Откъде си купувате месо ?

25.04.10
10:46

Здравейте :) Знам,че тази тема е дъвкана многократно,но някой може ли да ми даде съвет откъде да си намирам що-годе на приемливи цени месо?Пилешкото филе го взимам на 8,50 лв/кг,свинско на 10…а като си ям поне 800 гр на ден вече ми идва доста.
А и заплатата ми е паднала-ето докъде води всичко това.Значи пилето го взимам от “Джиев”,друго нямам представа къде да търся-складове и такива неща.
Моля,помагайте :) че напоследък поради липса на друго ям по 10-15 яйца :)

25.04.10
11:03

Аз пазарувам в Кауфланд-пилешкото филе 9 лева, свинското 8-9 зависи от месото. Почти всяка седмица има промоция обаче и пилешкото идва на ~8 лева, а свински бут и плешка на 6 и нещо 7, така че е приемливо. По-евтини са замразените меса, но пък там качеството според мен е нулево.

25.04.10
12:04

Взимай пилешко от Кауфланд,както писа корпусито,много често го намалят и става 5-7 лв./кг като го намалят.Телешкото също го намалят понякога и има бонфиле примерно по 8 лв. кг,но не много често,докато пилешкото често го намалят.Има и едни пилешки късчета филе и тях до 5лв. кг ги намалят често.За 10 мин. ги сваряваш.Само риба не съм намерил от къде да взимам още изгодно,защото предпочитам филе да е направо да го метна на скарата.

25.04.10
12:17

Аз пазарувам пилешко филе от МЕТРО на 6 лв/кг. Беше 5лв, но го вдигнаха.
Свинско ям само врат или плешка, повече от 6 лв за килограм свинсско не давам.
Скумрията също е оферта 3-4лв/кг - 16 гр протеин на 100 гр и полезни мазнини.

25.04.10
12:37

Благодаря :) Ще дебна Кауфланд да пуснат пилешко на приемливи цени,че как съм я закъсал...
А вие като попаднете в такава ситуация как се справяте (да се разбира какво ядете :) ) Аз залагам на яйцата засега.

25.04.10
12:52

Още един глас за кауфланд. :)

25.04.10
13:15

казано от junkhead на 25.04.10, 12:37:

Благодаря :) Ще дебна Кауфланд да пуснат пилешко на приемливи цени,че как съм я закъсал...
А вие като попаднете в такава ситуация как се справяте (да се разбира какво ядете :) ) Аз залагам на яйцата засега.

Последните 2-3 дни нямам капка месо и ям по десетина яйца + 70 гр. суроватка да натаманя горе-долу нещата, но месото си е месо. Имам предложение към модераторите да направят темата важна и всеки, който види промоция на месо или някаква далавера да пише тук, че да се възползват съфорумците. Аз лично като има промо в Кауфланд ще пиша тук и в дневника ми :)

25.04.10
13:35

Вчера пазарувах месо от Каулфланд . Свинско филе 7.90кг. , св. врат 6.90кг. , цяло охладено пиле - 3.50кг. :)

28.04.10
18:27

Свински котлетни пържоли 5.25 лв килото в Кауфланд :) Възползвайте се.

28.04.10
18:38

Аз пазарувам от “ЕВропа”. Цените  са добри. Тия дни имаше свински котлети на 5,89лв/кг. Пилешкото е около 6-7лв. Пилешките дробчета са на далавера - около 2лв/кг, че и по-малко някъде.

01.05.10
10:26

В Кауфланд има Свински контлети (пълножи) на 5,25лв/кг. - охладени.

Мнението беше редактирано от k1r1I на 01.05.10 10:27.

01.05.10
11:00

От Пикадили за сега ;)

AR

25.10.10
12:11

В “Европа” месото винаги е старо, дори само от един поглед може много лесно да се прецени. Един единствен път бях доволен от едни охладени пилешки гърди - бяха пресни (беше събота или неделя) ,  после отидох в петък да взема още и бяха от същата партида, потъмнели, изсъхнали..отврат. Свинско и т.н не съм посмял да взимам. Направи ми впечатление и лелката която с голи ръце обарва страстно мръвките при прибирането им вечер. Много безскрупулна ми се стори :)) В този магазин само евтините зеленчуци са причина за посещение. (В случая говоря за тази на Черни Връх)
В момента месо пазарувам от BILLA понеже наскоро отвориха една до нас. Взимам си охладени пилешки гърди които идват към 10лв килограма, но са пресни и качествени.Свинско взимах 1-2 пъти и беше хубаво. Яйца пак от нея, има една промоция 12 за 2лв, размер М. Трудно се белят ако са варени, но за омлет са идеални. Овесени ядки - Никола, 2.90 за килограм.
Извара пък си взимам от Пикадили, от насипната на Olympus.
В крайна сметка трябва да обикаляш като луд, за да е всичко на ниво.
(Съжалявам за отклонеията от темата, дано съм бил полезен на някого)

Мнението беше редактирано от ArnoldPl на 26.10.10 18:58.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1