Програма

26.04.10
14:27

Здравейте, тренирам от половин година и искам да попитам хората който се занимават от повече време с фитнес дали тази програма е добра. Целта на програмата е покачване на ММ. И е в пет дневен сплит. Ще съм благодарен ако ми отговорите ! ;-)
Понеделник - Ръце (трицепс,бицепс,предмишница)
Вторник - Гръб
Сряда - Гърди
Четвъртък - Почивка
Петък - Рамо, Трапец
Събота - Крака, Корем

26.04.10
14:46

Въпреки, че стажа ми не е повече от твоя знам, че 6 месеца не са достатъчни за 5-дневен сплит. Какво не ти харесва във старата ти програма та ще минаваш на друга, и то на 5-дневен сплит. Ако си в застой не мислиш ли, че има други причини за това, а не програмата ти, че да я сменяш... Все пак кажи как си тренирал до сега.

26.04.10
15:58

стажа ми не е голям,но смятам че маи схте претренираш,защото 1ден ръце пък 2ден гръб
по-добре
1ден гръб
2ден гърди
3ден почивка
4ден почивка
5ден ръце
6ден крака и рамо,ако искаш
7ден почивка

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1