19.03.05
20:43
Здравейте!
Имам малко опит в фитнеса около 4 месеца.Счупих ръка и прекратих за около година.Сега започна пак да тренирам.И искам да почна възможно най-добрата програма.На 18 години съм 70кг и искам да качвам.Каква програма ще ми препоръчате?
ами за начинаещи,макар и да се имал опит във фитнеса,не можеш да се хвърляш веднага на сплита,все пак тялото ти е отвикнало на натоварване. казвам ти го от личен опит,защото аз направих такава грешка и ми беше много трудно после,прави няколко месеца тренировки за всички мускулни групи на ден за да се подготвиш за голямото блъскане
И аз мисля като freakster, само да добавя/мисля, че и той това има в предвид- Трен. за всички групи на ден, но умерен интензитет, да не се улееш да претренираш системно. :)
И още нещо да ти кажа: Много е важно да загряваш добре тялото и ръката която ти е била счупена.
УСпех
Цял месец тренирам всички мускулни групи.И затова вече мисля да почна да тренирам по програма.Ръката да чукна на дърво не ми прави проблем за сега.
Някой може ли да ми даде съвет за примерна програма? Не ми се ще да питам ” лелката ” която е в стаята на инструкторите тъй като я гледам много знае на теория ама не и личи практиката с това наднормено тегло .