26.04.10
15:51
Здравейте! От скоро съм се вманияил в коремните мусколи и много искам да ги направя. Искам да знам как е най добре да се тренират 4 пъти в седмицата тренирам, до сега и в 4те дни правех корем и кел файда место да станат плочки то става се по голяма плоча. Понеделник, сряда и събота правя кардио вечери по 10-15 обиколки за 20-25мин. Почнах да ям по каествени храни не боклуци, та въпроса ми е в кой дни да тренирам корема и кой упражнения имат най голяма файда. Тренирам
Понеделни: Гръб, Трапец
Вторник: Крака
Сряда: Почивка
Четвартак: Бицепс, Трицепс
Петък: Гърди, Рамо
В кой дни да го вклуча корема или да продалжа и в 4те дни да го тренирам и да увелича бягането :)
26.04.10
16:09
Единственич възможен проблем е в храната ти. Кардиото си е в нормите. Пресата и всеки ден можеш да я тренираш. Ако отскоро си почнал да правиш корем можеби просто ти растът коремните мускули и от там идва визуалния ефект, че ти расте “плочата”. Та какви са тези качествени храни. Опиши храненето си.
За да се виждат коремните мускУли трябват нисък процент подкожни мазнини. Иначе самата мускулна група се тренира веднъж седмично. Коремните мускули не се различават по нищо с другите мускулни групи и не е необходимо да се тренират 5 пъти седмично.
Ям пилежки сутрини ям активия или кисело мляко с миусли и 1 лажица мед плодове ям обяд китайски орциз или пилешка паржола зелена салата ям много плодове бананани преднимно, случва ми се да ям и хамбургери и бургери ма в рядак случаи. Студент съм и немога да си позволявам да ям много каествено, но мисля е добре до някаде :)
Аз помислих, че си на 5-6 годинки и сега се учиш да пишеш. Но при теб проблема мисля, че е рядАк хроничен и да четеш явно е трудно. Виж потърси в Youtube видео за хранителни режими и тренировки.
27.04.10
05:51
казано от Mcrady на 27.04.10, 04:31:
Ям пилежки сутрини ям активия или кисело мляко с миусли и 1 лажица мед плодове ям обяд китайски орциз или пилешка паржола зелена салата ям много плодове бананани преднимно, случва ми се да ям и хамбургери и бургери ма в рядак случаи. Студент съм и немога да си позволявам да ям много каествено, но мисля е добре до някаде :)
Не казвай НИКОГА пред хора, че си студент! Плачевно неграмотен си! Поне собственото си име можеш ли да напишеш правилно?
Хайде хващай Google под ръка и заминавай да четеш. Също така разгледай раздела за хранене.
Не виждам нито една причина някой да разказва информацията от половината форум специално на теб.
Просто съм потресен. Мнението ми няма особена връзка с темата.
Модераторския екип може да ме санкционира, при това - ще е основателно. Това, обаче, е безумие!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.04.10 05:59.
Човека се базика с нас!!!!Не може да има чак толокова неграмотен студент.Не вярвам да има??????
27.04.10
15:31
казано от petarr_85 на 27.04.10, 13:07:
Човека се базика с нас!!!!Не може да има чак толокова неграмотен студент.Не вярвам да има??????
Има.
27.04.10
22:46
Ограничи бананите до след тренировка. Хапвай си плодове, но не прекалявай. Във всяко едно хранене трябва да имаш протеин особено ако се ограничаваш до 3-4 хранения на ден. Колко килограма си? Някакви мерки ако дадеш ще е по - лесно да се прецени колко близо / далеч от целта си.