18.03.05
19:29
почти всеки ден тренирам (футбол) и бягам по минимум 2 км на тренировка но имам корем някой ако може да ми каже кви коремни да правя за да го оправя това мерси предварително
Ами бягането е много хубаво аз за 3 месеца миналата година смакнах бая от корема само че се иска и друго освен бягане. Примерно освен бягането и малко да връткаш в залата около 30 мин. 3 пъти в седмицата. А кажи много мазно ли имаш ? Щом тренираш не мисля че е много и кажи точно каква ти е целта просто да смъкнеш кила ? Да ти се виждат плочките ? Ай
По-здрави ;)
не мен кила не ми трябва да свалям чак 193см 85кг съм обаче си вкарвам всичката сила в тренировките и после сам прекалено изтоштен (в повечето случаи) да правя коремни а и да имам сили гледам да направя нещо по важно примерно за крака дигане или нещо от сорта
ми целта ми е чисто манекенска :lol: не са ми много мазнините но са достатъчно са ще почна и един колан да нося (обикновен един такъв син в метро ги продават) за повече изпотяване
Сутрин ходи в залата - прави 3 упражнения за корем ( в сайта са показани няколко ) и ръгай малко на колелото :)
никаква възможност нямам :) сутрин съм на училище от 7:30 а после съм на тренировка от 2,3 нещо домашарка да ми препоръчаш ?