Програма.Въпрос ?

LU

27.04.10
13:06

Здравейте,аз съм на 14г висок 1,62 и 60кг на фитнес ходя от 2 месеца първите 3 седмици се въртях на всички уреди за да свикна.След 3-те седмици инструктора ми направи програма. Програмата е следната      1 ден-гърди,бицепс        2 ден-почивка    3 ден-гръб,трапец,корем      4 ден-почивка        5 ден-рамо,трицепс    6 ден почивка    7 ден-крака,корем.Още тренирам по нея,но мисля да я сменя с http://www.bb-team.org/workout/1285/#comments.Целта ми е да се изчистя от мазнените които наи вече имам по корема естествено ограничавам храната.Моля пишете за програмите благодаря предварително :)

27.04.10
16:31

Повърти се още 2-3 месеца и ела пак ;)

27.04.10
19:53

В програмата, която си избрал много ясно хората са си написали :

Перфектният баланс! Отделяте 4 дни, тренирате с желание, стриктни се те...
Успехът е несъмнен! Сантиметрите ще се топят, освен ако не прекалявате със сладкото!
Наистина, избрахте си хубава тренировъчна програма, сега ориентирайте се към диета!

Мнението беше редактирано от DaMp370 на 27.04.10 19:54.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1