10.02.10
10:13
Привет. Днес ми е последната доза Сайз Он и реших да споделя впечатления под формата на ревю. Това е първият креатинов продукт, който ползвам, започхах го при стаж точно една година. Бях в сериозен застой както в личното тегло, така и в работните тежести и реших,че продукта може да ми даде необходимия тласък. Взех си две кутии, за да направя пълен двумесечен цикъл, но след 15-тия ден спрях по независещи от мен причини, така че реалният ми непрекъснат цикъл е около 45 дни. Резултата към днешна дата е +5 кила, като ще изчакам няколко дни да изчистя вода, ако съм задържал.
Разтворимост и вкус 8/10 : Пробвах и двата вкуса Ice lemon и Fruit punch. Втория повече ми допадна, защото е пл-сладък, лимона леко киселее, но като цяло и двата са приемливи, без да са нещо особено. Разтворимостта е добра, но си трябва периодично джуркане през тренировката, че се утаява малко прах на дъното.
Сила 10/10 В комбинация с програма за сила 5х5, ефекта наистина е сериозен-10 кила на лега и като цяло увеличаване на работните тежести на всички упражнения, може да се види в дневника ми.
Напомпване 9/10 Силно напомване по време на тренировка, най-добре го усетих в гърдите. До 30 минути след тренировката още се усещах напомпан.
Издръжливост 10/10 Съкратени почивки между упражненията, почти никакви между сериите.
Цена 8/10 Има какво да се желае, но с намаленията е добре.
Общи впечатления : За съжаления не съм ползвал други продукти от типа, но мога да кажа,че Size ON наистина работи. За ектоморф като мен 5 килограма е невероятно постижение, като се има предвид, че диетата ми не е била ВВД , а по-скоро РБД с около 180 гр. протеин на ден и 250-300 гр. въглени. Изтъквам като предимство факта,че се приема по време на тренировката, защото към реалния ефект се добавя огромно пласебо (друго си е да удариш две глътки преди следващата серия лежанка) , просто психологически се настройваш, че имаш сила и можеш повече. Препоръчвам продукта на всички хард-гейнъри, както и на всички, които искат повече концентрация и сила, за по-качествени тренировки.
Поздрави !
Поздравления ! Много добро ревю , което напълно покрива И моите впечатления от продукта. Браво !!!
10.02.10
11:26
Новия SizeOn е много вкусен :) Днес опитахме мостри на продукта и вкусовете са страхотни. Нямат нищо общо със стария SizeOn. Новата формула съм сигурен, че щом удари равтовете на магазините и Online магазините ще измести всички други креатинови продукти!
Можем дори да се обзаложим :)
Следи си теглото да видим как стоят нещата с водната задръжка.
П.С.: Да допълня, че всъщност основният конкурент на Size On го няма в България.
Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 10.02.10 12:11.
10.02.10
13:01
казано от 4oKuTo на 10.02.10, 12:02:
Следи си теглото да видим как стоят нещата с водната задръжка.
П.С.: Да допълня, че всъщност основният конкурент на Size On го няма в България.
Който е.. ?
MAN Clout, поне според мен. Няма въглехидрати, което за някои е предимство, а за други не. Не задържа толкова вода и по ефект се доближава най-много до Size On. Съдържа ацетил л-карнитин, общо взето е идеален за един по-изчистен режим.
Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 10.02.10 13:06.
10.02.10
13:05
Е, не е лош със сигурност, но не мисля, че е добър чак колкото GreenMag/Cellmass/SizeOn
Ами аз мога да направя сравнение само с GreenMag, защото съм го пил и отделно, и заедно с White Flood. За мен Clout е по-добър. Но това е тема за Size ON и нека не я разваляме.
казано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 10.02.10, 11:26:
Новия SizeOn е много вкусен :) Днес опитахме мостри на продукта и вкусовете са страхотни. Нямат нищо общо със стария SizeOn. Новата формула съм сигурен, че щом удари равтовете на магазините и Online магазините ще измести всички други креатинови продукти!
Със сигурност ще се опита ! Чакаме новини :)
Десет дни след края на приема на Сайз-а, теглото е минус 100 гр. !!! Водната задръжка явно не е била голяма, а петте кила са си предимно мускулна маса. Супер продукт :)
Реших да не отварям нова тема, а да споделя и моят опит с този продукт.(приключих кутията преди около месец, като я комбинирах само със суроватъчен протеин и здраво ядене)
Почти на 100% съм съгласен с оценките на характеристиките, дадени от korpusito , затова ето общите впечатления:
Качих 4 кила и не съм свалил нищо след като го приключих.Работните килограми бяха повишени драстично (внимавайте за контузии ), а чувството по време на тренировка е несравнимо. Винаги отивах надъхан на фитнес, защото знаех просто какво ме чака :) Освен това умората в края на тренировката я няма, не исках да спирам да вдигам. Сега обаче имам лек спад в силата, но все пак не е драстичен.Със сигурност ще си взема отново креатинова матрица като дойде пак време за качване!
И при мен имаше лек спад в силата, но за 2-3 седмици се връщаш на старото ниво :) Поздрави
10.04.10
18:09
Наистина много добър продукт! Вчера изпих последната доза и реших да споделя впечатления.
Енергия имаше много, силата се качи също. Работните тежести растяха с 2,5 кг. всяка тренировка на базовите упражнения.
Бързо възстановяване, въпреки че тренирах 4 дни в седмицата по горен/долен сплит.
Калипера днес каза +3 кг мускулна маса и -0,7% мазнини.
Държа да отбележа, че съм супер стриктен с храненето, всичко се мери и записва.
Това го казвам, за да не си помислите, че продукта е вълшебен!
Просто работи, когато му създадете предпоставки за това (правилно хранене и тренировки).
Поздрави.
11.04.10
09:14
Супер продукт наистина и много добро ревю!
казано от Maloune на 12.04.10, 19:02:
Нали се пие по време на тренировка и само в тренировъчни?
В нетренировъчни също се пие-преди лягане или по времето, по което тренираш.
казано от korpusito на 13.04.10, 08:50:
казано от Maloune на 12.04.10, 19:02:
Нали се пие по време на тренировка и само в тренировъчни?
В нетренировъчни също се пие-преди лягане или по времето, по което тренираш.
Еми защо четох из форума, хората го пиели само в тренировъчни, а в почивните примерно монихидрат?
Кое ще е по-добре.Ако взема да направя двумесечен цикъл с Size on.Или ако комбинирам(за един месец)-Size on i Methyl mass
казано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 10.02.10, 11:26:
Поради обективни прични загубихте баса ;)
Да попитам автора на темата други добавки приемал ли е по време на цикала със сайз он?
И аз да попитам автора :D. Какво мислиш за новия сайз, мнението не ти е добро май.И аз мисля да си взимам но не мога да избера кой-стария или макс перформънс :D.Предварително благодаря за съвета.
ПО-ЗДРАВИ
06.10.10
13:32
Макс перформънс е обявен за интрапродукт на годината от ББ.ком
ако се разгледа по подробно като съдържание се вижда че съдържа всичко което ти трябва за да проведеш една супер тренировка - бързи въгрехидрати , хидролизиран протеин , креатинови форми и т.н.
Но цената е твърде солена.....
казано от NGUN на 06.10.10, 12:59:
И аз да попитам автора :D. Какво мислиш за новия сайз, мнението не ти е добро май.И аз мисля да си взимам но не мога да избера кой-стария или макс перформънс :D.Предварително благодаря за съвета.
ПО-ЗДРАВИ
Както каза колегата по етикет е екстра, а и съм фен на марката, така че ще го тествам зимата :)
16.02.11
11:00
продукта подходящ ли е за изчстване? Защото до това което прочетох само сте качили кг-ми.
Според мен не е особено подходящ заради немалкото захар. Като цяло не съм виждал някой да чисти с него. Можеш да пробваш с кре-алкалин.
Мнението беше редактирано от korpusito на 16.02.11 11:39.
16.02.11
11:54
а ако пробвам PreContest ? Насочил съм се към това,защото неискам да губя ММ с 2 месечно изчистване.