15.03.05
20:31
Ммм така затопли се и реших да си сваля мазните от “дупарата” :).Само че некои неща не са ми много ясни.Още в началото искам да поясня че пия кленбутерол.От 3 седмици съм на НВД, а от 2 на кленбутерол.Така.. по същество искам да попитам за тренировачната си програма.Доколкото знам трябва да се увеличат повторенията,около 10-12 само че дочух че на НВД неможе да се възтановява добре организма.И сега правя по 3 серии 6-8 повторения. Така добре ли е ?Също некои ми каза че като съм не клен да махна едно от упр. - Примерно а3 за гарди прявя 4 и за гръб правя 4 , а сега да ги намаля на 3 ???Не е ли твърде малко ?Имам и още един кахър от 3 седмици съм свалил само 4 КГ грубо... а гащите ми със всеки изминал ден падат все пове4е.Възможно ли е да топя мазното и от клена да стаФа на мускул?И още едно последно вапросче за десерт :D по колко пъти на седмица да правя кардио,като се има предвид че мога да вартя само колело в залата,защото нямам време да бягам.Мерси предварително
ПП:на 18 години съм.Тежа (в момента) 97.4.Висок съм 186.Тренирам от 1 година и малко :)
15.03.05
21:03
Начи копеле кардио спаред мене 4-5 пъти като за тебе по 30мин.А тва за упр е глупаво според мене, само требе да увеличиш интензивноста на тренировката.успех копи :lol:
17.03.05
09:26
Благодаря Ви за “изчерпателните” отгвори :x Този път надминахте себе си !
[quote author=”[VIP]VooDoo”]Благодаря Ви за “изчерпателните” отгвори :x Този път надминахте себе си !
Първо, изобщо не съм наясно с кленбутерола. Второ има 50 други теми където се разглеждат въпрости които те интерват. Все едно и също ли да се говори? Трето, внимавай по колко сваляш, да не си прецакаш организма, прочетох, че по 4 на 3 седмици, еми това е супер много като сваляне. Ако си ги свалил наистина толкова... това може да бъде супер опасно.
Инфо: Мускула е ТЪКАН, мазнините НЕ СА! Физически е невъзможно да “ПРЕВРЪЩАШ” мазнини в мускули. Само пълен некомпетентник би си помислил такова нещо.
Поздрави,
Успех!
18.03.05
09:59
Много се извинявам ако засегна някои, но... а3 споменах просто да се знае че взимам клен !!!!!!!! :evil: Исках съвет за съвсем други работи,а не да се опровергавате един друг в темата :cry: И не съм имал предвид че от мазно е станало на мусклул ,а чрез усилените тренировки , добрата диета и кленбутерола съм ка4ил маса !
Темата е прочистена
/Мартин/