здравейте помощ мол

13.04.10
05:57

Здравейте на 17 съм 95 кг 1.80 около 23 % процента мазнини съм почнах цикал с dnp fat burner искам да ви попитам първия ден го взех в 12 часа днес сутринта го взех в 8.30 да ви попитам трябва ли да започнат сега страничнтие ефекти потене температура и изморителност първите 4 или 5 дни взимам по 1 хап през г/д 24 часа после по 2 хапчета през 12 часа по 200 мг са внос от америка БЛАГОДАРЯ много и извинявам се ако съм допуснал грешки нов съ

13.04.10
06:07

няма да почнат от първия ден. надявам се, че знаеш какво правиш и с какво си се захванал (което малко ме съмнява). предполагам си наясно с храненето по време на цикъл с ДНП.

13.04.10
06:25

казано от FRANKO1 на 13.04.10, 06:07:

няма да почнат от първия ден. надявам се, че знаеш какво правиш и с какво си се захванал (което малко ме съмнява). предполагам си наясно с храненето по време на цикъл с ДНП.

Не съм много наясно ,но наистина искам да сваля мазнини и съм готов на  всичко миналата година през лятото за 2 месеца със много силна тренировка + стероиди за 500 лв свалих 8 кг мазнини + 60 к бягане на седмица ако знаеш повече ми кажи и моля те кажи ми кога ще започнат ефектите защото ме е страх да не сам се прецакал с някъф некачествен ама иначе мерише гадно не беше разопакован същия като другите е и многооо цапа мс много

Мнението беше редактирано от animalplanet333 на 13.04.10 06:26.

13.04.10
06:57

Знаеш ли фитнеса е като бизнеса ако искаш да имаш успех преди да го почнеш правиш проучване четеш интересуваш се а не сле като си почнал ;-)

13.04.10
07:00

500 лева за стероиди!?
8 кг. се свалят за 2 месеца без стероиди и даже без бягане.
Оправи си храненето и няма да ти трябва друго.
Темата не е за раздела с упражнения.

13.04.10
07:02

казано от Петко К на 13.04.10, 07:00:

500 лева за стероиди!?
8 кг. се свалят за 2 месеца без стероиди и даже без бягане.
Оправи си храненето и няма да ти трябва друго.
Темата не е за раздела с упражнения.

свалих 8 кг чисти мазнини и качих 5 кг чиста мускулна маса мисля ,че е добър резултат храненето ми беше безупречно 1 кг пиле 10 белтъка от яйце 300 грама извара

13.04.10
07:09

казано от vatman на 13.04.10, 06:57:

Знаеш ли фитнеса е като бизнеса ако искаш да имаш успех преди да го почнеш правиш проучване четеш интересуваш се а не сле като си почнал ;-)

еми проучих брат ми е професионалист той ми каза какво да ям и т.н ,но той не искаше да го взимам и не ми каза кога ще имам резултат и т.н

AN

13.04.10
08:44

Напиши в google DNP fat burning   или  dinitrophenol,и чети,брат ти не напрозно не е искал даго вземаш и затова тие казал какво да ядеш но като ти е корава главата................,това не е за всеки по време на приема трябва някой страничен човек дате наблудава защото има толкова странични ефекти,ти си знаеш

AN

13.04.10
08:46

Графика на ефектите/симптомите

Таблицата описва състоянието на повечето потребители по време на един типичен цикъл с ДНП. Тя далеч не е пълна, а е по-скоро упътване. Потребителите изглеждат най-добре 3-5 дни след спирането на ДНП.

Ден Ефекти

1-ви ден Нито един; евентуално повишен апетит за въглехидрати и/или повишена температура

2-ри ден Секрецията на Т4-Т3 е започнала да се намалява; възможна е летаргия; температурата трябва да е повишена, както и излъчването на топлина е забележимо

3-ти – 5ти ден телесната температура е повишена със всички последици, които могат да се очакват от това; задръжката на вода обикновенно става явна тук

6-ти – 8-ми ден Силна задръжка на вода, заедно с другите симптоми;потребителят може да се почувства, че има „дебели мускули“ главно от изчерпване на гликогена и задръжката на вода;последна доза ДНП взета на 8-ми вечерта

9-ти – 10-ти ден ДНП напуска системата бавно. Всички симптоми са все още налице

11-ти – 12-ти ден Водата напуска тялото;меки диуретици ще ускорят този процес; потребителят вероятно ще забележи по-голяма венозност и мускулна твърдост

13-ти – 14-ти ден Това е времето, когато някой ще изглежд най-добре. Гликогеновите запаси са компенсирани в този момент и задържаната вода трябва да е напуснала тялото.

13.04.10
10:42

определено първи ден имах повишен апетит за ядене ама нямах температура
втори ден да имам температура да и наистина ми става горещо да видим по-нататака моя цикал ще е 32 дни не 14 :)

Мнението беше редактирано от animalplanet333 на 13.04.10 10:43.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1