Добре комбинация ли е ?

LU

29.04.10
10:28

Здравейте на 14г съм висок 162 и 60 кг ходя на фитнес 4 пъти седмично + кардиото го правя след силовата тренировка и ограничавам храните.Въпроса ми е добра ли е тази комбинация Syntrax Fyre + Scivation Xtend.Целта ми е да изчистя мазнините.Мисля да ги пия сутрин 1 таблетка fyre и преди тренировка 1 в продължение на 1 седмица а после 2х2.Xtenda преди,повреме и след тренировка.Чакам съвети,препоръки и благодаря предварително ;)

29.04.10
14:06

казано от lubo_96 на 29.04.10, 10:28:

Здравейте на 14г съм висок 162 и 60 кг ходя на фитнес 4 пъти седмично + кардиото го правя след силовата тренировка и ограничавам храните.Въпроса ми е добра ли е тази комбинация Syntrax Fyre + Scivation Xtend.Целта ми е да изчистя мазнините.Мисля да ги пия сутрин 1 таблетка fyre и преди тренировка 1 в продължение на 1 седмица а после 2х2.Xtenda преди,повреме и след тренировка.Чакам съвети,препоръки и благодаря предварително ;)

Аз сега да изкажа мойто НЕКОМПЕТЕНТНО мнение :]
>> Добави кардио с таблетката сутрин + една диетка  НВД иии ще стане работата ;)
Няма ли диета и кардио все едно нищо не правиш :Д

29.04.10
17:25

Ооо на 14 този бърнър е много силен за теб!Не си помисляй да го взимаш изобщо.А и не ти трябва.На тези години само тренировки и хранене и всичko ще е много добре,повярвай ми! Само на 14 си,а се хвърляш на здрави бърнари,няма смисъл наблегни на трен. Успех ;)

LU

29.04.10
18:30

да отказах се от бърнера.Благодаря ви

30.04.10
06:35

СТИГА СТЕ ПРЕПОРЪЧВАЛИ НВД ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО НА ВСЕКИ!!!!
на 14 нито НВД, нито бърнър му трябват - качествена храна и разумни тренировки и ще станат нещата

01.05.10
10:53

FRANKO1 много прав в случая.На 14 хормоните са в пик равен на стрероиден цикъл.Така че яж здраво,тренирай чисто и се пази от травми,ще растеж като гъба !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1