23.04.10
22:18
Здравейте, имам един голям проблем с голямо разстояние между гърдите и се мъча да го оправя.Тренирам от 5 месеца като в една седмица тренирам (горна,долна част и флайс), а в другата седмица (хоризонтална лежанка , Пек-Дек и Кросовър).Разстоянието между гърдите ми е 3 пръста и има кост.Предложете ми съвети как да си оправя гърдите, защото понякога ме смущава.Ако искате снимки ще кача.
PS:Забравих да кажа ,че съм на 17 години и тежа 53 кг.
Темата беше редактирана от Ivailo93 на 23.04.10 22:25.
И какво точно в описанието на момчето те притеснява?
Ако имаш този проблем след 5 години в залата тогава може да се притесняваш,сега реално едвали имаш някаква маса воабще в гърдите.Освен това всичко е генетично,така че канала ще си остане доста голям,ако такава ти е структурата.
Няма да е лошо да качиш снимка.
Освен това като споменаваш кг,пиши и височина.Може да си 2 метра,а може и да си 1.5м визията е съсвсем различа при двете височини.
http://img9.imageshack.us/img9/3353/razstoqniemevdugardite.jpg Ето това е снимката, иначе питах баща ми и той каза , че и той е имал такова разстояние , но по късно му се е затворило.И да попитам да не би да е от малките киограми, когато натрупам повече маса да се затвори.