14.04.10
11:54
Здравейте , бихте ли ми помогнали коя от тези две програми е по добрата? :
Ето е първата :
Понеделник
1 Рамо
2 Бицепс
3 Крака
Вторник :
Бягане или КросТренажор около 30-40мин
Сряда:
1 Гърди
2 Трицепс
3 Гръб
Четвъртак:
Петък:
1 Гърди
2 Гръб
3 Рамо
Ето и втората:
Понеделник:
1 Бицепс
2 Гръб
3 Крака
Вторник:
Сряда:
1 Гърди
2 Корем
3 Рамо
Четвъртък:
Петък:
1 Корем
2 Трицепс
3 Гръб
Е това са програмите бихте ли ми каза ли коя е по-хубава.. или ми кажете вие ако може :)
по добре 1ден гърди бицепс 2-ри ден почивка 3-ти ден гръб трицепс 4-ти ден почивка 5-ти ден крака рамо корем 6-ти ден кардио 7-ми кардио или ги правиш както ти е удобно
14.04.10
12:10
Пич, това е все едно аз да те питам Цецка или Пенка е по-добре?
Може ли да ми отговориш без да знаеш за какво да е по-добре и повече инфо за Цецка и Пенка?
Ако Цецка е фолкдива, а Пенка е лелка от горния етаж, то за в леглото е по-добре първата, но за издръжка е по-добре втората, нали ;)
Да се върнем на твоя пост: ти си дал разпределение по мускулни групи за седмицата. Програма е нещо много повече от това. Не си казал и цел, за всяка група какво правиш, инфо за теб...
Ако искаш добър отговор - задай добре въпроса си.
14.04.10
12:14
Хммм... особени програми.
Първата - големите мускулни групи ги тренираш 2 пъти седмично. Подготвен ли си за това?
Втората - 2 пъти гръб и веднъж гърди. Акцент върху гърба ли искаш?
Всъщност... не мисля, че може да ти се отговори еднозначно. Не е ясно къде си бил до сега и къде искаш да отидеш.
Виж втория линк в подписа ми.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.04.10 12:16.
14.04.10
16:19
казано от milennnn на 14.04.10, 15:44:
Не може да повтаряш гърди и гръб само след един ден почивка.
ами добре кажи каква да ми е програмата? все пак сам начинаещ ...
14.04.10
16:21
казано от Oranje на 14.04.10, 12:10:
Пич, това е все едно аз да те питам Цецка или Пенка е по-добре?
Може ли да ми отговориш без да знаеш за какво да е по-добре и повече инфо за Цецка и Пенка?
Ако Цецка е фолкдива, а Пенка е лелка от горния етаж, то за в леглото е по-добре първата, но за издръжка е по-добре втората, нали ;)
Да се върнем на твоя пост: ти си дал разпределение по мускулни групи за седмицата. Програма е нещо много повече от това. Не си казал и цел, за всяка група какво правиш, инфо за теб...
Ако искаш добър отговор - задай добре въпроса си.
Ето ти инфо за мен : Аз съм на 14години , висок съм 170 и тежа около 65кг
Целта ми е покачване на Мускулната Маса ...
14.04.10
16:33
Абе момче,нали ти писах в другата тема какво е основното за теб!Базови упражнения,3 пъти седмично цялото тяло.Ти се хвърляш на програми за хора с повече от 5 години стаж,при които тренираш 2 ГОЛЕМИ мускулни групи на веднъж.Това е безумие!И освен това кажи на зала ли ходиш или тренираш с някакъв гладиатор,защото си пускал тема за него.Сплитовете не са още за теб,започни да тренираш леко,за да привикне тялото на натоварването,а после увеличи тежестите като запазиш схемата.Освен това не ти трябва кардио(бягане...),защото искаш да качваш,а по инфото за теб личи че ще качваш трудно,но качествено.Кардиото ще го забави още.Затова почети,питай отново и вземи правилното решение.В противен случай само си губиш времето.
п.п.И не гледай,че здравите батковци в залите и във форума тренират по сплитове.Когато са били на твоя стаж са тренирали по друг начин,който именно ги е направил това,което са.
14.04.10
20:32
казано от az100yan на 14.04.10, 16:33:
Абе момче,нали ти писах в другата тема какво е основното за теб!Базови упражнения,3 пъти седмично цялото тяло.Ти се хвърляш на програми за хора с повече от 5 години стаж,при които тренираш 2 ГОЛЕМИ мускулни групи на веднъж.Това е безумие!И освен това кажи на зала ли ходиш или тренираш с някакъв гладиатор,защото си пускал тема за него.Сплитовете не са още за теб,започни да тренираш леко,за да привикне тялото на натоварването,а после увеличи тежестите като запазиш схемата.Освен това не ти трябва кардио(бягане...),защото искаш да качваш,а по инфото за теб личи че ще качваш трудно,но качествено.Кардиото ще го забави още.Затова почети,питай отново и вземи правилното решение.В противен случай само си губиш времето.
п.п.И не гледай,че здравите батковци в залите и във форума тренират по сплитове.Когато са били на твоя стаж са тренирали по друг начин,който именно ги е направил това,което са.
Значи ,
1. Имам гладиатор , но ходя на Зала
2. Ще те помоля да ми помогнеш с моята програма :)