21.04.10
19:41
казано от Thrashmetal на 21.04.10, 19:35:
И Устата е рапар, а шоколада увива мармота в станиол. Но дори да не е, пак е прав като го казва, защото чалга има и друго значение.
Другото значение?
Боли ме шмайзера... дайте нещо депресарско за слушане... е в такива моменти ми иде да се напия тихо и кротко сам... дееба живота...
казано от p17bull на 21.04.10, 09:48:
Утре заминавам на ексурзия
Пловдив-Асеновград-Кърджали
взел съм разхлабително, да сложа в на някой питиетата, други идеи? :lol:
Вземи Финалгон и намажи на някой долните гащи ;-)
казано от CKOTA на 21.04.10, 19:42:
Боли ме шмайзера... дайте нещо депресарско за слушане... е в такива моменти ми иде да се напия тихо и кротко сам... дееба живота...
Препоръчвам не депресиращо, ами релаксиращо.
Ето, това е моя най-любима от всички други на света песен от 11 години насам. Дори скоро мисля да кача клип във vbox7 как я свиря цялата с акорди + соло: http://www.youtube.com/watch?v=sFMLARtqxCY
Ако съм хейтър защото не искам да слушам просташки “стил” на любимата ми музика,то тогава-да,хейтър съм.
Траш, благодаря! Разведри ме малко... http://www.youtube.com/watch?v=tly1VRUVvH4 пускам тази и заспивам...
Не знам за теб, но на мен една никога не ми стига. Закъснявам за сън, за училище - за навсякъде закъснявам, само защото не мога да се отлепя от музиката от компютъра. Ей, мизерия - пари за нов телефон или mp3 player няма, а нямам нито слушалки за тоя, нито има в производство карти памет с място за повече от две песни. На пет години е модела просто.
Аз пък имам 62 GB MP3 на настолния и според брояча това са 36 дни и 16 часа непрекъснато слушане (без да се повтарят). Голяма част от тях никога не съм ги слушал и никога няма да ги слушам :)
Сега ще си правя няколко по-малки и подбрани колекции - 3-4 ГБ за телефона (да обновя сегашната) и десетина гигабайта за лаптопа.
казано от Aleksandar Marinov на 21.04.10, 07:19:
казано от Thrashmetal на 17.04.10, 17:06:
Сашо Маринов е там сега. Ако камерата покаже публиката може да го фокусираме.
Eй,го!
Вляво, на 1вият ред до русото зло :lol:
Голямо благодаря на Сашката за помощта при снимките и клипчетата! Без него състезателния ден в блога ни нямаше да е добре представен,защото всички бяхме заети в бекстейджа :)
казано от Петко К на 21.04.10, 21:33:
Аз пък имам 62 GB MP3 на настолния и според брояча това са 36 дни и 16 часа непрекъснато слушане (без да се повтарят). Голяма част от тях никога не съм ги слушал и никога няма да ги слушам :)
Сега ще си правя няколко по-малки и подбрани колекции - 3-4 ГБ за телефона (да обновя сегашната) и десетина гигабайта за лаптопа.
Брех, много. Какво толкова си качвал, та аз на компютъра нямам толкова.
22.04.10
16:22
казано от korpusito на 22.04.10, 13:21:
Знаете ли дали застрахователите изплащат откраднато огледало ?
Ако личи, че е счупено и има останали части от него ще платят, а иначе ако е грамотно свалено - едва ли.
22.04.10
16:29
Има си цака и ако е свалено перфектно.....
Взимаш парчета счупени пластмаса и стъкла и ги натрошаваш и изсипваш до колата и тогава викаш застрахователите. ;)
казано от head_hunter на 22.04.10, 16:22:
Ако личи, че е счупено и има останали части от него ще платят, а иначе ако е грамотно свалено - едва ли.
Тамън това ми казаха и те :( Сега ще издирвам по автоморгите, че новото е към 100 кинта.
51. Удряйки главата си в стена, човек може да изразходва около 150 калории за 1 час.
...
http://www.kakvo.org/interesni-fakti-za-choveka/drugi/statia
22.04.10
19:59
казано от Aleksandar Marinov на 22.04.10, 16:29:
Има си цака и ако е свалено перфектно.....
Взимаш парчета счупени пластмаса и стъкла и ги натрошаваш и изсипваш до колата и тогава викаш застрахователите. ;)
Ако са кухи застрахователи може и да минава, но като бивш заместник застрахователен брокер, те уверявам, че със стъкла и пластмаски по земята при мен не би минал номера. Не видя ли следи от злоумишлени действия по самия автомобил смятай, че си изгорял. Това какво има по земята няма нищо общо с това какво е правено по автомобила.
Те затова и са скъпи някой застраховки, заради измамни застрахователни събития.
Мисля, че разбрах какъв съм. Минималист в някаква непълна степен. Никога не съм обичал да притежавам неща, от които реална нужда не съм имал. Едните тренировки като хоби и храната, която е нужна да поддържам това хоби + едната музика, без която признавам, трудно се търпи времето. Друго просто не помня някога да съм искал. Като малки децата си мечтаят за това и онова, приятелите ми искат та бъдат такива и онакива и да притежават туй и онуй някой ден, докато аз, като се замисля, никога не съм имал мечти. Дали е черта на характера ми, дали една книга ми е промила мозъка и сега съм надъхан, или просто съм научен и малко да ми стига, тъй като през целия си живот семейството ми не е било добре финансово. Който и вариант да е верния, резултата е един.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 22.04.10 20:32.
22.04.10
20:56
^
Много мислиш.
23.04.10
04:52
казано от korpusito на 22.04.10, 16:51:
казано от head_hunter на 22.04.10, 16:22:
Тамън това ми казаха и те :( Сега ще издирвам по автоморгите, че новото е към 100 кинта.
Имам опит вече с огледалата за нещастие е кофти, но пък на Туингото е 40 лв. ново :lol:
Това беше и момента в който се отказах да му плащам пълно каско. Сега е застраховано само срещу кражба и то само защото налях последните месеци доста пари в него.
23.04.10
06:59
казано от head_hunter на 23.04.10, 04:52:
Имам опит вече с огледалата за нещастие е кофти, но пък на Туингото е 40 лв. ново :lol:
Това беше и момента в който се отказах да му плащам пълно каско. Сега е застраховано само срещу кражба и то само защото налях последните месеци доста пари в него.
Аз пък на моите кочини им правя без кражба, защото ако започнат да крадат 15 годишни тенекии, няма какво да търся застраховател направо сменям държавата.
На последната кола не съм направил никакво, което е голяма грешка, ама в тая криза нещо ме хвана шубе да харча пари.
като действащо вещо лице в ликвидация на автомобилни щети към застрахователна компания, ще кажа, че номера с парчетата пластмаса и огледало минава само ако има съответна добронамереност от извършващия огледа ;)
казано от Иван Шишманов на 23.04.10, 06:59:
Аз пък на моите кочини им правя без кражба, защото ако започнат да крадат 15 годишни тенекии, няма какво да търся застраховател направо сменям държавата.
На последната кола не съм направил никакво, което е голяма грешка, ама в тая криза нещо ме хвана шубе да харча пари.
На един приятел му “откраднаха” 15 годишната, разпадаща се астра :lol: И му я изплатиха после.
23.04.10
09:21
казано от Иван Шишманов на 23.04.10, 06:59:
казано от head_hunter на 23.04.10, 04:52:
Това беше и момента в който се отказах да му плащам пълно каско. Сега е застраховано само срещу кражба и то само защото налях последните месеци доста пари в него.Аз пък на моите кочини им правя без кражба, защото ако започнат да крадат 15 годишни тенекии, няма какво да търся застраховател направо сменям държавата.
Крадат ги копеленцата мръсни за части. И на мен са ми крали Астра и то доста скоро след като си я взех, но от застраховката даже бях доста напред с парите после.
head_hunter ако искаш дай някоя снимка да видим twingo-то че и аз имам едно в гаража и ми е интересно какво си му бутнал :)
Мнението беше редактирано от mantodeus на 23.04.10 09:26.
23.04.10
10:52
казано от DeadManWalking на 22.04.10, 20:56:
^
Много мислиш.
Какво става с тренировките и храната? :)
Сега какво мяташ? -Всичко? :lol:
Мнението беше редактирано от radostin radev на 23.04.10 10:53.
23.04.10
11:31
казано от mantodeus на 23.04.10, 09:26:
head_hunter ако искаш дай някоя снимка да видим twingo-то че и аз имам едно в гаража и ми е интересно какво си му бутнал :)
Аааа никакъв “тунинг” просто го реставрирах. Чисто нови предница, окачване, малко боя, че беше очукано като войнишка манерка, лети джанти, нови фарове /от новия модел 2000 г./, ксенон, пълна ревизия на преден и заден мост, нови кабели, свещи, рециклиране на бобина, капачка на делкото, радиатор, гумени съединеня, спирачни дискове. Абе с две думи всичко което можеше да се пипне по него се направи ново.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 23.04.10 11:46.
23.04.10
11:48
Благодаря! Трябваше да видиш на какво приличаше като я купих :lol:
Още не съм приключил с работата по нея. Сега почвам интериора. Изкарал съм уред за температурата /незнайно защо на този модел Рено няма/ и предстои смяна на пластмасата около скоростния лост и вграждане на уреда вътре.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 23.04.10 11:49.
Супер- една кола гледаш ли я добре и те слуша повече! Аз също ще почвам да си стягам мойта кукла, че има някои косури...
23.04.10
12:24
Разход на Туингото ? :)
23.04.10
13:06
казано от radostin radev на 23.04.10, 12:24:
Ако я натискам много, както правих последния месец ми дава 6.3 градско, но ако си карам нормално 5.3-5.5 максимум. Извън градско не съм я изкарвал. Скоро мисля да я тествам извънградско от чисто любопитство. Най-кофти маслото слагано в двигателя е MOTUL, а иначе се кара само с препоръчаното от производителя ELF. Жената много се бъзика “Ех кола да съм в твойте ръце” :lol:
п.п. CKOTA каква е твойта колица?
Мнението беше редактирано от head_hunter на 23.04.10 13:10.
Мойта е А3 1.8- ламя... ще слагам ГИ щото зимата ми удари 12,5 градско... инак извънградско с нормално каране си е 7+... абе ламя
казано от head_hunter на 23.04.10, 13:06:
казано от radostin radev на 23.04.10, 12:24:
Ако я натискам много, както правих последния месец ми дава 6.3 градско, но ако си карам нормално 5.3-5.5 максимум. Извън градско не съм я изкарвал. Скоро мисля да я тествам извънградско от чисто любопитство. Най-кофти маслото слагано в двигателя е MOTUL, а иначе се кара само с препоръчаното от производителя ELF. Жената много се бъзика “Ех кола да съм в твойте ръце” :lol:
п.п. CKOTA каква е твойта колица?
Същото карам и аз, оня ден ме остави насред пътя, за 4 път къса съединител... Иначе много здрава кола, сега мисля да си взема Меган 2004, дано се уредя :)
23.04.10
13:33
Head,
иначе изстрелва ли се яко twingoto?
1.2;60 hp?
23.04.10
13:38
““semprom
Някой глeдaл ли e филмa “Yбийcтвото в ъгълa нa кръглaтa cтaя” ? :d”“
казано от CKOTA на 23.04.10, 13:21:
Мойта е А3 1.8- ламя... ще слагам ГИ щото зимата ми удари 12,5 градско... инак извънградско с нормално каране си е 7+... абе ламя
Аууу много ме радват!