19.03.05
18:22
Тук ако желате споделете кои според вас медикаменти са фалшиви,как сте различават от оригиналите,на какви сте попадали, кой ви ги е продавал и т.н.
А моя въпрос е има ли сустанон от “органон- Пакистан”???че нещо това с пакистан ме съмнява.По аптеките навсякъде ми казаха 4е сустанон няма и вече уж спирал,та този по горе взет дали е менте??
Взеь го отедин магазин за спортни добавки кьдето “под масата” се продава и химия.Предварително благодаря.
братле такижа стероиди които са спряни може6 да го намери6 само на 4ерно а пак те се произвейдат и не са толкожа ефикастни и може да има6 много по-големи страни4ни ефекти от тях.казжам го тжа за6тото сам питал сигорни хора които продажат на черно
има пакистански но има и ментета подобни както и мн мн други ментета на стероиди...мога да ти дам примерни снимки на ментета и оригинали но това ще стане ако ми пишеш лично съобщение
..това за спирането на сустанона от аптеките не бях го чувал...няма такова нещо
Мой прител вчера си купи Сустанон от аптеката . За първи път чувам , че са го спрели , аскоро бях чул , че Ретаболилът е спрян от производство и трудно се намира.