Съвет

24.04.10
17:45

Дясната горна част на гърдите ми изостава и не може да ми се получи канала както трябва.Някакви идеи какво мога да направя по въпроса?

24.04.10
18:12

Нямаш достатъчно маса. А ако я имаш масата, то не можеш да промениш нищо, защото най-вероятно ти е генетично заложен тоя изглед на боцките.

24.04.10
19:22

Кофи му е майката :)

казано от NeverBeckDown на 24.04.10, 19:22:

Изостава горната част на гърдите, при което ти препоръчваш упражнение, натоварващо изключително долната.
Ценен съвет, определено.

rage rabbit, хвърли повече усилия на наклонена лежанка (полулег), редувайки лост със свободни тежести.

24.04.10
22:19

казано от Кольо Пияндето на 24.04.10, 19:48:

казано от NeverBeckDown на 24.04.10, 19:22:

Изостава горната част на гърдите, при което ти препоръчваш упражнение, натоварващо изключително долната.
Ценен съвет, определено.

rage rabbit, хвърли повече усилия на наклонена лежанка (полулег), редувайки лост със свободни тежести.

Лоста е свободна тежест. Можеби имаш предвид редувайки лост с дъмбели.

казано от everytime we touch на 24.04.10, 22:19:

Лоста е свободна тежест. Може би имаш предвид редувайки лост с дъмбели.

Да, това имам предвид - редуване на лост и дъмбели.
Спеше ми се и не съм се изразил особено точно. Благодаря за корекцията, съвсем уместна е.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 25.04.10 06:25.

25.04.10
11:11

За маса в горните и аз бих препоръчал кофи.Знам, че са за долните, но чесно казано винаги ги усещам горе, може би аз не правя нещо като хората.

28.04.10
13:16

Аз винаги започвам с упражнение за горна част.В лявата ми част има достатъчно маса.Проблема е,че дясната изостава.Мисля да правя допълнително упражнение само с едната ръка(дясната) ама не знам дали първо или последно да бъде.

28.04.10
13:18

казано от rage rabbit на 28.04.10, 13:16:

Аз винаги започвам с упражнение за горна част.В лявата ми част има достатъчно маса.Проблема е,че дясната изостава.Мисля да правя допълнително упражнение само с едната ръка(дясната) ама не знам дали първо или последно да бъде.

Зарежи тея глупости и хващай дъмбелите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1