17.04.10
21:30
Здравейте момчета от скоро започнах да се занимавам с фитнес и имам една цел която винаги ме е вдъхновявала и ме е карала да се бора за да я постигна,това именно са гърдите.Има хора които почват с гърди нищо а моите се развиват много добре така че искам да наблегна най много на тях като цяло,но имам проблем в горната част се усеща много добро развитие на мускула но в долната част и при съединяването им включително канала някак нямат маса и изостават.. Което много ме подтиска,а както казах те са ми основна цел бихте ли ми помогнали с упражнения за долната част свързването им и канала.. също така искам да кача и още маса в тях http://www.impulse.bg/photos/by/8415272/view/23933036#23933036 ето и снимка благодаря ви .. :)
17.04.10
21:48
казано от Silvestur Belberov на 17.04.10, 21:30:
Здравейте момчета от скоро започнах да се занимавам с фитнес и имам една цел която винаги ме е вдъхновявала и ме е карала да се бора за да я постигна,това именно са гърдите.Има хора които почват с гърди нищо а моите се развиват много добре така че искам да наблегна най много на тях като цяло,но имам проблем в горната част се усеща много добро развитие на мускула но в долната част и при съединяването им включително канала някак нямат маса и изостават.. Което много ме подтиска,а както казах те са ми основна цел бихте ли ми помогнали с упражнения за долната част свързването им и канала.. също така искам да кача и още маса в тях http://www.impulse.bg/photos/by/8415272/view/23933036#23933036 ето и снимка благодаря ви .. :)
За горна част прави:
Повдигане на щанга от полулег!
Флайс от полу-лег!
Кофички задължително широк хват и лактите навънка!
За долна част прави:
Повдигане на щанга или избутване на дъмбел от лег!
Флайс от лег!
Кофички отново задължително широк хват!
Упражненията са главно за горна част на гърдите и оформяне на канала....упражненията са перфектни за маса ;)
Мнението беше редактирано от GRENLOULD на 17.04.10 22:01.
18.04.10
03:49
казано от GRENLOULD на 17.04.10, 21:48:
За долна част прави:
Флайс от лег!
Кофички отново задължително широк хват!
В случая първите две упражнения не е ли по-добре да бъдат изпълнявани на лежанка с обратен наклон?
За кофичките се съгласих - основно упражнение за долната част на гърдите.
Може да се прави флайс от пейка за коремни преси, дава доста бързи резултати.
Ммммм добре значи 2 пъти в програмата първи ден ще правя горни гърди комбинирано с друга мускулна група и примерно пак третия ден долни гърди пак комбинирано с друга група така ли ? И колко серий с колко повторения .. :?
http://www.impulse.bg/photos/by/8415272/view/23938412#23938412 Ето момчета тук имам снимка ..)
18.04.10
16:42
казано от Кольо Пияндето на 18.04.10, 03:49:
казано от GRENLOULD на 17.04.10, 21:48:
За долна част прави:
Флайс от лег!
Кофички отново задължително широк хват!В случая първите две упражнения не е ли по-добре да бъдат изпълнявани на лежанка с обратен наклон?
За кофичките се съгласих - основно упражнение за долната част на гърдите.
Да по-добре е, но зависи дали той ще може да ги изпълнява правилно, понеже доколкото разбрах е начинаещ...Така че, той си преценя...
казано от Silvestur Belberov на 18.04.10, 13:20:
Ммммм добре значи 2 пъти в програмата първи ден ще правя горни гърди комбинирано с друга мускулна група и примерно пак третия ден долни гърди пак комбинирано с друга група така ли ? И колко серий с колко повторения .. :?
Според мен ги прави, на един ден...
Примерно:
1: Повдигане на щанга от хоризонтален лег! (според възможностите ти)...4х12
2: Избутване на дъмбел от обратен лег...4х12
3: Кофички със широк хват... 4х12/15
4: Флайс от полу-лег... 4х12/15
Ако са ти много, махни номер 2 или номер 1…преценяш си, дали ще можеш да ги изпълняваш и да се възстановяваш на време!
Мнението беше редактирано от GRENLOULD на 18.04.10 16:43.
Ти си още в началото. Тренирай целите гърди без да акцентираш на която и да било част. Натрупай маса с времето и тогава гледай кое изостава и кое е напреднало. Сега е твърде рано. Упражненията са ти:
1.Полулег (започвай с него)
2.Хоризонтален лег
3.Флайс, който можеш да го редуваш през тренировка с кросоувър, кофички, пек-дек.
19.04.10
15:16
казано от Стоянчо на 18.04.10, 19:22:
Ти си още в началото. Тренирай целите гърди без да акцентираш на която и да било част. Натрупай маса с времето и тогава гледай кое изостава и кое е напреднало. Сега е твърде рано. Упражненията са ти:
1.Полулег (започвай с него)
2.Хоризонтален лег
3.Флайс, който можеш да го редуваш през тренировка с кросоувър, кофички, пек-дек.
Абсолютно! Ти каква част искаш да напреднеш като гърдите ти са плоски, без да се убиждаш! Като натрупаш маса с много ядене, труд, пот, продължителност, чак тогава ако случяйно ти изостава някоя мускулна група или част от мускул може да се посъветваш. Дерзай! :)