25.04.10
14:44
Значи вземах L-carnitine, аминокиселини и протеин, като протеина и л-карнитина ми свършиха преди около месец и половина а аминото преди седмица и въпроса ми е трябва ли сега да почивам малко от тях или мога сега да почна пак амино и креатин Kre-alkalyn, отново комбинирани с НВД ? :)
25.04.10
15:12
Какви са ти целите,защото нещо не схванах замисъла..? ;)
До колкото гледам искаш да чистиш с креатин,това може и да стане с етил-естер.
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 25.04.10 15:13.
казано от ChiChO на 25.04.10, 14:44:
Значи вземах L-carnitine, аминокиселини и протеин, като протеина и л-карнитина ми свършиха преди около месец и половина а аминото преди седмица и въпроса ми е трябва ли сега да почивам малко от тях или мога сега да почна пак амино и креатин Kre-alkalyn, отново комбинирани с НВД ? :)
Продължи си с аминото,а и кре-алкалин не ти пречи при НВД,така че спокойно можеш да включиш и него.
25.04.10
20:01
М целта ми беше да сваля няколко килограма и с предния цикъл свалих нужните, но сега тъй като малко ми се отпусна кожата искам да кача малко ММ или поне да имам малко повече енергия във фитнеса и понеже права и кардио и съм на НВД мисля да зема амино за възстановяване и креатина за енергия и ММ и се чудех дали да направя няква почивка защото аминото го пих 2месеца и половина и сега от 1 седмица не съм пил :)
казано от ChiChO на 25.04.10, 20:01:
М целта ми беше да сваля няколко килограма и с предния цикъл свалих нужните, но сега тъй като малко ми се отпусна кожата искам да кача малко ММ или поне да имам малко повече енергия във фитнеса и понеже права и кардио и съм на НВД мисля да зема амино за възстановяване и креатина за енергия и ММ и се чудех дали да направя няква почивка защото аминото го пих 2месеца и половина и сега от 1 седмица не съм пил :)
Аз използвам аминокиселини непрекъснато,не се притеснявай,няма какво да ти се случи.
25.04.10
20:27
А да ми препоръчате някакъв креатин подходящ за целта ми (права си кардио и съм на НВД, искам повечко енергия ии малко покачване на ММ но не вода..)
26.04.10
10:00
А някой конкретен продукт на по-известна фирма? :)
26.04.10
12:32
Ок мерси, а г/д какво количество ми трява и дали можеш да ми препоръчаш някой на капсули или таблетки ? :)
Аз бих те посъветвал да си стоиш на кре-алкалин, при мен поне креатин етил естера задържа повече вода от кре-алкалина.Поздрави.
26.04.10
13:17
Ох незнам и аз много се чудя.. но кре-алкалина немога да намера на хубава марка, дай и ти някаква препоръка да ме насочиш към производител ? :)
казано от ChiChO на 26.04.10, 13:17:
Ох незнам и аз много се чудя.. но кре-алкалина немога да намера на хубава марка, дай и ти някаква препоръка да ме насочиш към производител ? :)
All American EFX , те са хората с патента :)
Мнението беше редактирано от малкия113 на 26.04.10 14:18.
26.04.10
15:21
Подкрепям горното мнение.
Много добър е All American ЕFX krealklyne
26.04.10
19:04
А има ли по-малки разфасовки, защото това ще ми стигне за 4 месеца а на мен ми трябва за един само :) и има ли проблем че съм на 18г., пречи ли нещо за развитието ? :)
казано от ChiChO на 26.04.10, 19:04:
А има ли по-малки разфасовки, защото това ще ми стигне за 4 месеца а на мен ми трябва за един само :) и има ли проблем че съм на 18г., пречи ли нещо за развитието ? :)
Не,не пречи на развитието ти и отново не,няма по-малки разфасовки(поне оригинални де),а иначе сигурно ще се намерят в страната на неограничените възможности :-)
Имате ли представа каква точно е разликата между обикновенната и Pro версията на All american EFX алкалина ? По съдържанието изглежда,че про опаковката има бленда с екстракт от черен,зелен и бял чай, но едва ли е само това...
Мнението беше редактирано от mantodeus на 26.04.10 19:50.
казано от mantodeus на 26.04.10, 19:47:
Имате ли представа каква точно е разликата между обикновенната и Pro версията на All american EFX алкалина ? По съдържанието изглежда,че про опаковката има бленда с екстракт от черен,зелен и бял чай, но едва ли е само това...
Значи на кре алкалина няма да се спирам подробно,само ще кажа,че е буфериран с висока пх стойност креатин монохидрат от който се усвояват около 90%,за разлика от нормалния монохидрат,където се усвояват 10-20%.Кре алкалин про има допълнителна транспортна матрица,която възможно най-бързо транспортира креатина в мускулите.Според производителя,на базата на проведени изследвания,ролята на тази кре-алкалоидна матрица е посредством адренергична стимулация във физиологична степен да повиши концентрацията на креатин “заключван” в мускулните клетки.За кре-алкалоидТМ казват,че е комбинация от 3 алкалоида и е избрана сред 3 000 други източника.Това е накратко.
Мнението беше редактирано от малкия113 на 27.04.10 10:34.
27.04.10
20:34
Момчета, извинете за тъпия въпрос ,но понеже не съм много ориентиран в БГ продава ли се креалкалин на All American EFX и ако се продава бихте ли ми дали и конкретен сайт. Аз ползвах последно на QNT и работи.От етил естера задържам доста вода.
27.04.10
20:41
казано от ChiChO на 26.04.10, 19:04:
http://www.pro-fit.bg/index.php?p=product&i=47 Виж този ако ти допадне ,стига точно за месец. Пих го и съм доволен .
27.04.10
20:53
казано от Konstantin Gavrailov на 27.04.10, 20:34:
Момчета, извинете за тъпия въпрос ,но понеже не съм много ориентиран в БГ продава ли се креалкалин на All American EFX и ако се продава бихте ли ми дали и конкретен сайт. Аз ползвах последно на QNT и работи.От етил естера задържам доста вода.
Точно какъвто търсиш - fitneshrani.com/sila-i-vazstanovyavane/produkti/kre-alkalyn-pro-120-kapsuli
28.04.10
11:55
А да попитам това какво ще рече ?—>
—-> Активни съставки:
Creatine monohydrate (pH corrected) - kre alkalyn, Beta alanine
# Значително увеличава абсорбирането на креатин
# Активира мускулния растеж и мощ
# Елиминира подуването и стомашното разстройство
15% ПОВЕЧЕ СИЛА И МОЩ
Въпроса ми е това монохидрат (задържащ вода) креатин ли е или кре-алкалин който не задържаа вода?
ПП: Konstantin Gavrailov писах ти ЛС, погледни го :P
Мнението беше редактирано от ChiChO на 28.04.10 12:03.
казано от ChiChO на 28.04.10, 11:55:
А да попитам това какво ще рече ?—>
—-> Активни съставки:
Creatine monohydrate (pH corrected) - kre alkalyn, Beta alanine# Значително увеличава абсорбирането на креатин
# Активира мускулния растеж и мощ
# Елиминира подуването и стомашното разстройство
15% ПОВЕЧЕ СИЛА И МОЩВъпроса ми е това монохидрат (задържащ вода) креатин ли е или кре-алкалин който не задържаа вода?
ПП: Konstantin Gavrailov писах ти ЛС, погледни го :P
И кре-алкалина е креатин монохидрат,само че буфериран с алкална обвивка,така че да не се разгражда(и превръща във вредния за бъбреците креатинин) в киселата течна среда на стомаха.
29.04.10
17:38
Здравейте всички.Чета,че в темата пишат услужливи хора,и затова ще си позволя и аз да задам един въпрос в нея.Дали някой има впечатления от продукта Weider Maximum Krea-Genic Powder(silabg.com/bg/3859-WEIDER-MAXIMUM-KREA-GENIC.html)? Предварително благодаря за отговора,ако има такъв :-)
01.05.10
11:55
казано от Aleksandar Marinov на 27.04.10, 20:53:
казано от Konstantin Gavrailov на 27.04.10, 20:34:
Точно какъвто търсиш - fitneshrani.com/sila-i-vazstanovyavane/produkti/kre-alkalyn-pro-120-kapsuli
Това не е на All American EFX.
Останах с впечатление,че това е креатина именно на all american efx - като производител е вписан EFX, не вярвам да има друга американска компания с това име.И въпреки това опаковката на официалния сайт изглежда различно : http://www.aaefx.com/dev/pages/products/flex_wheeler_series/flex_krealkalyn_efxpro.shtml
Aleksandar Marinov като се появи предполагам ще даде точен отговор :)
Мнението беше редактирано от mantodeus на 01.05.10 12:03.
казано от mantodeus на 01.05.10, 12:02:
Останах с впечатление,че това е креатина именно на all american efx - като производител е вписан EFX, не вярвам да има друга американска компания с това име.И въпреки това опаковката на официалния сайт изглежда различно : http://www.aaefx.com/dev/pages/products/flex_wheeler_series/flex_krealkalyn_efxpro.shtml
Aleksandar Marinov като се появи предполагам ще даде точен отговор :)
за този си пише,че е с подписа на Флекс Уилър,затова е по-различен според мен тук
а ето и другия,може да се види навсякъде тук ,а и всички сайтове пишат,че е новия продукт на Джеф Голини
Освен това не вярвам от All American EFX да нямат нищо напротив друга фирма да използва тяхното лого на продуктите си. :)
Мнението беше редактирано от малкия113 на 01.05.10 12:24.
01.05.10
12:45
Имаш право, май е същият, само, че Сашо не е въвел цялото име на продукта. Предполагам, че Сашо ще внесе повече яснота.
01.05.10
13:32
Кре-алкалинът, който съм посочил е ТОЧНО на All American EFX 120 капсули fitneshrani.com/sila-i-vazstanovyavane/produkti/kre-alkalyn-pro-120-kapsuli с тази разлика, че не от лимитирана версия с подписа на Флекс Уилър, който е 60 капсули.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 01.05.10 16:12.
02.05.10
18:34
Ок вие хубаво всички казвате този кре-алкалин на EFX , но кой от вас го е пил и знае какъв е действителния резлутат и ефект от него,задържа ли вода и има ли йойо ефект, и ако може да не говорите на изуст това което сте чели някъде или сте чули, а просто който го е пил да каже :P
Как да ти каже някой като преди 2 дена го докараха в България.
Мнението беше редактирано от mantodeus на 02.05.10 19:22.
02.05.10
19:39
Еми и това никой не ми беше казъл ;)
02.05.10
19:41
Сигурно искаш и специален бюлетин лично за теб.
ПП: Абе хора, вие четете ли изобщо ???
02.05.10
19:44
@mantodeus - Kre alkalyn PRO на марката All American EFX има от много месеци на бг пазара. Просто не сте търсили достатъчно :)
@Chicho - ефекта от продукта е супер. Препоръчван ми е от 2ма мои познати, които са МНОГО доволни от него, качват много сила - около 20 кг на лег, и 3-4 кг чиста мускулна маса, без задържане на вода и подуване. Също така има и положителен ефект върху възстановяването.
EFX Kre Alkalyn Pro
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 02.05.10 19:44.
Представям си един ден като избираш кола и къща какво мислене ще падне ;)
02.05.10
19:49
казано от korpusito на 02.05.10, 19:45:
Представям си един ден като избираш кола и къща какво мислене ще падне ;)
А ако трябва да избира жена :D
Да не кажа голяма дума, но от май 2009 е на българския пазар със сигурност и е тестван многократно,засега без негативни отзиви....имам предвид старата версия, новата е от средата на януари само :)
Мнението беше редактирано от малкия113 на 02.05.10 19:53.
Явно и на мен ми липсва бая информация :) Просто в по-известните онлайн магазини не съм го срещал изобщо и останах с впечатлението,че не е вкарван досега.Под нова версия сигурно имате в предвид тази с подписа на флекс уилър или ?
03.05.10
07:14
@Aleksandar Marinov а да знаеш къде има магазин, та да си го купя на място ? :)
03.05.10
07:29
ако си от Русе - магазин MAXXXSPORT
ако не си от Русе онлайн магазин за хранителни добавки с безплатна доставка
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 03.05.10 07:31.