14.04.10
09:12
начи напоследък става това, че често след тренировка се чувствам доста замаян, едва ли не всеки момент ще загубя картина; обаче се случва и извън фитнеса, или пък, когато температурата мине 20гр и ходя мн под слънцето почва пак така да ми се замайва. правя едни тежки тренировки и се чудя дали може да е от претрениране? не е от храната, щото ям доста и добре. на някой случвало ли му се е нещо от тоя вид?
14.04.10
12:18
начи напоследък става това, че често след тренировка се чувствам доста замаян, едва ли не всеки момент ще загубя картина; обаче се случва и извън фитнеса, или пък, когато температурата мине 20гр и ходя мн под слънцето почва пак така да ми се замайва. правя едни тежки тренировки и се чудя дали може да е от претрениране? не е от храната, щото ям доста и добре. на някой случвало ли му се е нещо от тоя вид?
На мен след тежка тренировка, навръщане от залата към нас, започва да ме боли главата.
Мисля, че ти пада кръвното. Пробвай веднага след тренировка нещо сладко(глюкоза, мед с вода, банан или малко шоколад) и виж дали пак ще ти стане така.
След тренировка щом ти се струва,че ще припаднеш ти е ниска кръвната захар.Яж нещо сладко веднага след тренировката!
Аз като тренирам краката чуствам че ще умара или че ще избухна абе страшно ем почивам по 3 минути :ohh:
При мен се случва следното:Дигам си с тежки килограми оставям ги и тръгвам като замаена патка
22.04.10
11:19
При мен съм го забелязвал същия ефект,ама когато тренирам след тежък ден (работа,училище и т.н.) и не съм ял като хората.
ако си тренирал трапец е твърде възможно да се компресират шийните прешлени (обикновенно 5ти и 6ти), което нарушава кръвоснабдяването на малкия мозък. Това се усеща точно като замайване. Същият проблем имах аз и се установи след скенер. Намести ми прешлените нерволог и проблемът се реши :)