Мнение за тази програма за ръце

15.04.10
17:27

Четох в едно списание днес,че ако имате изостанала мускулна група ,както в моя случай ръцете ,тренирайте само тях 1 седмица (7 дена) всеки ден само тях без никакви други упражнения и после 5 дена почивка какво ще кажете за това има ли смисъл да го пробвам,че не ми звучи много обнадеждаващо? Правя набиранки,скотово и  21 . В момента съм само на суроватъчен протеин и храна . На 24г с много трудно качвам кг . Ръката ми е 33см. С няколко години стаж в залата съм,но винаги съм наблягал на базовите упражнения за качване на маса а ръцете съм ги оставял на заден план и сега стана така,че е супер смешно в тялото съм добре а ръцете ми са като на ученичка мисля че е време да ги започна и тях . Мерси ако някой помогне

Темата беше редактирана от smokee на 15.04.10 17:31.

15.04.10
18:22

Каква програма си използвал досега? Какво си правил?

15.04.10
20:50

Пробвай със суперсерии.

16.04.10
05:39

Набирането, скотовото и 21 в една тренировка за бицепс ли ги правиш ? Ако да, нищо чудно, че не вървят ръцете. Кажи какво правиш и за трицепс.

16.04.10
06:48

Написах,че никога не съм правил ръце и сега започвам с тези упражнения. Би ли  ме светнал защо няма да вървят ?
Ще помоля от тук нататък да пишат хора,които имат какво да кажат. мерси

Мнението беше редактирано от smokee на 16.04.10 06:48.

16.04.10
08:11

Няма да вървят, защото ще ги претренираш 100 процента. А представяш ли си да го правиш това нещо 7 дни...
Как си тренирал до сега ?

16.04.10
09:44

сменил съм няколко прогррами за тези 2 години но най-много се задържах на:
1 ден гърди
2 ден почивка
3 ден гръб
4 ден почивка
5 ден крака
6 и 7 почивка

16.04.10
14:14

Не си тренирал нито една част от ръцете за тези 2 години ? Пусни специализация за изоставаща група, не прави такива глупости с тея 7-денни простотии...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1