Сланина

12.04.10
17:36

Има ли някакъв проблем да се яде пържена сланина при ВМД?Гледам,ядат си я хората,само не знам при пържене става ли някаква промяна в мазнините,а пък аз не мога да я ям сурова.
Благодаря :)

12.04.10
18:41

пържена-НЕ...сурова-ДА...ако я забъркаш и с малко яйчица...

12.04.10
18:52

Демек бъркани яйца със сурова сланина?Абе малко трудно се яде,жилава е някаква :) А защо не пържена ?

13.04.10
14:26

казано от junkhead на 12.04.10, 18:52:

Демек бъркани яйца със сурова сланина?Абе малко трудно се яде,жилава е някаква :) А защо не пържена ?

Защото като я натопиш в 30 кила мазнина и ...

13.04.10
14:53

Може да е пържена, просто гледай да не е в растителна мазнина.

13.04.10
15:11

E аз не я пържа в олио,ами в собствената й мазнина-просто я слагам в горещия тиган и всичко е супер.
Всъщност,чувствайте се свободни да споделите как ядете сланината-аз просто нямам представа как освен на тиган,което е много вкусно.Вчера за пръв път си купих и може би съм попаднал на някаква гадост,защото е толкова жилава,че не мога да я ям,няма начин просто.Казаха ми,че във Фантастико има по-хубава,после ще проверя :)

13.04.10
17:11

на скара е хубаво само да я жарнеш...
и много ясно, че няма да слагаш допълнителна мазнина, тя си е достатъчно мазна, просто на някакъв качествен тиган я слагаш за малко време и си готов...

13.04.10
19:33

А за яйцата със сланина ще кажеш ли как стават?Много съм бос в готвенето-сам мъж за никъде не е :)
В крайна сметка ще се прежаля и ще я ям натюр (бляк).

13.04.10
19:42

казано от junkhead на 13.04.10, 19:33:

А за яйцата със сланина ще кажеш ли как стават?Много съм бос в готвенето-сам мъж за никъде не е :)
В крайна сметка ще се прежаля и ще я ям натюр (бляк).

Като бъркани яица ,но със сланина (сигурно)

13.04.10
20:25

Пържени яйца със сланина - те тaва е убиец манджа.Приготя се така:
1.пържиш малко сланинката(ако имаш тефлонов тиган е най-добре),която е на ивици или купчета(като фъстък примерно)
2.след като сланината добие златист цвят, чукваш 10-тина яйца
3.бъркаш(това е важно :D )
4.консумира се топло и с червено вино

14.04.10
11:10

Много се филмирате напоследък. Сланини, лой сигурно и гной ядете. Забрави за сланина.

14.04.10
14:07

Сланина на скара става убиец! Рядко ми се случва да ям, но като стане се наслаждавам на всяка секунда. :lol:

11.05.10
16:40

Ох, как се сетих за летата по балканите - сланина на жар... След като е почти готова, се топва в канче с вода за да и падне солта и после се връща на жарта за още малко. Ням ням...

И все пак, аз я възприемам по-скоро като нещо, което се яде 3-4 пъти годишно, не повече.

11.05.10
17:02

Atom, и аз така смятам да направя този уикенд. Тъй като ще се наложи да мъкна раница с храна за 2-3 дни, ще гледам да взема най-калоричните неща. Какво по-добро от 900 калории за 100 грама  :lol:

12.05.10
05:42

Заклеймената комбинация “сланина + бял хляб” може да е неподходяща за изхранване в офисни условия, но за походи в планината е незаменима ( и много вкусна)! Приятно, натоварващо и удовлетворяващо прекарване ти желая, Ани.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1