21.04.10
14:22
Аз и един мой приятел решихме да отидем на лостовете.Качих се на лоста и почнах да правя половин кофички като за загрявка.Може би на четвъртата кофичка като дигна се чу един звук “Пук” изпука ми гръдния кош.И сега ме боли много жестоко точно между гардите.Ако на някой от вас му се е случвало да сподели какво е направил за да смекчи болката.След два дена имам състезание и трябва да съм в добра форма.Благодаря за вниманието.
Друг път загрей по друг начин, а именно махове, раменни и лакътни ротации, стречинг за гърдите и после започвай кофите.
казано от Стоянчо на 21.04.10, 14:40:
Друг път загрей по друг начин, а именно махове, раменни и лакътни ротации, стречинг за гърдите и после започвай кофите.
+1
21.04.10
15:29
Понеже избързах,четох тема във Форума,забелязах че доста хора ги боли точно между гърдите,а не самите мусколи.Това ме успокоява(не съм едиствен).Друг път ще загрявам по-добре,а и четох тема за хернията(аз съм опериран).Не мисля в следващите месеци да правя кофи,ще започна с лека работна тежаст и чак после със собствено тегло.Все пак благодаря за отговорите. :) (nice,a)
21.04.10
19:40
и на мен ми се е случвало,незнам на какво се дължи но никога не ме е боляло толкова много че да не мога да тренирам,в момента си правя кофички с 40кг допълнителна тежест и нищо ми няма,ако някой знае на какво се дължи да обясни
Болката между гърдите се обяснява с това, че именно там се залавят гръдните мускули.
22.04.10
07:14
и тази болка се получава защото не се загрява такали,защото аз загрявам уж добре но ми се случва даме наболява
казано от animalstak на 22.04.10, 07:14:
и тази болка се получава защото не се загрява такали,защото аз загрявам уж добре но ми се случва даме наболява
Предполагам, че по-продължителни сисии стречинг биха репили проблема, но...само предполагам :)
22.04.10
13:15
Бях си казал да не се качвам на лоста,защото утре имам състезание и да не стане някоя беля.Не издържах,казах си нищо няма да ми стане от 1 кофа... да .... ама ... не,тъкмо тръгнах да се качвам и пак много гадно ме заболя,неможах да се кача и слязох.Малко по късно кихнах и отново ми изпука кокала и сякаш ми олекна.30 мин след кихането отново ме заболя сега лягма да почивам... че си и*ало ма*ката утре незнам как ще играя.