Поръчки от EU

Темата е заключена.
Прескочи до:

19.03.10
16:00

Сега ще видим какво ще ми отговорят ама съм почти сигурен ,че ще е нещо от рода: Ние ти пратихме нещата .. куриерската фирма е виновна и край ...

19.03.10
16:03

Предложи им  да сверят ТЕГЛОТО на пратката, защото това което липсва ти е над кило и нещо и би трябвало да се усетят по това. НО честно да ти кажа, не се надявай. Аз даже бях снимал документите от куриера, включително и колета, в който дойде протеина за да се види, че няма как да се съберат 2 протеина вътре, но... резултата беше нулев. Най-вероятно, ще ти предложат да им върнеш продуктите за да ти върнат парите за поръчката.

19.03.10
16:08

На кашона пише 17 килограма .. добавките тежат точно 16 ... 1 кило (ГреенМаг и Оринджа) някъде по митниците някой си е харесал нещо!

19.03.10
16:14

Колко ще ми струва да върна поръчката? Да не стане накрая .. нито добавки .. нито пари .. Бахти сдуха батее ... ще избухнем ..

Мнението беше редактирано от summer_jam на 19.03.10 16:14.

19.03.10
20:05

Трябва да ти върнат парите - кажи им че ще направиш chargeback ако се правят.

24.03.10
11:14

казано от summer_jam на 19.03.10, 16:14:

Колко ще ми струва да върна поръчката? Да не стане накрая .. нито добавки .. нито пари .. Бахти сдуха батее ... ще избухнем ..

Какво стана?

26.03.10
10:39

Пратиха ми мейл, че ще ми пратят изгубените продукти. На 1ви Април ще са в България и ще пиша как стоят нещата. Изкарах някакъв адски късмет ..

26.03.10
12:07

Моята поръчка дойде вчера точно за 7 дена от Англия (от предатора). За щастие всичко е наред, даже бонус една мнго вкусна вафла на EAS + мостри на Adrenalean и на FusionSupplements (нещо за преди тренировка за енергия). Първото което направих е да погледна една лента синя обвита около колета, на която пише international дали не е скъсана някъде. Но всичко беше ок. Доволен съм много: 8кг колет с безплатна доставка.

26.03.10
17:11

Това, което е на Fusion Supplements e много добър стак, представлява PEA + съставката, благодарение на която Jack3d е такъв хит, а имено Geranium. Скоро и в България ще ги има на по - добри цени отколкото в Предатора.

27.03.10
11:12

И на мен два пъти ми пращаха тея хапчета, голям чук е, в добрия смисъл. Сила, концентрация, желание за тренировка, без неприятните за мен ефекти на буустерите. Иначе от Сила.бг бяха казали, че ги имат съставките и от primaforce.

27.03.10
11:27

Определено е чук, особено след 3-тия ден!

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 27.03.10 11:28.

31.03.10
19:39

Скоро мисля да поръчвам от Predator-а, ако има някой друг да ми пише на лично, защото поръчката ми за сега е 145 паунда. За гр. Пловдив се отнася.

01.04.10
09:02

Днес получих изгубените продукти. Започвам да раста :)

12.04.10
19:06

Тези англичани май имат сериозни проблеми с математиката. Направихме поръчка от Predator-а, от която са пропуснали да сложат опаковка витамини, фатбърнар, че и една торба Matrix 5.0. Десет дена чакане, за да ни зарадват с... :(

13.04.10
05:23

казано от Warrior Within на 12.04.10, 19:06:

Тези англичани май имат сериозни проблеми с математиката. Направихме поръчка от Predator-а, от която са пропуснали да сложат опаковка витамини, фатбърнар, че и една торба Matrix 5.0. Десет дена чакане, за да ни зарадват с... :(

Пфф нещо бая грешки стават с този сайт хмм.А какво стана пратиха ли ти забравените добавки и бяха ли начислени на първата поръчка ?

13.04.10
07:05

Това стана вчера. Още не са ми отговорили на мейла даже. Изпратихме им снимката на получените продукти и скийншот на поръчката от сайта.

13.04.10
08:21

и аз не знам какво става, поръчах си някои неща чрез един приятел който е ТАМ в Англия,до неговия адрес и се надявах да ми ги донесе направо той като си идва в България, но му изчезна поръчката, звънял им ,мейли писал ,била излязла от склада им, но къде е никой не знае ...сега чакаме вече над 30 дни да върнат парите в картата му, нищо не се е възстановило ....ни пари, ни добавки...

Мнението беше редактирано от karlo на 13.04.10 08:22.

13.04.10
08:30

Затова си има БГ онлайн магазини на добри промоции, с които цените се изрявняват с английските сайтове. Досега не съм чувал някой да изгърми от БГ сайт за хранителни добавки.

13.04.10
08:41

казано от Aleksandar Marinov на 13.04.10, 08:30:

Затова си има БГ онлайн магазини на добри промоции, с които цените се изрявняват с английските сайтове. Досега не съм чувал някой да изгърми от БГ сайт за хранителни добавки.

Абсолютно вярно, но въпроса беше, че това което си поръчах го няма в нито един БГ магазин

13.04.10
09:31

казано от karlo на 13.04.10, 08:21:

и аз не знам какво става, поръчах си някои неща чрез един приятел който е ТАМ в Англия,до неговия адрес и се надявах да ми ги донесе направо той като си идва в България, но му изчезна поръчката, звънял им ,мейли писал ,била излязла от склада им, но къде е никой не знае ...сега чакаме вече над 30 дни да върнат парите в картата му, нищо не се е възстановило ....ни пари, ни добавки...

Кажи му на твоя приятел ключовата дума CHARGEBACK. Обажда се в банката, директно му връщат парите, пък после магазина и Visa/Mastercard и банката издала картата се оправят помежду си.

13.04.10
12:15

Ето и отговора им :(

Hi,
We have checked you order with both our couriers and cross referenced our stock levels,
All the items were included in your parcel. If you have any complaints with regards missing items you
Need to bring them up with the couriers as the order was complete when despatched.
Regards
Robin

13.04.10
12:28

Доста конфузно се е получило в твоя случай ..

13.04.10
12:37

казано от Warrior Within на 13.04.10, 12:15:

Ето и отговора им :(

Hi,
We have checked you order with both our couriers and cross referenced our stock levels,
All the items were included in your parcel. If you have any complaints with regards missing items you
Need to bring them up with the couriers as the order was complete when despatched.
Regards
Robin

Директно оспори плащането в банката и да се оправят, кажи че някой ти е откраднал картата.

13.04.10
12:52

Пратката имаше вид, че е отваряна, но до последно се надявахме да са направили грешка от предатора. Тези куриери не носят ли някаква отговорност? Мога ли да ги държа отговорни или поне да ги сплаша с някаква служба/инстанция?

13.04.10
13:00

Обади се в куриерската фирма, но според мен ще те отрежат, защото си приел доставката и не си казал нищо тогава. Заплаши ги,че ще подадеш жалба или ще викнеш Господари на Ефира и после тичай в банката :)

13.04.10
15:25

Здравейте,

Поради факта, че транспортните разходи са заплатени от изпращача в Англия, само изпращача може да подаде възражение към изпращащото депо. Вашият изпращач от своя страна може да Ви обезщети.
Моля да имате предвид, че няма индикация пратката да е отваряне по време на нейното транспортиране до България.

Писах и до анличаните, какво са ми отговорили нашите, но едва ли ще има положителна развръзка.

19.04.10
13:21

Върнаха парите до стотинка ,почакахме, но ги върнаха :)
Имам нов въпрос , могат ли да се пренесат добавки с ръчния багаж ?

19.04.10
15:05

Личен опит. Връщах се от Щатите от студентска бригада. Спираха ме и поглеждаха какво имам в сака, а той беше пълен с добавки. Никакви проблеми нямах. Може би съм бил късметлия, но това е което опита ми показва.

19.04.10
17:22

Благодаря за споделения опит, в моя случай ще е от Англия, дано не се заядът.Сакът ти като ръчен багаж ли мина ?

19.04.10
17:50

В ръчния съм почти сигурен, че нямаш право, но провери в сайта на компанията.

19.04.10
18:27

казано от karlo на 19.04.10, 17:22:

Благодаря за споделения опит, в моя случай ще е от Англия, дано не се заядът.Сакът ти като ръчен багаж ли мина ?

Бях със раница, чанта за лаптоп и сак пълен с добавки. Всичко мина точно, разбира се накарахе ме да отворя сака и ме питаха какво е. Аз им казах - те погледаха какво е и казаха: ОК пич-бегай си в БГ :D Да ръчен багаж беше ;)

Мнението беше редактирано от Vlado89 на 19.04.10 18:29.

20.04.10
11:45

Според мен вероятността да се заядат е доста голяма. Те не дават да се носи по-голямо от 100мл шишенце, ако ще и да има 20 мл течност в него, пък ако видят сак с добавки.. Владо89 трябва да каже и кога е минал така, защото ако е било преди години, сега може и да нямаш неговия късмет :)
Можеш да попиташ на отиване дали ще имаш проблем :)

20.04.10
11:49

Не бих рискувал на твое място.Най-много да ти вземат добавките и това ще ти е ..за 20-30 лв по-малко,просто няма смисъл

20.04.10
13:46

karlo не ги слагай в ръчния багаж в куфар ако са няма проблем.Аз съм преминавал с отворени опаковки амино и буустър на прах. В Париж, Ларнака и Бостън проблеми не съм имал никога за добавките но рискуваш единствено ако са в ръчния багаж !!!

20.04.10
16:25

няма да пътувам аз, мой приятел си идва от там и ще бъде само с ръчен багаж :/
редуцирах нещата до най-необходимото, ако ще горим, да не е голяма сумата ...

20.04.10
16:25

казано от UltraVisioN на 20.04.10, 11:45:

Според мен вероятността да се заядат е доста голяма. Те не дават да се носи по-голямо от 100мл шишенце, ако ще и да има 20 мл течност в него, пък ако видят сак с добавки.. Владо89 трябва да каже и кога е минал така, защото ако е било преди години, сега може и да нямаш неговия късмет :)
Можеш да попиташ на отиване дали ще имаш проблем :)

Миналата година, 26-27 септември. Пътя ми беше Raleigh—>Detroit—>Amsterdam—>Sofia. Но добавките бяха неразопаковани, прах и капсули, течности не съм пренасял ;)

16.05.10
20:55

Впечатления от predatornutrition.com:
Коректни са, няма спор! Всичко си идва тогава, когато си му е времето.
Преди 20 дена ми дойде поръчка с безплатна доставка и пак нямаше никакви проблеми.
До седмица пак пускаме нова поръчка също ще се вмъкнем в безплатната доставка и се надявам всичко да мине окей.
Забележете, че има много готина промоция на Goliath на Syntrax - само за 55лв.

Мнението беше редактирано от ragHqP на 16.05.10 20:56.

казано от ragHqP на 16.05.10, 20:55:

Впечатления от predatornutrition.com:
Коректни са, няма спор! Всичко си идва тогава, когато си му е времето.
Преди 20 дена ми дойде поръчка с безплатна доставка и пак нямаше никакви проблеми.
До седмица пак пускаме нова поръчка също ще се вмъкнем в безплатната доставка и се надявам всичко да мине окей.
Забележете, че има много готина промоция на Goliath на Syntrax - само за 55лв.

Да допълня, че всяка седмица имат продукти на промоция, за които уведомяват в мейла, или фейсбук. Например тази седмица има 5% на MuscleMeds, MHP и VPX.
Другата хубава опция е отстъпката за повече от 1 бройка на много от продуктите, като лошото при нея е, че не може да се изберат различни вкусове, ако, да кажем, се купуват 3 протеина.
Покупката на повече бройки ви позволява да се комбинирате няколко души и така общата сума да надхвърли 250 паунда, което прави доставката безплатна, както каза ragHqP.
Всяка поръчка идва с по няколко мостри - протеинова вафла, предтренировъчен продукт, мостра протеин + различни други продукти. Както и каталози на фирми.
Всяка поръчка ви носи точки, които се събират и може да се поръчва с тях вместо с пари.
Чупливите неща се увиват старателно, а цялата пратка е запечатана добре и има лента, която трябва да се провери дали е цяла при приемане от куриера. Който, както вече писахме, идва пред вас :)

19.05.10
10:46

Кучета, взехте ли 7те %? :lol:

Оranje, сигурен ли си, че за различните вкусове не важи намалението. Кажи им, че при cheapuksupplements става, те са им големи конкуренти и от предатора ще се огънат :-)

казано от inspect на 19.05.10, 10:46:

Кучета, взехте ли 7те %? :lol:

Оranje, сигурен ли си, че за различните вкусове не важи намалението. Кажи им, че при cheapuksupplements става, те са им големи конкуренти и от предатора ще се огънат :-)

Аз докато си пусна поръчката и няма да има вече 7% :)
Не съм се сетил за това за вкусовете, но и лично на мен не ми прави впечатление вкусът. Но пък някой друг може да ти се възползва от съвета и да им пише.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1