Моята програма:

26.02.05
21:45

И така писал съм в няколко теми,но след като по прочетох за прогарамите и претренирванията се сетих за моята програма да си кажете мнението :))
1ден:
1)гръб
2)трицепс

2ден:
1)Рамо
2)трапец

3ден:
1)Гърди
2)бицепс

4ден:Релакс
След това сичко се повтаря е: какво мислите вие като по напреднали :)

26.02.05
23:24

Мисля си, че ако разпределиш тези тренировки в три дни седмично, ще има по - голям ефект.

26.02.05
23:43

[quote author=”Петко К”]Мисля си, че ако разпределиш тези тренировки в три дни седмично, ще има по - голям ефект.

Ами пробай като ми напишеш дните ?

27.02.05
00:38

Ти си ги написал. Просто не ги прави един след друг, а тренирай само три пъти седмично, с един - два дена почивка между тренировките.

14.03.05
01:15

Ами вече 3 седмици карам на тази програма не чувствам преумора,но някой път трицепса малко е схванат ;)
кажете да продължа ли с тая или да вмакна още един ден почивка ,,,

14.03.05
10:07

то както знаеш всичко е индивидуално, но все пак 2:1 или 1:1 ми се струва по-удачния вариант в твоя случай. Това, че не чустваш преумора съвсем не значи, че трупаш мускули, тялото ти се нуждае от повече почивка за възстановяване и растеж

14.03.05
10:38

Послушай Петко, ако питаш мен.
Поздрави

14.03.05
12:57

Мислих много и измислих това та кажете си мнението
1)
1.Гръб
2.Трицепс

2)
1.Рамо
2.Трапец

3)
Почивка

4)
1.Гърди
2.Бицепс

5)
Почивка

Мислех да вмъкна някаде крака та моля ви помогнете че да си дооправя програмата ;)
Тенкс от сега!!!

14.03.05
14:08

еми при рамото и  трапеца като първо правиш крака :)

14.03.05
15:24

Интересува ме така с тая почивка втория дет по добре ли е!!!

14.03.05
15:49

Остави си програмата както си я дал, но да речем пон. - да ти е 1ден, вторник почиваш, сряда - да ти е 2ден, четвъртък почиваш, петък - 3ден, събота и неделя почиваш.

П.С - мисля че това е класика :wink: а краката според мен където и да ги сложиш ще е добре... гледай да е в деня където ти е най-малка тренировката :wink:

14.03.05
16:14

[quote author=“alex”]Остави си програмата както си я дал, но да речем пон. - да ти е 1ден, вторник почиваш, сряда - да ти е 2ден, четвъртък почиваш, петък - 3ден, събота и неделя почиваш.

П.С - мисля че това е класика :wink: а краката според мен където и да ги сложиш ще е добре... гледай да е в деня където ти е най-малка тренировката :wink:

Виждат ми се много почивки :)

14.03.05
20:26

[quote author=“Epoc”][quote author=“alex”]Остави си програмата както си я дал, но да речем пон. - да ти е 1ден, вторник почиваш, сряда - да ти е 2ден, четвъртък почиваш, петък - 3ден, събота и неделя почиваш.

Виждат ми се много почивки :)

Ще натоварваш по-сериозно и няма да имаш проблеми, а в събота или неделя ще тичаш по 30мин. да кажем :wink:

14.03.05
23:47

Аз качвам маса ;) за кво ми е туй бягане ;) ами какво да ти кажа ще пробам с още една почивка и ако се чувствам добре така ще со остана ако не ще те послушам и през ден ще треенирам !!!

15.03.05
09:09

Освен, че няма да са много почивките, краката би могъл да вмъкнеш при рамото и трапеца. Ще се получи добре.

15.03.05
14:00

[quote author=“Epoc”]Мислих много и измислих това та кажете си мнението
1)
1.Гръб
2.Трицепс

2)
1.Рамо
2.Трапец

3)
Почивка

4)
1.Гърди
2.Бицепс

5)
Почивка

Мислех да вмъкна някаде крака та моля ви помогнете че да си дооправя програмата ;)
Тенкс от сега!!!

Но така по добре ли е това ме интересува ..Не ми се тренира през ден много почивки ми се виждат или де да знам вии кажете ;)

15.03.05
14:18

Че е по-добре, по-добре е :) . А за краката какво реши?

15.03.05
14:46

Ами аз съм доволен от краката си не са малки тренирал съм Киокупин 4 години и от там са си големички за това мислех да не правя крака но пък искам да си оформя прасеца и май ще ги вмъкна при раменете ;) неща големи крака грозно ми е;)
Значи ще карам така с почивката и ще видя дали има ефект ;)

AL

16.03.05
16:18

какво имаш предвид големи крака?

16.03.05
22:08

Ами че не ща да растат повече ;) само прасеца може че него никав го няма ;) ама бедрата не ги ща по големи може само за релеф да дигам за тях ;)

20.03.05
18:44

малко реторичен въпрос но на тази програма :
1)
1.Гръб
2.Трицепс

2)
1.Рамо
2.Трапец

3)
Почивка

4)
1.Гърди
2.Бицепс

5)
Почивка

6 и 7 са пак почивка нали ?
и ако не са нали не правиш по повече от 6 серии за мускулна група иначе ще се претовариш !

20.03.05
19:53

аз мисля че няма 6 и 7 а се връща кьм 1

23.03.05
17:32

Вече съм с малка промяна почивка между всеки почивен ден ;)
1ден:
1)гръб
2)трицепс

2ден: Почивка

3ден:
1)Рамо
2)трапец

4ден:Почивка

5ден:
1)Гърди
2)бицепс

6ден:Релакс
и пак се заварта ;)супер е може да пробвате

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1