Тамоксифен

Темата е заключена.

19.03.05
01:41

Към края на цикъл с бионабол съм и искам да знам дали тамоксвена ще ми помогне да задържа биото. Цъкълчето ми е 2 седмици и включва малко повече от 250мг. Дайте ми малко инфо за препаратчето че това което намерих не ми погна кой знай колко много.

19.03.05
09:17

2 седмици ??????? И какво мислиш че ще направиш за 2 седмици ? Качил ли се нещо изобщо ? Най-вероятно само черния дроб си си разбил :evil: 2 седмици за мен са нищо. Незнам какво е тамоксвена и се надявам някой да отговори а и ти да кажеш защо само 2 седмици и постигнал ли си нещо и само бионабол ли вземаш ?

19.03.05
11:19

Повярвяй постигнах доста. Че какво им е лошото на тия 2 седмици няма да са тровя цял месец. Зимах яко протеин и хапвах доста.

19.03.05
11:56

За ТАМОКСИФЕН ли става въпрос , или ТАМОКСВЕН е някакъв друг препарат ? Щом си взимал Бионабол само 2 седмици от Тамоксифен няма нужда . Все пак в какви дози взимаше Бионабола?

19.03.05
12:04

За тамоксивен става дума, щото снощи късно я писах темата и не гледах много какво пиша. Сега не ми се пише системата само ще ти кажа че почнах от 15мг и стигнах до 35мг като качвах на всеки 3 дни и сега свалям надолу вече. Да ти кажа добре се налях и не искам да изпикая всичко.

19.03.05
20:09

ако иска6 да го запази6 и не иска6 о6те да се трожи6 изборат е креатин брато

19.03.05
20:17

Тамоксифен се взима най-вече за предпазване от гинекомастия , а не за задържане след цикъла . По добре си вземи креатин и трибестан , а може  също и някоя друга инжекция Б12 .

19.03.05
20:37

Аз имам две блистерчета трибестан ще ми свършат ли работа, преди месец почнах да взимам но се разболях и го спрях. А имали нужда тогава да взимам тамоксифен.

19.03.05
21:58

не ти не си взимал много време бинабол. докато нз дали креатина сас трибестан ще ти свърши работа не сам пробвал

20.03.05
17:22

hubstar ти пък от къде си чул че със Тамоксифен ще задържиш резултатите от Бионабол...такова нещо няма!!!тамоксифена си е за Гинекомастия(знаеш ли какво е това?) в твоя случаи земи си Креатин и аминокиселини (с разклонена верига)...това е..
даже и трибестан не ти тряя....пък и трибестана и тои не е за маса....
Успех :wink:

23.03.05
14:18

[quote author=“monster’”]hubstar ти пък от къде си чул че със Тамоксифен ще задържиш резултатите от Бионабол...такова нещо няма!!!тамоксифена си е за Гинекомастия(знаеш ли какво е това?) в твоя случаи земи си Креатин и аминокиселини (с разклонена верига)...това е..
даже и трибестан не ти тряя....пък и трибестана и тои не е за маса....
Успех :wink:

четни малко чужди форуми и виж кво пише там първо! Тамоксифена (Нолвадекса) помага за въстановяването на тестостерона като увеличава лутенизиращия хормон. Друг е въпроса че има и по-добри препарати от тамоксифена (напр Хломида), но важното е че върши много добра работа!

23.03.05
20:55

Как да взимам тамиксифена след цикала и колко струва?

23.03.05
23:25

maxx_muscular незнам кви форуми четеш ти ама определено от Тамоксифен не можеш да задържиш мускулната маса която си натрупал с Бионабола-а....за това съм 1000% сигурен...пък и влез в bb-team е “препарати” и там ПРочети за тамоксифена да видиш че и там пише същото...пък и аз го знам щото съм го вземал... 8)
hubstar тамоксифена струва 5 лева и някакви стотинки..зима се на ден по 2 хапчета (1 сутрин и 1 вечер) но ако питаш мен..ако нямаш кои знае ква очевидна гинекомастия не го взимаи...това е много гаден препарат(няма нещо на което да не вреди)виж прочети малко и ще се увериш.... :wink:

23.03.05
23:43

Е много кофти така като всеки казва различни неща и не знам кой да слушам :?
А поне като го зимам зърната смаляват ли се дори и да нямам развита гинекомастия  :D

24.03.05
15:25

ей гледай сега... Отвори някоя добра търсачка и напиши на латиница “PCT” (post cycle therapy) и виж примерните схеми... После ми говори че не се задържала качената муск маса... Аз не вземам, но виж какво пишат другите бре човек...

Примерна схема:
1,2 седм - 40 мг/ден
3,4 седм - 20 мг/ден

Това ако цикъла е бил по-дълъг от 8 седмици...

иначе може да го вземеш така:
1,2 седмица - 20 мг/д
3 седм - 10 мг ден

Пак ви казвам тия неща не съм ги изпробвал но съм ги чел на много места.

24.03.05
17:02

[quote author=“maxx_muscular”]четни малко чужди форуми и виж кво пише там първо! Тамоксифена (Нолвадекса) помага за въстановяването на тестостерона като увеличава лутенизиращия хормон. Друг е въпроса че има и по-добри препарати от тамоксифена (напр Хломида), но важното е че върши много добра работа!

Nolvadex няма никакво отношение към ЛХ (такова има Прегнил-а) и не служи за запазване на качената мускулна маса! Не знам какви форуми четеш (или там са много зле или ти си зле с чуждите езици:)).

@hubstar
С този цикъл нямаш нужда от протектори. Вземи си БЦАА, креатин и глутамин, но бъди сигурен, че водата ще изпикаеш, но целта е да запазиш мускулите и силата - затова ти препоръчвам креатина и антикатаболити.

24.03.05
19:50

AbSs браво на теб приятел....от това по ясно и по правилно и по точно...не може да се каже.....и аз съм на това мнение и тука пиша няколко пъти за кво служи тамоксифена и че не мъ тряя ама няма кои да ме чуе..(то с тези чужди форуми) :lol:
hubstar мисля че по тази тема няма вече какво да се каже...взимаи си това което ти каза AbSs и не се притесняваи за нищо :wink:

24.03.05
22:44

Какво е това БЦАА щото нищо не съм чувал за него. Иначе  креатинче сигурно ще си зема.

24.03.05
23:08

monster’ от утре викам да почваме да четем и ние чужди форуми, че виж колко сме назад с материала:D

[quote author=“hubstar”]Какво е това БЦАА щото нищо не съм чувал за него. Иначе  креатинче сигурно ще си зема.

Аминокислени с разклонена верига (BCAA). Креатина ще ти запази силата, а въпросните BCAA и глутамина ще предпазят мускулите от разпад. При тоя цикъл и от Трибестан нямаш нужда, но ако имаш някои излишен лев:) може да приемаш по 1 грам на ден за период от 2-3 седмици.

25.03.05
19:50

AbSs маи е така брат :lol: че тряя да се научим и ние с тебе на някои работи че виж кви сме само.....”некомпетентни” 8)

hubstar наиш ли какво приятел...според мен ти си много зле....сега ще ти кажа защо-та ти още за BCAA не си чувал а си тръгнал да ми вземаш Бионабол...според мен това е много странно но дано да си си направил добра преценка 8) а пък аз друго няма кво да ти кажа щото все едно да повтарям думите на AbSs :wink:

25.03.05
23:00

[quote author=“monster’”]AbSs маи е така брат :lol: че тряя да се научим и ние с тебе на някои работи че виж кви сме само.....”некомпетентни” 8)

hubstar наиш ли какво приятел...според мен ти си много зле....сега ще ти кажа защо-та ти още за BCAA не си чувал а си тръгнал да ми вземаш Бионабол...според мен това е много странно но дано да си си направил добра преценка 8) а пък аз друго няма кво да ти кажа щото все едно да повтарям думите на AbSs :wink:

Споко вече знам къде за какво става дума. АМИНО УЕЙ на НУТИМ са със такаваразклонена верига и може да си ги зема.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1