16.03.05
19:59
Кой според вас щее абсолютен шампион на републиканското- март 2005? Ето ви няколко номинирани:
-Робърт Михайлов
-Тодор Василев
-Крум Крумов
-Христо Христов
-Милен Христов
-Августин Христов
-Васил Янчев
-Александър Николов
-Стоян Андреев
-Красимир Кондов
-Мартин Гергов
-Димитър Димитров
-Валери Колев
-Румен Кунов
-Слави Горанчовски
-Христо Милчев
-Радослав Силков
За позналите ще има награди!
8) 8) 8)
16.03.05
20:14
Авго ще събере отново очите на хората със своите нечовешки постижения.Той е младата ни надежда в този спорт и ние сме твърдо зад кучето.Сигурен съм,че той ще е шампиона на шампионите.
Моят най-голям фаворит е Румен Кунов,защото той благодарение на уникалния си стил на вдигане съчетан с малкото си лично тегло е сериозен претендент.Другият ми фаворит вдигащ колосални тежести благодарение на огромното си лично тегло е Христо Милчев,и той е много сериозен.Е разбира се някой като Авго,винаги може да събере очите на публиката в зала “Христо Ботев”:))
16.03.05
20:41
[quote author=“Djuja”]Авго ще събере отново очите на хората със своите нечовешки постижения.Той е младата ни надежда в този спорт и ние сме твърдо зад кучето.Сигурен съм,че той ще е шампиона на шампионите.
“Давай яко,куче мръсно!”-ст.ас. Митко Илиев Иванов-Корееца
[quote author=“sa6o88”]Кой според вас щее абсолютен шампион на републиканското- март 2005?
Крум Крумов
Rulezz 8)
Джуджа,съжалявам,че ще трябва да те разочаровам,но твоят фаворит Авго има сериозна забрана от една знахарка,защото има травма в кръста.Да се надяваме,обаче че в следствие на усилените си тренировки за релеф,авго може би ще събере очите на публиката на републиканското по културизъм за младежи:)дерзай,Августине!
16.03.05
21:01
Приятелю Цаца,твоето откритие силно ме разочарова.Но познавам човек,който може да намести кръста на Августин.Известният наш трибоец-Васил Янчев-Онуфри(the HOT BODY),който освен като трибоец и танцьор успешно се справя и с кръстове.На добър час,Авго!:)Присъединявам се към теб и също залагам на Румен Кунов,който има малко хазартен стил,но много ми се нрави:)с уникалната си техника,и особено в силното си движение-мъртвата тяга:)
17.03.05
13:27
[quote author=“Mr_Muskul”][quote author=“sa6o88”]Кой според вас щее абсолютен шампион на републиканското- март 2005?
Крум Крумов
Rulezz 8)
Бай Крум е доста дърт вече. Немислите ли :?:
17.03.05
22:56
Няма стари и млади,има можещи и не можещи:)
18.03.05
13:24
Обикновенно старите хора не са много можещи. Но Бай Крум определено е изключение :wink: Всепак есента не влезе в тройката по Wilks :cry: Не го ли надценявате :?: :?:
8)
16.04.05
21:53
/off
[quote author=“sa6o88”]Обикновенно старите хора не са много можещи...
Абе зависи какво ви е mерилото за старост - 30г сигурно :)
Точно в силовите спортове - надали ;-)
Mьжа е наи-силен около 30те
За бай Крум - познавам го от времето ,когато се потеше в Спортната със 3анев !
Beрвай ми - корав “старец” е ;)
Само маса малко трудно качваше ...
17.04.05
10:38
Стоян Андреев що не го щете? Според мен тежестите, които заряза на републиканското, може би имаше шанс да ги вдигне....
Макар че де да знам - аз не съм толкоз навътре в нещата, вие по си познавате хората, особено в леките категории - там е пълна мъгла за мен...
И момчета - стига с този Авго вече! Яко прекалявате... Обръщате всяка тема на авгаджийница!
17.04.05
13:30
PROMPT, аз познавам Бай Крум много добре. Постигнал е не малко. Няма трибоец в България с повече републикански титли от него.
НО....абсолютен шампион не може да стане и никога нее ставал.
Иначе в силовия трибой най-силни са между 25-35г. Поне т’ва е моето мнение.
17.04.05
13:35
Дзвере, Стоян стана пръв по Уилкс :!: Такаче дори и да сме го подценили, той доказа че трябва да се съобразяваме с него.
18.04.05
23:57
Стоян е най-известният жител на Чепеларе след Катя Дафовска.Молим!