Абсолютен шампион

Темата е заключена.
B

16.03.05
19:59

Кой според вас щее абсолютен шампион на републиканското- март 2005? Ето ви няколко номинирани:
-Робърт Михайлов
-Тодор Василев
-Крум Крумов
-Христо Христов
-Милен Христов
-Августин Христов
-Васил Янчев
-Александър Николов
-Стоян Андреев
-Красимир Кондов
-Мартин Гергов
-Димитър Димитров
-Валери Колев
-Румен Кунов
-Слави Горанчовски
-Христо Милчев
-Радослав Силков

За позналите ще има награди!
8)  8)  8)

DJ

16.03.05
20:14

Авго ще събере отново очите на хората със своите нечовешки постижения.Той е младата ни надежда в този спорт и ние сме твърдо зад кучето.Сигурен съм,че той ще е шампиона на шампионите.

16.03.05
20:38

Моят най-голям фаворит е Румен Кунов,защото той благодарение на уникалния си стил на вдигане съчетан с малкото си лично тегло е сериозен претендент.Другият ми фаворит вдигащ колосални тежести благодарение на огромното си лично тегло е Христо Милчев,и той е много сериозен.Е разбира се някой като Авго,винаги може да събере очите на публиката в зала “Христо Ботев”:))

DJ

16.03.05
20:41

[quote author=“Djuja”]Авго ще събере отново очите на хората със своите нечовешки постижения.Той е младата ни надежда в този спорт и ние сме твърдо зад кучето.Сигурен съм,че той ще е шампиона на шампионите.

“Давай яко,куче мръсно!”-ст.ас. Митко Илиев Иванов-Корееца

16.03.05
20:52

Иво Христов няма ли да участва ?

16.03.05
20:54

[quote author=“sa6o88”]Кой според вас щее абсолютен шампион на републиканското- март 2005?

Крум Крумов
Rulezz 8)

16.03.05
20:56

Джуджа,съжалявам,че ще трябва да те разочаровам,но твоят фаворит Авго има сериозна забрана от една знахарка,защото има травма в кръста.Да се надяваме,обаче че в следствие на усилените си тренировки за релеф,авго може би ще събере очите на публиката на републиканското по културизъм за младежи:)дерзай,Августине!

DJ

16.03.05
21:01

Приятелю Цаца,твоето откритие силно ме разочарова.Но познавам човек,който може да намести кръста на Августин.Известният наш трибоец-Васил Янчев-Онуфри(the HOT BODY),който освен като трибоец и танцьор успешно се справя и с кръстове.На добър час,Авго!:)Присъединявам се към теб и също залагам на Румен Кунов,който има малко хазартен стил,но много ми се нрави:)с уникалната си техника,и особено в силното си движение-мъртвата тяга:)

B

17.03.05
13:27

[quote author=“Mr_Muskul”][quote author=“sa6o88”]Кой според вас щее абсолютен шампион на републиканското- март 2005?

Крум Крумов
Rulezz 8)

Бай Крум е доста дърт вече. Немислите ли :?:

DJ

17.03.05
22:56

Няма стари и млади,има можещи и не можещи:)

B

18.03.05
13:24

Обикновенно старите хора не са много можещи. Но Бай Крум определено е изключение  :wink: Всепак есента не влезе в тройката по Wilks :cry:  Не го ли надценявате :?:  :?:
8)

PR

16.04.05
21:53

/off
[quote author=“sa6o88”]Обикновенно старите хора не са много можещи...

Абе зависи какво ви е mерилото за старост - 30г сигурно :)
Точно в силовите спортове - надали ;-)
Mьжа е наи-силен около 30те

За бай Крум - познавам го от времето ,когато се потеше в Спортната със 3анев !
Beрвай ми - корав “старец” е ;)
Само маса малко трудно качваше ...

Стоян Андреев що не го щете? Според мен тежестите, които заряза на републиканското, може би имаше шанс да ги вдигне....
Макар че де да знам - аз не съм толкоз навътре в нещата, вие по си познавате хората, особено в леките категории - там е пълна мъгла за мен...
И момчета - стига с този Авго вече! Яко прекалявате... Обръщате всяка тема на авгаджийница!

B

17.04.05
13:30

PROMPT, аз познавам Бай Крум много добре. Постигнал е не малко. Няма трибоец в България с повече републикански титли от него.
НО....абсолютен шампион не може да стане и никога нее ставал.
Иначе в силовия трибой най-силни са между 25-35г. Поне т’ва е моето мнение.

B

17.04.05
13:35

Дзвере, Стоян стана пръв по Уилкс :!: Такаче дори и да сме го подценили, той доказа че трябва да се съобразяваме с него.

DJ

18.04.05
23:57

Стоян е най-известният жител на Чепеларе след Катя Дафовска.Молим!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1