29.04.10
10:28
Здравейте на 14г съм висок 162 и 60 кг ходя на фитнес 4 пъти седмично + кардиото го правя след силовата тренировка и ограничавам храните.Въпроса ми е добра ли е тази комбинация Syntrax Fyre + Scivation Xtend.Целта ми е да изчистя мазнините.Мисля да ги пия сутрин 1 таблетка fyre и преди тренировка 1 в продължение на 1 седмица а после 2х2.Xtenda преди,повреме и след тренировка.Чакам съвети,препоръки и благодаря предварително ;)
казано от lubo_96 на 29.04.10, 10:28:
Здравейте на 14г съм висок 162 и 60 кг ходя на фитнес 4 пъти седмично + кардиото го правя след силовата тренировка и ограничавам храните.Въпроса ми е добра ли е тази комбинация Syntrax Fyre + Scivation Xtend.Целта ми е да изчистя мазнините.Мисля да ги пия сутрин 1 таблетка fyre и преди тренировка 1 в продължение на 1 седмица а после 2х2.Xtenda преди,повреме и след тренировка.Чакам съвети,препоръки и благодаря предварително ;)
Аз сега да изкажа мойто НЕКОМПЕТЕНТНО мнение :]
>> Добави кардио с таблетката сутрин + една диетка НВД иии ще стане работата ;)
Няма ли диета и кардио все едно нищо не правиш :Д
Ооо на 14 този бърнър е много силен за теб!Не си помисляй да го взимаш изобщо.А и не ти трябва.На тези години само тренировки и хранене и всичko ще е много добре,повярвай ми! Само на 14 си,а се хвърляш на здрави бърнари,няма смисъл наблегни на трен. Успех ;)
29.04.10
18:30
да отказах се от бърнера.Благодаря ви
СТИГА СТЕ ПРЕПОРЪЧВАЛИ НВД ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО НА ВСЕКИ!!!!
на 14 нито НВД, нито бърнър му трябват - качествена храна и разумни тренировки и ще станат нещата