18.03.05
10:23
Къде е тая таблица за изчисляване % мазнини? и имам още един въпрос добре ли е да свалям бързо (за 2 дена 4 кг
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=3143
не е добре да сваляш толкова бързо според мен, но зависи от индивидоалните особености
аве незнам аз и съм тъп или тая таблица нещо небива немога да си изчисля провенттие
китката ми е 18 см
хан6ат ми 85см
тежа 87кг изоб6то не мога да ги оправя тея фут
абе на мен ми се полу4ава 41инча апак там има само до 35 висок сам 192 фута тои които е пржил таблицата ако мойе да ми помогне мноо 6те му благодаря
Таблицата на Емо и тази, която даде Мартин показват различни резултати с 9% разлика при мен:)
А на мен защо мо показват почти идентични резултати?
ПП - Ако не се затруднявате ползвайте таблицата на Емо.
25.03.05
23:10
за 2 дена 4 килограма :D и аз искам да разбера как го прави
26.03.05
11:18
на Това дето го даде МАРТИН! ме дава че съм 7.4 , а се чувствам по-дебел,според мен това не е верно
[quote author=“SkA7er”]на Това дето го даде МАРТИН! ме дава че съм 7.4 , а се чувствам по-дебел,според мен това не е верно
Я не се оплаквай. Аз си мислех, че съм към 18%, оказа се че отивам към 33%. Хайде бързам, че трябва да се дотъркалям до работа!
свалих ги сас скачане на вайе но за 1 ден скачах 3 часа. разбира се не един след друг
свалих ги сас скачане на вайе но за 1 ден скачах 3 часа. разбира се не един след друг
[quote author=“ludia”]свалих ги сас скачане на вайе но за 1 ден скачах 3 часа. разбира се не един след друг
Мисля всички разбирате, че това е предимно вода, мазнинка и известно количество мускули. Аз съм свалял по толкова без да правя нищо.
27.03.05
13:41
интересно....ако направиш рязък преход към тренировка за чистене-ограничиш приема на храна,вкараш яко аеробика както в случая
нормално е да преместиш теглилките на кантара с 4-5 кг за горе-долу същият брой дни,но е илюзия,че това ще продължава докато ти се иска т.е. за 10 дни 10 кг или за 30 дни-20/30кг :lol: :lol:
Първо-най-общо казано след шока, на който си подложил организма с тази интензивна диета и аеробика,тялото ти само ще потърси начин да се съхрани и най-видимият ефект ще е,че да речем на корема ще си останат мазнинките,а рязко ще ти спаднат обемите на ръце,гръб и т.н.
Второ “свалените” по този начин килограми ,са основно
Мисля всички разбирате, че това е предимно вода, мазнинка и известно количество мускули. Аз съм свалял по толкова без да правя нищо.
мдааа-ВОДА,която бързо се възстановява-все едно си бил във сауната :lol:остава стреса за организма и за сърцето основно
и трето много скоро ще усетиш цялостна отпадналост и липса на сила-умора.Ако продължиш да тренираш при тези условия ще увеличиш единствено силата на волята си :lol: /не е без нищо все пак/ и ще изгубиш това,което си постигнал за месеци вдигане в залата.
Абе нещо се отплеснах,сори за дългият пост :?