19.03.05
01:41
Към края на цикъл с бионабол съм и искам да знам дали тамоксвена ще ми помогне да задържа биото. Цъкълчето ми е 2 седмици и включва малко повече от 250мг. Дайте ми малко инфо за препаратчето че това което намерих не ми погна кой знай колко много.
2 седмици ??????? И какво мислиш че ще направиш за 2 седмици ? Качил ли се нещо изобщо ? Най-вероятно само черния дроб си си разбил :evil: 2 седмици за мен са нищо. Незнам какво е тамоксвена и се надявам някой да отговори а и ти да кажеш защо само 2 седмици и постигнал ли си нещо и само бионабол ли вземаш ?
Повярвяй постигнах доста. Че какво им е лошото на тия 2 седмици няма да са тровя цял месец. Зимах яко протеин и хапвах доста.
За ТАМОКСИФЕН ли става въпрос , или ТАМОКСВЕН е някакъв друг препарат ? Щом си взимал Бионабол само 2 седмици от Тамоксифен няма нужда . Все пак в какви дози взимаше Бионабола?
За тамоксивен става дума, щото снощи късно я писах темата и не гледах много какво пиша. Сега не ми се пише системата само ще ти кажа че почнах от 15мг и стигнах до 35мг като качвах на всеки 3 дни и сега свалям надолу вече. Да ти кажа добре се налях и не искам да изпикая всичко.
Тамоксифен се взима най-вече за предпазване от гинекомастия , а не за задържане след цикъла . По добре си вземи креатин и трибестан , а може също и някоя друга инжекция Б12 .
Аз имам две блистерчета трибестан ще ми свършат ли работа, преди месец почнах да взимам но се разболях и го спрях. А имали нужда тогава да взимам тамоксифен.
не ти не си взимал много време бинабол. докато нз дали креатина сас трибестан ще ти свърши работа не сам пробвал
hubstar ти пък от къде си чул че със Тамоксифен ще задържиш резултатите от Бионабол...такова нещо няма!!!тамоксифена си е за Гинекомастия(знаеш ли какво е това?) в твоя случаи земи си Креатин и аминокиселини (с разклонена верига)...това е..
даже и трибестан не ти тряя....пък и трибестана и тои не е за маса....
Успех :wink:
23.03.05
14:18
[quote author=“monster’”]hubstar ти пък от къде си чул че със Тамоксифен ще задържиш резултатите от Бионабол...такова нещо няма!!!тамоксифена си е за Гинекомастия(знаеш ли какво е това?) в твоя случаи земи си Креатин и аминокиселини (с разклонена верига)...това е..
даже и трибестан не ти тряя....пък и трибестана и тои не е за маса....
Успех :wink:
четни малко чужди форуми и виж кво пише там първо! Тамоксифена (Нолвадекса) помага за въстановяването на тестостерона като увеличава лутенизиращия хормон. Друг е въпроса че има и по-добри препарати от тамоксифена (напр Хломида), но важното е че върши много добра работа!
maxx_muscular незнам кви форуми четеш ти ама определено от Тамоксифен не можеш да задържиш мускулната маса която си натрупал с Бионабола-а....за това съм 1000% сигурен...пък и влез в bb-team е “препарати” и там ПРочети за тамоксифена да видиш че и там пише същото...пък и аз го знам щото съм го вземал... 8)
hubstar тамоксифена струва 5 лева и някакви стотинки..зима се на ден по 2 хапчета (1 сутрин и 1 вечер) но ако питаш мен..ако нямаш кои знае ква очевидна гинекомастия не го взимаи...това е много гаден препарат(няма нещо на което да не вреди)виж прочети малко и ще се увериш.... :wink:
Е много кофти така като всеки казва различни неща и не знам кой да слушам :?
А поне като го зимам зърната смаляват ли се дори и да нямам развита гинекомастия :D
24.03.05
15:25
ей гледай сега... Отвори някоя добра търсачка и напиши на латиница “PCT” (post cycle therapy) и виж примерните схеми... После ми говори че не се задържала качената муск маса... Аз не вземам, но виж какво пишат другите бре човек...
Примерна схема:
1,2 седм - 40 мг/ден
3,4 седм - 20 мг/ден
Това ако цикъла е бил по-дълъг от 8 седмици...
иначе може да го вземеш така:
1,2 седмица - 20 мг/д
3 седм - 10 мг ден
Пак ви казвам тия неща не съм ги изпробвал но съм ги чел на много места.
Nolvadex няма никакво отношение към ЛХ (такова има Прегнил-а) и не служи за запазване на качената мускулна маса! Не знам какви форуми четеш (или там са много зле или ти си зле с чуждите езици:)).
@hubstar
С този цикъл нямаш нужда от протектори. Вземи си БЦАА, креатин и глутамин, но бъди сигурен, че водата ще изпикаеш, но целта е да запазиш мускулите и силата - затова ти препоръчвам креатина и антикатаболити.
AbSs браво на теб приятел....от това по ясно и по правилно и по точно...не може да се каже.....и аз съм на това мнение и тука пиша няколко пъти за кво служи тамоксифена и че не мъ тряя ама няма кои да ме чуе..(то с тези чужди форуми) :lol:
hubstar мисля че по тази тема няма вече какво да се каже...взимаи си това което ти каза AbSs и не се притесняваи за нищо :wink:
Какво е това БЦАА щото нищо не съм чувал за него. Иначе креатинче сигурно ще си зема.
monster’ от утре викам да почваме да четем и ние чужди форуми, че виж колко сме назад с материала:D
[quote author=“hubstar”]Какво е това БЦАА щото нищо не съм чувал за него. Иначе креатинче сигурно ще си зема.
Аминокислени с разклонена верига (BCAA). Креатина ще ти запази силата, а въпросните BCAA и глутамина ще предпазят мускулите от разпад. При тоя цикъл и от Трибестан нямаш нужда, но ако имаш някои излишен лев:) може да приемаш по 1 грам на ден за период от 2-3 седмици.
AbSs маи е така брат :lol: че тряя да се научим и ние с тебе на някои работи че виж кви сме само.....”некомпетентни” 8)
hubstar наиш ли какво приятел...според мен ти си много зле....сега ще ти кажа защо-та ти още за BCAA не си чувал а си тръгнал да ми вземаш Бионабол...според мен това е много странно но дано да си си направил добра преценка 8) а пък аз друго няма кво да ти кажа щото все едно да повтарям думите на AbSs :wink:
[quote author=“monster’”]AbSs маи е така брат :lol: че тряя да се научим и ние с тебе на някои работи че виж кви сме само.....”некомпетентни” 8)
hubstar наиш ли какво приятел...според мен ти си много зле....сега ще ти кажа защо-та ти още за BCAA не си чувал а си тръгнал да ми вземаш Бионабол...според мен това е много странно но дано да си си направил добра преценка 8) а пък аз друго няма кво да ти кажа щото все едно да повтарям думите на AbSs :wink:
Споко вече знам къде за какво става дума. АМИНО УЕЙ на НУТИМ са със такаваразклонена верига и може да си ги зема.