съвет за програмата

14.04.10
22:50

тегло : 89кг(5 кила искам да сваля ) , височина: 182см ,
искам да ви попитам дали е добра тази програма и да си кажете мнението , защото аз съм я сътворил :D

3 дена тренировка
1ден - гърди , трицепс , бицепс ,корем , кардио
2ден -  гръб , трапец , рамо
3ден - пак гърди , трицепс , бицепс ,корем , кардио , а другата седмица обратното 2х гръб .

гръб :
вертикален скрипец : 3х10 зад врат и предварт ; 3х10 гребане с щанга (чукчета) ; това не знам как се казва : дърпаш на една машина 3х10

трицепс :
френско 2х10 ;разгъване на горен скрипец 3х10

бицепс :
СГЪВАНЕ НА РЪЦЕТЕ С ДЪМБЕЛИ 2х10 ; СГЪВАНЕ НА РЪЦЕТЕ С ЩАНГА  2х10 ; СКОТОВО СГЪВАНЕ 2х10

гърди :
ПОВДИГАНЕ НА ЩАНГА ОТ ЛЕГ 4х10 ;  кофички 3х(10,7,7) ; повдигане на щанга от обратен наклон 2х10 ; флайс 4х10

трапец :
ТРАПЕЦОВИДНО ПОВДИГАНЕ НА РАМЕНЕ 3Х10

рамо:
РАЗТВАРЯНЕ НА РЪЦЕТЕ  3х10 ; ПОВДИГАНЕ НА РЪЦЕТЕ НАПРЕД 3х10 ;РАЗТВАРЯНЕ НА РЪЦЕТЕ под наклон 3х10
кардиото е в началото на тренировка 20мин и края(или посредата )  20 мин .
крака няма защотото не ми трябва ,че са достатъчно развити .
благодаря предварително .

Темата беше редактирана от mrw на 14.04.10 22:51.

15.04.10
04:31

Каква е целта на тренирането на гърди и съответно гръб 2 пъти седмично? Защото е прекалено много гърди+бицепс+трицепс, че и с корем и кардио...

15.04.10
08:30

е как да ги разпределя ?

15.04.10
11:10

доста глупаво.... е направено  по добре в ден 2-ри включи трицепс и ще стане ден 1:гърди бицепс рамо ден 2:гръб трицепс трапец
ден 3-ти корем кардио и крака

15.04.10
12:21

то това е че неща крака да правя ... не ми трябва . значи 2 дена да тренирам ... ? а добре ли са сер. и повторения

15.04.10
12:59

оф как така никой
не иска крака неможе ! разберете го тогава правиш ден 1-ви гърди бицепс рамо
ден 2-ри почивка
ден3ти гръб трицепс трапец
ден 4-ти почивка
ден 5-ти гърди бицепс рамо
ден 6-ти гръб трицепс трапец....
ден 7почивка

15.04.10
13:24

мерси се пак :) еми не ми трябва да стягам още повече краката . достатъчно са здрави

15.04.10
13:27

мисля че това което ти напиах те удоволетворява максимално за по добър вариант не се сещам

15.04.10
14:20

Бицепсът се натоварва от упражненията за гръб и съответно трицепса - от тези за гърди. Не ти знам стажа, храненето и  приеманите евентуално добавки, но аз не бих ги правил в поредни дни на твое място.
Ако държиш да е сплит:
1 ден - гърди, предно, средно рамо
3 ден - гръб, задно рамо, трапец
5 ден - бицепс, трицепс

Корем в ден 1 или 3. Има и други варианти. Както и други видове програми, не непременно сплит.

На него обиколката на ръцете му гони метър, затова ги тренира по-често. Те са му големите мускулни групи и наблягайки на тях ще изразходва повече калории и оттам ще си достигне целта - да свали 5кг. Е, ако беше като нас, щеше да наблегне на краката, но, както казах, при него краката са 40санта, а ръцете - по метър всяка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1