таблица за %

18.03.05
10:23

Къде е тая таблица за изчисляване % мазнини? и имам още един въпрос добре ли е да свалям бързо (за 2 дена 4 кг

18.03.05
10:55

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=3143
не е добре да сваляш толкова бързо според мен, но зависи от индивидоалните особености

18.03.05
11:27

аве незнам аз и съм тъп или тая таблица нещо небива немога да си изчисля провенттие

18.03.05
11:32

китката ми е 18 см
хан6ат ми 85см
тежа 87кг изоб6то не мога да ги оправя тея фут

18.03.05
11:33

Ползвай това ако искаш, че таблицата е сложничка наистина.

18.03.05
19:07

абе на мен ми се полу4ава 41инча апак там има само до 35 висок сам 192 фута тои които е пржил таблицата ако мойе да ми помогне мноо 6те му благодаря

20.03.05
21:12

Таблицата на Емо и тази, която даде Мартин показват различни резултати с 9% разлика при мен:)

21.03.05
10:45

А на мен защо мо показват почти идентични резултати?

ПП - Ако не се затруднявате ползвайте таблицата на Емо.

25.03.05
22:44

лудиа как го постигаш това за 2 дена 4 кг.. кажи някоя диетка..  :D

RA

25.03.05
23:10

за 2 дена 4 килограма  :D и аз искам да разбера как го прави

SK

26.03.05
11:18

на  Това дето го даде МАРТИН! ме дава че съм  7.4 , а се чувствам по-дебел,според мен това не е верно

26.03.05
12:19

[quote author=“SkA7er”]на  Това дето го даде МАРТИН! ме дава че съм  7.4 , а се чувствам по-дебел,според мен това не е верно

Я не се оплаквай. Аз си мислех, че съм към 18%, оказа се че отивам към 33%. Хайде бързам, че трябва да се дотъркалям до работа!

27.03.05
12:17

свалих ги сас скачане на вайе но за 1 ден скачах 3 часа. разбира се не един след друг

27.03.05
12:22

свалих ги сас скачане на вайе но за 1 ден скачах 3 часа. разбира се не един след друг

27.03.05
12:27

[quote author=“ludia”]свалих ги сас скачане на вайе но за 1 ден скачах 3 часа. разбира се не един след друг

Мисля всички разбирате, че това е предимно вода, мазнинка и известно количество мускули. Аз съм свалял по толкова без да правя нищо.

X_

27.03.05
13:41

интересно....ако направиш рязък преход към тренировка за чистене-ограничиш приема на храна,вкараш яко аеробика както в случая

нормално е да преместиш теглилките на кантара с 4-5 кг за горе-долу същият брой дни,но е илюзия,че това ще продължава докато ти се иска т.е. за 10 дни 10 кг или за 30 дни-20/30кг :lol:  :lol:
Първо-най-общо казано след шока, на който си подложил организма с тази интензивна диета и аеробика,тялото ти само ще потърси начин да се съхрани и най-видимият ефект ще е,че да речем на корема ще си останат мазнинките,а рязко ще ти спаднат обемите на ръце,гръб и т.н.
Второ “свалените” по този начин килограми ,са основно

Мисля всички разбирате, че това е предимно вода, мазнинка и известно количество мускули. Аз съм свалял по толкова без да правя нищо.

мдааа-ВОДА,която бързо се възстановява-все едно си бил във сауната :lol:остава стреса за организма и за сърцето основно
и трето много скоро ще усетиш цялостна отпадналост и липса на сила-умора.Ако продължиш да тренираш при тези условия ще увеличиш единствено силата на волята си :lol: /не е без нищо все пак/ и ще изгубиш това,което си постигнал за месеци вдигане в залата.
Абе нещо се отплеснах,сори за дългият пост :?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1