започна

10.03.10
09:02

Вземи това Universal Animal Flex.Пукането на ставите е поради намаляване на уплътнението между две съседни костни образувания.Това е като една гъбичка,която предпазва ставите от триене една в друга,всяко едно пукане намалява тази гъбичка,затова избягвай да си “изпукваш” ставите,защото по-късно се появява болка,която много трудно изчезва.Ако можеш за известно време не прави движенията/упражненията/,които карат ставата да ти “изпуква”.

10.04.10
12:39

Видях тази тема и реших да напиша и моя проблем.Напоследак почна да ми прищраква лявото коляно когато клякам и правя кардио на степер.Бях спрял да тренирам заради контузия за период от време от около 4 месеца правих само кардио.Според мен не е нормално да щрака така .Бихте ли ми дали съвет.

29.04.10
19:01

Искам само да ви кажа, какво са ми казали на мен няколко ортопеда. “Ти си млад. (на 16 съм скоро 17). НЕ ти трябва никакъв артростоп,флексен и.т.н не ти трябват лекарства, добавки за стави и.т.н. Ако почне6 отсега мисли му за напред затова сега спортувай не натоварвай коленете много и ще отмине.Спортувай, сваляй килограми и заяквай краката.” И са прави коленете почнаха по-малко да ме болят в LiveToLift ми показаха клек, с който не изпитвам почти никаква болка в коляното (съветвам ви ако сте от София или Пловдив да им посетите залата). Днес даже кляках с щанга леко. 20 клека с 20 кила 20 клека с 30 кила и 10 клека с 40 кила.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1