23.04.10
11:26
Аз и още 2 момчета сме започнали да тренираме сериозно , на 15 години сме и тримата , имаме успоредка , лост , щанга-тежи около 20 кг (правим само лежанка) , гири по 7.5кг.Ако имате идея за някакви по-ефективни упражнения и отделно да разясните колко пъти в седмицата да тренираме , защото ние сме започнали всеки ден , но в някакъв форум четох , че мускулите без почивка не растяли? Ние предимно работим на тези уреди , които съм изброил горе и правим много коремни преси , скачания на въже и понякога тичане.Мерси предварително!
Темата беше редактирана от lollll95 на 23.04.10 11:27.
Големи, малки...упражненията са еднакви. В сайта ги има описани всички, има и описани програми. И да, не е желателно да тренирате всеки ден.
Също така, 20 кг щанга нищо не е, купете си още тежести, ако искате да ви растат мускулите ;)
Мнението беше редактирано от Петко К на 23.04.10 11:34.
Мерси , а поне възможно ли е да кажете поне колко дни в седмицата да тренираме??
23.04.10
13:55
Например в Понеделник, Сряда и Петък. Може и в Събота. В началото правете упражнения за всички мускулни групи без да тренирате в Събота. След около 2-3 месеца ако сте го правили редовно може да разгледате програми във форума и да започнете да тренирате всеки ден различна мускулна група. В сайта има всичката информация с подробности :)
казано от Петко К на 23.04.10, 11:34:
Също така, 20 кг щанга нищо не е, купете си още тежести, ако искате да ви растат мускулите ;)
Аз пък да ти кажа, тренирал съм със около 28.5-30кг. първите ми месеци и едната част на трицепса(без никви добавки, никви режими(пиех си кола, дюнери ядех и т.н..)) се показа за около 2-3 седмици.
Какви са тея адски мисления, да не завиждаш, че не си почнал и ти от рано ? Не мога да разбера някой като каже “рано ви е” ...
Значи можеш да кажеш , че ни е рано за жени от твоя гледна точка , но все пак сме на по 15 години и мислим за момичета , вече не сме с детските мисли ( въпреки че понякога ни се иска ) , та всички сме тренирали по нещо от тримата и такива спортове , от които организмите ни са заякнали ;) . Благодаря на тези , които дадоха своето мнение решихме как ще протичат тренировъчните ни дни и дори в момента излизаме да тренираме :)
Мнението беше редактирано от lollll95 на 24.04.10 10:25.
24.04.10
12:32
казано от РИК ВЕРКРЮГЕР на 23.04.10, 22:51:
Значи на този етап ви предлагам да се биете взаимно една две седмици да ви заякнат организмите
ХАХАХАХАХАХАХАХА!
спам.