Имам един вапрос относно косите коремни мускули.

11.04.10
21:43

Искам да попитам с кой упражнения да ги тренирам, искам да ми испакнат мн добре.Като на тази снимка, благодаряви предварително за мненията.

12.04.10
05:39

Мноого нисък процент подкожни мазнини и достатъчно мускулна маса. Само в залата няма да стане, трябва и в кухнята да си виртуоз за такъв корем.

12.04.10
06:48

казано от Thrashmetal на 12.04.10, 05:39:

Само в залата няма да стане, трябва и в кухнята да си виртуоз за такъв корем.

Може и с фотошоп-а  :lol:

13.04.10
19:26

казано от mirobuck на 11.04.10, 21:43:

Искам да попитам с кой упражнения да ги тренирам, искам да ми испакнат мн добре.Като на тази снимка, благодаряви предварително за мненията.

Знаеш ли преди време бях тренирал с един учебник по Български език за трети клас,но ако искаш ти започни с този за втори клас.Ще видиш как до някоя година ще ти изпъкне правописа,не по грешните причини

20.04.10
17:11

Не разбрах мн какво искаш :Д ама при теб се иска много и от двете

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1