Ментета на "пазара".

Темата е заключена.

19.03.05
18:22

Тук ако желате споделете кои според вас медикаменти са фалшиви,как сте различават от оригиналите,на какви сте попадали, кой ви ги е продавал и т.н.
А моя въпрос е има ли сустанон от “органон- Пакистан”???че нещо това с пакистан ме съмнява.По аптеките навсякъде ми казаха 4е сустанон няма и вече уж спирал,та този по горе взет дали е менте??
Взеь го отедин магазин за спортни добавки кьдето “под масата” се продава и химия.Предварително благодаря.

19.03.05
19:53

братле такижа стероиди които са спряни може6 да го намери6 само на 4ерно а пак те се произвейдат и не са толкожа ефикастни и може да има6 много по-големи страни4ни ефекти от тях.казжам го тжа за6тото сам питал сигорни хора които продажат на черно

19.03.05
19:57

има пакистански но има и ментета подобни както и мн мн други ментета на стероиди...мога да ти дам примерни снимки на ментета и оригинали но това ще стане ако ми пишеш лично съобщение

..това за спирането на сустанона от аптеките не бях го чувал...няма такова нещо

19.03.05
20:21

Мой прител вчера си купи Сустанон от аптеката . За първи път чувам , че са го спрели , аскоро бях чул , че Ретаболилът е спрян от производство и трудно се намира.

19.03.05
22:10

Ретаболил има ,но днес обикалях може би 20 аптеки по центъра на София и нажсякуде казваха, че вече бил на отказ

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1