проблем със замайването

14.04.10
09:12

начи напоследък става това, че често след тренировка се чувствам доста замаян, едва ли не всеки момент ще загубя картина; обаче се случва и извън фитнеса, или пък, когато температурата мине 20гр и ходя мн под слънцето почва пак така да ми се замайва. правя едни тежки тренировки и се чудя дали може да е от претрениране? не е от храната, щото ям доста и добре. на някой случвало ли му се е нещо от тоя вид?

ПИ

14.04.10
12:18

казано от Satyrr на 14.04.10, 09:12:

начи напоследък става това, че често след тренировка се чувствам доста замаян, едва ли не всеки момент ще загубя картина; обаче се случва и извън фитнеса, или пък, когато температурата мине 20гр и ходя мн под слънцето почва пак така да ми се замайва. правя едни тежки тренировки и се чудя дали може да е от претрениране? не е от храната, щото ям доста и добре. на някой случвало ли му се е нещо от тоя вид?

На мен след тежка тренировка, навръщане от залата към нас, започва да ме боли главата.

14.04.10
13:42

Мисля, че ти пада кръвното. Пробвай веднага след тренировка нещо сладко(глюкоза, мед с вода, банан или малко шоколад) и виж дали пак ще ти стане така.

14.04.10
16:04

След тренировка щом ти се струва,че ще припаднеш ти е ниска кръвната захар.Яж нещо сладко веднага след тренировката!

14.04.10
16:32

Ако когато станеш от уред се замайваш , значи е от ниско кръвно.

14.04.10
19:15

Аз като тренирам краката чуствам че ще умара или че ще избухна абе страшно ем почивам по 3 минути :ohh:

21.04.10
16:35

При мен се случва следното:Дигам си с тежки килограми оставям ги и тръгвам като замаена патка

При мен съм го забелязвал същия ефект,ама когато тренирам след тежък ден (работа,училище и т.н.) и не съм ял като хората.

22.04.10
20:03

ако си тренирал трапец е твърде възможно да се компресират шийните прешлени (обикновенно 5ти и 6ти), което нарушава кръвоснабдяването на малкия мозък. Това се усеща точно като замайване. Същият проблем имах аз и се установи след скенер. Намести ми прешлените нерволог и проблемът се реши :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1